Inlägg från: yellow88 |Visa alla inlägg
  • yellow88

    Triss i pojkar

    Jag har också 3 pojkar, de är 4,3 och 1 år :) Vi har tagit reda på könet med alla och fått rätt tråkiga kommentarer om deras kön.. Första var det ju ingen som sa något, med andra tyckte folk det var tråkigt och att vi skulle "försöka" igen.. Sen med tredje så var det någon som sa "hoppas de såg fel på ultraljudet". Får fortfarande höra lite om att vi borde försöka igen, men för oss räcker det med tre barn och faktiskt så önskade jag lite i smyg att det skulle bli en tredje pojke för att de två jag redan hade verkligen är världens finaste (enligt mig då, den partiska mamman) . Är väldigt smidigt att kunna ärva kläder osv..

    Har en syster som fick sin andra pojke för 3 månader sen och hon pratar redan om att bli gravid och att det bara måste vara en flicka den gången. Har försökt förklara för henne och även andra att det inte är så stor skillnad på könen utifrån mina erfarenheter. Mina barn älskar att leka med allt, de pärlar, leker med bilar, syr på sykort, målar, pysslar.. de gör allt helt enkelt.  

    Blev väldigt långt, men det jag ville säga var att jag tycker det är jätteroligt med mina tre killar och jag är inte något ledsen över att jag inte fått någon flicka :)


    ♥ Adrian 10-04-17 ♥ Alfred 11-08-08 ♥ Silas 13-07-16 ♥
  • yellow88
    Minza83 skrev 2014-12-18 23:38:12 följande:
    Men hur många vill ha en flicka för att de antas vara mer "pyssliga"? :)

    Jag har själv två söner och sen fick vi en dotter, för min del handlade det inte om längtan och förväntningar på flickans personlighet utan för min del var det att få uppleva barn av båda sorterna :) att få se hur ett flickebarn från var gener skulle se ut och vara :)
    Såklart inte alla. Men många av mina kompisar som ännu inte har barn har som argument att de vill ha en flicka för att de vill kunna sitta i lugn och ro och pärla, rita, sy osv. Det, och så alla söta kläder och accessoarer :)
    ♥ Adrian 10-04-17 ♥ Alfred 11-08-08 ♥ Silas 13-07-16 ♥
Svar på tråden Triss i pojkar