• Camille

    IVF oktober

    Någon mer som ska göra IVF-behandling i oktober och vill följas åt?
    Jag ska börja min tredje behandling nästa vecka.

  • Svar på tråden IVF oktober
  • Camille

    Hej på er !
    Simsalabim lycka till med ruvningen! Skönt att sista omgången gått bra. Fick ni några ägg till frysen? Lite jobbig tid psykiskt under ruvningen när man växlar mellan hopp och förtvivlan har jag tyckt. Hur hanterar du ruvningen?

    Etta: spännande med första försöket! Vilka hormonsprutor ska du ta? Jag ska ta menopur. De har ökat min dos för varje försök så nu ska jag börja på 225ie.

    Linda8110: lycka till med äggplocket imorgon! Det går ju alltid att be om lite extra lugnande och smärtstillande om det känns oroligt. Mina tidigare äggplock har gått bra. Upplevde inte att det gjorde särskillt ont. Blev dock väldigt öm i magen efteråt men det går ju över. Bra att du är nöjd med kliniken!

  • Camille

    Linda8110: wow 22 ägg det var ju ett jättebra resultat! Håller tummarna för fina embryon! Hoppas du mår lite bättre nu när det gått några timmar sedan utplocket?!
    Skönt att du har gjort det nu!

    Etta: ja du kommer få instruktioner kring vilken dos du ska få. Har du börjat med nässprejen ännu?

  • Camille

    Simsalabim: för mig har det också varit humöret som är jobbigast. Har nu tagit sprutor sedan i onsdags och känner mig redan ledsen och ångestfylld. Har tid för VUL den 15:e och då får jag besked när det blir äggplock.
    Hur går det med ruvningen?

    Linda8110: lycka till med ruvningen! Lutinus är aldrig kul.. Men bara att härda ut med allt kladd och övriga biverkningar. Förhoppningsvis så kommer det ju vara värt allt det jobbiga

  • Camille

    Välkommen zephyrine! Hur mår du nu efter några dagars hormonbehandling?
    Ja det är ett vaginalt ultraljud du ska på. Oftast brukar de kunna bestämma vilken dag det blir äggplock men inland kan man behöva göra ultraljud två gånger.
    Javisst blir man lite nervös att göra fel med sprutor osv.
    Jag har ringt kliniken om jag varit osäker på något bara för att minska oron.

    Jag är ju inne på mitt 3:e försök så jag börjar känna mig rätt luttrad . Mådde dock väldigt illa och var yr igår så jag fick med VUL flyttat från onsdag till idag. Så i eftermiddag får jag veta hur äggblåsorna utvecklat sig.. Känns lite pirrigt.

Svar på tråden IVF oktober