Inlägg från: Penida |Visa alla inlägg
  • Penida

    Är alla par ute och gör något speciellt när de är barnfria?

    Jag är smått nyfiken.
    På lördag är vi barnfria över natten, det blir väl ungefär ett dygn totalt som barnen spenderar med sin mormor och morfar. De är lyckliga, räknar ner dagarna. De sover över en natt varannan månad där.
    Jag pratade med en väninna idag och nämnde detta och hennes svar var "men då borde ni ta in på hotell eller nåt" varpå jag sa "nej, vi ska bara vara hemma" och hon svarade med att det lät jättetråkigt, att när man är barnfri bör man "passa på" att göra allt man annars inte kan göra.
    Vi tänkte som sagt vara hemma, beställa hem mat, köpa gott rödvin och lite champagne och ta dagen som den kommer. Funderar på att ha seriemaraton, ta ett bad mellan, gå en promenad..
    Jag struntar i vad min väninna tycker här men undrar hur andra tänker kring detta, är det för er viktigt att göra något absolut utöver det vanliga om ni är barnfria?


    Avskyr CIO-metoder
  • Svar på tråden Är alla par ute och gör något speciellt när de är barnfria?
  • Penida
    lövet2 skrev 2014-10-30 00:00:24 följande:
    Vi har aldrig varit barnfria på det sätt du beskriver. När vi haft barnvakt, så har det varit just för att vi ska göra något speciellt (bröllop t ex). Men jag kan tänka mig att om vi oväntat blivit barnfria, så hade vi troligen stannat hemma och kanske bjudit över några vänner.
    Om är såklart också okejGlad Jag vet inte men jag gillar att vara hemma och hemma utan barn är inte samma sak som att ha barnen hemma även om man gör i stort sett samma saker.
    Avskyr CIO-metoder
  • Penida

    Säkert jätteprovocerade här men jag känner inte att vi måste göra en massa saker själva utanför huset för att underhålla vårt förhållande, har aldrig känt så. Det kan vara trevligt ibland men inte mer.


    Avskyr CIO-metoder
  • Penida
    Liiz01 skrev 2014-10-30 00:12:44 följande:
    Det låter underbart ts. Ett förslag i min smak. Tänk vad mycket sex och vila ni hinner med. Risken är väl bara stor att ni börjar ta tag i tvätt eller annat tråk när ni ändå är hemma. Gör inte det :)
    Sex och vila är trevligt, känner dock att vi får det också om ungarna är närvarande men trevligt absolut att vara spontan och sova ut!
    Äh, städ och tvätt och sådant oviktigt får väntaGlad Där har vi inga problem.

    Avskyr CIO-metoder
  • Penida

    Tack för era svar! Kul att läsa.
    Jag känner väl helt enkelt i att jag skiter i vad vi gör bara vi är tillsammans. Det vi båda kan sakna ibland är när vi bara var och tog dagen som den kom och det är just det vi kommer göra imorgon och det känns jättebra.


    Avskyr CIO-metoder
Svar på tråden Är alla par ute och gör något speciellt när de är barnfria?