• andrasidan

    vi som siktar på sommarbarn 2015

    Då var verkstaden igång för fjärde gången här hemma :) ägglossning igår och nu räknar vi ner dagarna...

    Häng med mig!! Var är ni i verkstaden? Vänster plus? Fått plus? Skengravid? Graviditetssymptom?? Hur mår ni tjejer? Heja på tillsammans nu :)

  • Svar på tråden vi som siktar på sommarbarn 2015
  • lillagullan

    Grattis allihop, så roligt för er!

    Här väntar vi än.. Har testat äl-stickor denna månad, men ingen äl har dykt upp än.. Börjar undra om ja kanske inte har nån äl denna månad :(

  • tjugofemton

    Minus på Bim-3 i alla fall... Ömma bröstvårtor dock... Jag tänkte verkligen inte alls tanken att jag skulle bli preggo denna månad, men i och med den lilla bruna flytning (nid?) jag fick för 6 dagar sedan och har BIM på fredag/lördag.....

  • MCLRBL

    Hoppar gärna in här jag med.

    Kul att se en massa plus!! Grattis. Smitta av er på oss andra nu ;D


    Vi är på andra försöket. Första försöket så blev min cykel hel knepig, ökade med en hel vecka och jag brukar alltid ha regelbundet. Så nu har jag ingen aning om när ÄL eller BIM var/är. Lite jobbigt! Vi har kört på, gissade lite att BIM borde vara nu i dagarna. Men så i förrgår fick jag sånna här sega äggviteflytningar (ursäkta infon), har aaaaldrig haft så förut. Men det är väl ett tecken på ÄL va? Känns super konstigt att ÄL skulle komma nu, 3,5 efter sista mensdagen...

    I övrigt har jag ont i bröstvårtorna, dovt illamående. Annars ingenting.

  • Mickan89
    Xarxia skrev 2014-10-15 18:22:01 följande:

    Ojojoj, vad det plussas på här. Hoppas verkligen det smittar av sig så alla vi andra också plussar på löpande band här!???? Grattis FrökenJ! EISNH, låter ju som typiska gravsymtom så håller tummarna. Det enda du kan göra är väl att vänta och ta ett nytt test närmre bim. Mickan89, vad konstigt! Brukar din mens vara regelbunden annars?


    Nja jo den senaste tiden har den varit det. Fick för ett tag sen piller för att sätta igång den och efter det så har den kommit när den ska. Har en cykel på 32 dagar annars... Får vänta o se bara.. Men min dotter fick jag vänta tills jag var i v 8 innan jag fick plus (06) (16 år då) om jag är gravid nu så borde jag vara i v 6-7.. Vill veta bara i o med att jag snusar.. 
  • andrasidan

    Har hormoner i obalans så antingen har jag en märklig och brutal PMS att se fram emot... Eller så börjas det! Minns med mina andra tre att veckan innan BIM var skitjobbig med alla konstiga känningar och på BIM-dagen försvann de putsväck till vecka 7-8... Har ni känt likadant ni som plussat nu? Man tror man minns men sen sitter man här igen och vänder och vrider på allt ????

  • FrökenJ

    Ja visst är det så. Veckan innan bim är hemsk tycker jag! Man letar symtom samtidigt som man intalar sig att sluta leta för att inte bli besviken... Förra månaden var jag nog skengravid var första försöket och höga förhoppningar. Detta försöket hade jag inga symptom förutom lite mer flytningar och molande värk tidigt.... Sen dagen där mensen skulle komma fixk jag kraftig mensvärk och var helt säker på att den skulle komma. Grät hemma för jag var så besviken. Men tydligen grät jag pga alla hormoner. Mensen kom ju aldrig ????

  • FrökenJ

    Strecket var tydligare idag! Två veckor efter utslag. Har 12 dagar från utslag till mens!

  • tjugofemton

    Än är mensen inte kommen och jag går idag på BIM+2, ska jag behöva åka och köpa nya tester idag? Hade varit kul att testa innan sambon åker bort må-torsdag. Känner inga tecken på att mensen skulle vara påväg, men brösten blir ömmare och ömmare. ... jag som hade räknat bort graviditet?? Testade negativt på BIM-3...ska jag våga testa igen?

  • reginaw

    Hejsan. 


    Tänkte jag skulle hoppa på er då vi fortfarande försöker och hoppas :) 

    Nu är det såhär att jag och min man har försökt bli gravida sen januari 2013 utan framgång. Nu är min mens ungefär en vecka sen, kom 14/9 sist, men har dock varit väldigt sen även förut. Men något jag upptäckt denna gång är att när jag för in ett finger så känner jag mig väldigt svullen och "knölig". 



    Brukar göra detta test när jag väntar mensen för att se om den är runt hörnet men har aldrig känt mig så svullen förut. Är det någon av er som upplevt det? Kan man bli så i underlivet när man blir gravid?



    Har inte vågat göra något test ännu då jag tycker det är så jobbigt att bli besviken gång på gång. Övriga saker jag reagerat på är att jag är konstant jättetrött (kan dock vara hösten) och även huvudvärk, hunger, ont i svanken, lite smått illamående, sura uppstötningar.

Svar på tråden vi som siktar på sommarbarn 2015