• fluu

    När är ett barn för gammalt för att sova naken med naken förälder av motsatt kön?

    Könet på föräldern kvittar. Det finns inget som heter för gammalt här. Det handlar om respekt istället. När barnet inte längre vill, då slutar man.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Muslimsktjej skrev 2014-12-17 12:22:42 följande:
    Lol, ser ingen anledning alls till att sova naken med sina barn? Rätt äckligt, pedofilvarning.
    Tycker snarare att det är äckligt att du ser något äckligt i att sova näck med ungarna. Vad tror du att du ska få för tankar då? Vad tror du att du skulle känna? Det är creepy.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Flizus skrev 2014-12-17 21:56:09 följande:
    Varför är det relevant att föräldern har motsatt kön?
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Muslimsktjej skrev 2014-12-17 20:28:41 följande:
    Skulle inte känna något?

    Tanken på att t.ex en 6 årig flicka sover naken tillsammans med sin nakna pappa är jäkligt äckligt.
    Vad är det då som är så farligt? 

    Hur är det äckligt(om vi nu bortser från vad som uppenbarligen händer i ditt huvud) att en förälder sover naken med sin sexåring? Är det mindre äckligt om barnet är låt oss säga två år? Varför är det mest pappa-dotter som stör dig? Skaffa inte barn med en man om du har så låga tankar om dem.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 11:43:41 följande:
    Okej.
    Bye, ska gå och sova med pappa naken. Vad är så farligt med nakenhet lixom? <33
    Det var precis det jag undrade. Men om du inte inser skillnaden på att barn(alltså när de är barn) näckar tillsammans med föräldrarna och att du som vuxen näckar med dina föräldrar(vilket iofs är okej det med) så gissar jag att jag inte kommer att få något vettigt svar...
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 11:48:17 följande:
    Jag är inte vuxen, utan räknas som ett barn då jag är under 18.
    Är det okej om jag sover naken med pappa tycker du?
    Och du ser inte heller skillnaden på exempelvis "barn", "bebis", "tonåring"? 

    För att återgå till mina frågor:
    * Vari ligger det "äckliga" i att barn(se ovan) sover naken med en förälder?
    * Vad tror du att föräldern får för tankar/känslor som är så farliga?
    * Det är alltså "äckligt" att sova näck med en sexåring, är det mindre "äckligt" om barnet är två år?
    * Varför är det pappa-dotter du hänger upp dig på?
    * Om du nu har sådana förvridna tankar om män och barn, hur känner du inför att skaffa barn med en man?

    Och för att svara på din fråga. Ser du inte skillnaden på barn och tonåring/vuxen så googla
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Deelicious skrev 2014-12-18 11:58:04 följande:
    Det behöver inte bero på något sexuellt, men det är inte etiskt lämplig att ett naket barn sover med sina föräldrar. Det börjar gå alldeles för långt med "nakenaccepstansen" usch!!! Aldrig i livet att jag hade låtit min son nudda mina bröst med handen i sömmen eller råka stoppa sin lilla fot i min snippa under nattens gång, HELT NAKEN. Skulle aldrig ens tänka tanken att det skulle vara sexuellt men det är definitivt inte något som är så trevligt!!! Fattar inte hur ni tänker.
    Tycker du verkligen att vi har blivit mer liberala med icke sexuell nakenhet? Jag ser snarare en stor portion nymoralism.
    Är det mindre läskigt om det är en dotter som råkar röra dina bröst? Hur sover du om en unge lyckas krypa ner mellan benen på dig och sticka in sin fot i ditt underliv?

    Men så verkar du ha ett knepigt förhållande till barn, kropp,nakenhet, kön osv:

    www.familjeliv.se/forum/thread/69548105-hur-tvattar-ni-barnets-konsorgan

    www.familjeliv.se/forum/thread/64324327-son-ser-sin-mammas-brost

    www.familjeliv.se/forum/thread/73292679-arrade-gravidkroppar-och-ammande-7aringar

    www.familjeliv.se/forum/thread/69445469-vilka-trosor-ar-lampligast-pa-en-forskollararebarnskotare

    www.familjeliv.se/forum/thread/71953027-varfor-ammas-pojkar-langre-an-flickor

    www.familjeliv.se/forum/thread/69123797-hur-kan-detta-fa-visas-utan-censur-i-tv-sjukt

    www.familjeliv.se/forum/thread/71543404-byter-ej-bloja-pa-sin-dotter-for-att-hon-kommer-vaxa-upp-en-dag

    Bara ett axplock...

    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 12:09:20 följande:
    Det äckliga är att de sover nakna, i samma säng, tillsammans. Dessutom har många tjejer just råkat ut för att pappan "bara vill kramas i sängen". Hur skulle du reagera om du såg en vuxen man sova med en 6 årig tjej nakna? Spelar ingen roll om det är hans dotter.

    Jag tror inte det finns några känslor som föräldern får, tror inte man ens tänker något sexuellt då (förutom pedofilerna). Ser fortfarande fel ut.

    Mindre äckligt, men fortfarande äckligt.

    Pappa-dotter var ett exempel just för att det är vanligare att pappan ger sig på sin dotter (nu syftar jag på v'täkt i familjen och pedofili).
    Annars är det samma sak med pojke-mamma, pojke-pappa och flicka-mamma... Finns pedofiler som inte bryr sig om könet, du vet.

    Känner inget speciellt, vet mycket väl om att min man aldrig skulle sova näck tillsammans med sin framtida, 6 åriga dotter. Har alltså inget att vara "rädd" för.
    Men VARFÖR är det äckligt? VAD är det som är olämpligt? Konkret alltså.

    Om du tror att det tillhör vanligheterna att pappor utsätter sina barn för övergrepp så skaffa som sagt inte barn med en man.
    Den enda man jag skulle se sova naken med en sexårig tjej är min sambo och dotter. Hur jag hade reagerat? Inte alls. Och jo, det är stor skillnad på att föräldrar sover näck med sina barn än med random unge de inte känner... Inser du inte det?

    Om föräldern nu inte tänker eller känner något olämpligt, varför är det då fel? Jag hittar liksom inga hållbara argument, mer att du har en bestämd och ogrundad bild av det här. Eftersom du återkommer till att det ser fel ut, är fel, knepigt osv, men inge anger anledning.

    Varför är det mindre äckligt med pappa-son?

    Så du tänker att om din man skulle sova naken med dotter(men inte med son?) så finns risken att han utnyttjar henne? Du tror inte att om du skaffar barn med en man som överhuvudtaget är kapabel att utnyttja ett barn att han inte gör det oavsett om han sover naken med barnet eller ej? Du kan med andra ord vara lugn och skaffa barn med vem som helst så länge de inte är nakna tillsammans? Det låter ju sunt...
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Muslimsktjej skrev 2014-12-18 12:32:56 följande:
    Kan uppfattas som sexuellt. Det är obehagligt och dessutom onödigt. Sen kan ju pappan gärna få stånd när de ligger där, men vem bryr sig? Att få stånd är ju naturligt.

    Var skrev jag att det är vanligt? Jag menade att bland alla övergrepp på barn så är männen majoriteten av dem som utsätter barnen. Inte att män generellt håller på med sånt.
    Säg förresten inte till mig om jag ska skaffa barn eller inte. Bara för att jag inte vill rulla naken i sängen med mitt barn så innebär det inte per automatik att jag kommer bli en dålig mamma.

    Som jag skrev först, det uppfattas som något sexuellt. Är rätt säker på att soc skulle bli misstänksamma om de fick reda på att en vuxen pappa sover naken med sin 6 åriga dotter. Eller vad tror du?

    Var skrev jag att det är mindre äckligt med son-pappa? Skrev att det är mindre äckligt att sova med sin 2 åring, men fortfarande äckligt.

    Som sagt, min man skulle aldrig sova naken med sin dotter. Så det är irrelevant. Och nej han är inte pedofil.
    Så hur du uppfattar något ska också gälla för andra? Det är ju väldigt många som inte uppfattar nakenhet mellan barn och föräldrar som sexuellt. Väldigt många.
    För vem är det obehagligt med nakenhet mellan barn och förälder?
    Varför är det onödigt? Just det känns mer som en ursäkt än ett argument.
    Och ja, män får stånd om nätterna. Småungar vet inte vad stånd är och en normal förälder flashar inte sitt stånd eller trycker sig mot ungarna. Jag har som sagt sett min pappa med morgonstånd som liten, jag visste inte vad stånd var för något och tänkte att snoppar precis som andra kroppsdelar ibland ser annorlunda ut. Det var inget som var vare sig läskigt eller obehagligt.

    Du skrev inte rätt ut att det är vanligt att pappor utsätter döttrar, men för att det ska vara ett giltigt argument för att inte sova naken med pappa så måste det vara vanligt förekommande, en påtaglig risk osv. Det är det inte. Och som jag skrev så skulle inte separata sängar och heltäckande klädsel hindra den vuxen som faktiskt ÄR kapabel att utnyttja ett barn. Så det håller liksom inte som argument.

    Jag har inte heller sagt att du skulle bli en dålig mamma eller att din framtida partner skulle bli en dålig förälder, men jag undrar hur du tänker när du verkar se risker kring män och barn och samtidigt vara trygg i att "jaja, så länge kläderna är på så händer inget". Det är en väldigt främmande tanke för mig, därför undrar jag.

    DU uppfattar naken samsovning som sexuell. Det är obehagligt. Hade majoriteten av socialens arbetsstyrkor eller majoriteten av skolpersonal tyckt det samma så hade många, många, många barn varit tvångsplacerade. Många. Och här återkommer vi igen till pappa-dotter ja... Ja visst, det är bara ett exempel, men konstigt då att det alltid är fäder som får stå exempel...

    Jag missuppfattade det om pappa-son och att det skulle vara mindre äckligt. Varför är det äckligare att sova naken med en sexåring än en tvååring? Vilket avgörande steg i barnets utveckling har tagits? Hur är sexåringen mer sexuell? Hur är det mer fel? Är det ännu mindre äckligt med en naken bebis tillsammans med naken förälder?

    Jo, det är faktiskt högst relevant hur du ser på män, barn och nakenhet. Om du nu har förmågan att tänka hypotetiskt:

    * Så du tänker att om din man skulle sova naken med dotter(men inte med son?) så finns risken att han utnyttjar henne?

    *Du tror inte att om du skaffar barn med en man som överhuvudtaget är kapabel att utnyttja ett barn att han inte gör det oavsett om han sover naken med barnet eller ej?


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Deelicious skrev 2014-12-18 12:58:03 följande:
    Jo men om det nu inte handlar om något sexuellt, vad spelar då åldern för roll?
    Skillnaden ligger i att en tonåring/vuxen vanligen har byggt upp en mer privat syn på sin kropp och intimitet som barn inte har. Därför är det inget "konstigt" om förälder och sjuåring(exempelvis då) sover nakna tillsammans, men det är "konstigt" om en vuxen inte har byggt upp den synen. Och märk här skillnaden på nakenhet+intimitet och nakenhet per se.

    Du får väldigt gärna svara på mitt inlägg till dig. Väldigt gärna!
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden När är ett barn för gammalt för att sova naken med naken förälder av motsatt kön?