• london

    Är det OK för er partner att fira Nyår utan er?

    Ja, självklart. 
    Helst vill jag ju fira nyår med honom men det är inte som att han försöker fly från mig varje nyår så vill han nu ett år göra något med polarna så får han självklart göra det utan att jag skulle tjura det minsta! 

  • london
    Anonym (Frugan) skrev 2014-10-30 19:49:18 följande:

    Absolut inte och han skulle aldrig bli så knäpp att han kom på tanken heller! Är man sambo/gifta firar man alla såna högtider ihop.  Det är ju en del varför man vill vara gift,att ha nån att tillbringa ledig tid,semester,jul och sånt med.


    Det behöver "man" väl inte alls göra!
    Alla är inte överdrivet kontrollerande vettu.........
  • london
    Anonym (resa) skrev 2014-10-30 20:36:09 följande:

    Men resa bort över nyår fö att festa?r


    ?
  • london

    Hur man reagerar beror säkert för många hur bakgrunden ser ut.
    Min man gör ALDRIG något för sig själv; han unnar sig extremt sällan något, han reser inte (förutom med mig och då är det efter påtryckningar av mig), han går aldrig ut eller hittar sällan på saker som gör att han är bortrest med sina vänner. Skulle han för en gångs skull haka på något och det råkar vara över nyår så skulle jag verkligen bli glad för hans skull och tycka att det var toppen!
    Klart jag vill fira med min make, jag är noga med högtider i övrigt och spenderar helst min tid med honom överlag, men jag unnar honom verkligen att resa iväg om han vill det!

Svar på tråden Är det OK för er partner att fira Nyår utan er?