Inlägg från: Anonym (Rätt skall vara rätt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rätt skall vara rätt)

    Tillåta era döttrar att ha muslimska pojkvänner?

    Då muslimer i princip inte tillåter sina döttrar att ha svenska eller andra icke muslimska pojkvänner medans det är fritt fram för deras söner att rumla runt med svenska och andra icke muslimska tjejer och ha dem som flickvänner undrar jag nu om ni skulle vilja/tillåta att era döttrar skulle ha muslimska pojkvänner? varför och varför inte? 

  • Svar på tråden Tillåta era döttrar att ha muslimska pojkvänner?
  • Anonym (Rätt skall vara rätt)

    Man ska vara medveten om att muslimska män uppmuntras till att ta sig ickemuslimska kvinnor från bokens folk dvs kristna och judiska kvinnor, då islam praktiserar månggifte och enkel logik säger att det då skapas ett stort överskott av unga män som aldrig kan hitta en partner. Då uppmuntras de att skaffa sig kvinnor från ovanstående grupper som då ses som "erövrade" till islam. Kvinnorna själva behöver inte konvertera även om det är önskvärt, men dock ingen absolut krav..MEN barnen som föds i dessa relationer blir ALLTID muslimer..på detta vis sprids islam.

  • Anonym (Rätt skall vara rätt)
    Ingram skrev 2014-10-22 23:11:32 följande:
    Nu finns det inget som säger att muslimer inte får ha svenska pojkvänner och så ovanligt är det trots allt inte.
    Ja, jag skulle om jag hade en dotter tillåta att hon hade en relation med en muslim, jude, katolik eller vad det nu vill vara.
    Frågan är snarare, varför skulle jag inte tillåta det?
    Jodå, det finns det verkligen något som säger..nämligen Koranen. Varför du inte skulle tillåta det? tja..kanske för de ofta har en kvinnosyn som för svenska förhållanden inte är särskilt trevlig, dessutom kräver muslimer att barnen i dessa förhållanden skall vara muslimska med allt det innebär,
  • Anonym (Rätt skall vara rätt)
    Ingram skrev 2014-10-22 23:20:27 följande:
    Jag har inte märkt att kvinnosynen är speciellt annorlunda hos muslimer än hos kristnad faktiskt och jag har en del muslimer i min närhet och deras värderingar stämmer ganska väl med mina.
    Sedan finns det ju grader på hur troende man är, precis som i alla religioner och många gånger kan tro vara kulturellt betingat mer än religiöst.
    En av mina bättre vänner är gift med en muslim ifrån Jordanien, deras relation är inte annorlunda mot för min.
    Ok, då har du råkat på väldigt moderna och sekulariserade muslimer vilket också existerar, men de är trots allt en liten minoritet och den överväldigande majoriteten av muslimers kvinnosyn skiljer sig överlag radikalt ifrån den svenska.
  • Anonym (Rätt skall vara rätt)
    Anonym (LOL) skrev 2014-10-23 22:14:30 följande:
    Just det, for fuck sake, är du läskunnig?
    Det är inte tillåtet med utomäktenskapliga förbindelser VARE SIG för tjejer som för killar som är PRAKTISERANDE.

    Det handlar om enstaka fall precis som vanliga svenska killar kan vara misshandlare och förnedra sin tjej/sambo/fru.
    Bara för att han är muslim gör honom inte till en sämre kille/sambo/man.
    Jo, rent statistiskt är en muslimsk pojkvän en större risk än en svensk pojkvän.
  • Anonym (Rätt skall vara rätt)

    Det fråntar inte det faktum att svenska kvinnor och muslimska män är en sällsynt misslyckad kombination rent statistiskt sätt. De har en annan och för svenska förhållanden en negativ kvinnosyn.

  • Anonym (Rätt skall vara rätt)
    Anonym (LOL) skrev 2014-10-24 09:28:00 följande:
    Muslimska killar och andra killar i Sverige är precis likadana, de letar bland tjejer de kan få omkull tills de bestämmer sig för att bilda familj.  Då vill de inte ha tjejen som fungerat som madrass för hela fotbollslaget ,utan en bra tjej som sätter större värde i sin kropp.

    Däremot skiljer sig många gånger ,inte alltid, men många gånger muslimska tjejer från resten av svenska tjejerna. De har oftast inte pojkvänner ,och även fast de har det så släpper de inte till lika lätt som andra utan håller sig tills de antingen gifter sig eller ändå har funnit "mannen i sitt liv" och planerar att bilda familj.
    Dina kommentarer illustrerar perfekt varför svenska tjejer inte ska beblanda sig med muslimer.
  • Anonym (Rätt skall vara rätt)

    Märkligt nog finns det ett stort undantag i den muslimska världen och det gäller persiska tjejer som av någon anledning verkar väldigt intresserade av svenska killar och bildar par med dom. Troligtvis för de härstammar ifrån den iranska övre mer sekulariserade medelklassen som flydde mullornas förtryck i hemlandet.  Självklart finns det på individnivå undantag, men svenska tjejer och kvinnor ska generellt akta sig för muslimska män, i synnerhet om det handlar om araber just pga av deras kvinnosyn. Då islam tillåter män att ha flera fruar så blir konsekvensen naturligtvis att många män blir utan. Därför har muslimska män av tradition uppmuntrats att ta sig ickemuslimska kvinnor från bokens folk dvs judiska och kristna kvinnor. Dessa behöver inte konvertera även om det är önskvärt men är inget absolut krav. Barnen som föds i dessa relationer måste dock alltid bli muslimer. Kvinnorna ses då som erövrade till islam.

Svar på tråden Tillåta era döttrar att ha muslimska pojkvänner?