• Angelique

    Fler äldre som ska göra ivf?

    Jag är 39 år och hoppas få göra syskonförsök efter jul. Finns det fler, så kan vi följas åt.

  • Svar på tråden Fler äldre som ska göra ivf?
  • Angelique

    Hej singoalla,

    Vi har en pojke född 2011 som kom till på tredje färskförsöket, även tredje återföringen. Vi fick aldrig något till frysen då.

    Vågar nästan inte tänka på hur mycket vi försökt sedan dess. Först tre färskförsök utan något till frysen. Sedan gjorde vi ett försök där vi fick en till frysen. Färska tog inte men jag blev gravid på vårt första fet. Allt såg bra ut på vul v9 men när vi kom till kub fanns inga hjärtslag. Skrapning och hemskt.

    Sedan gjorde vi två försök till, båda gånger fick vi till frysen. Så det blir ju en väldig massa återföringen. Två gånger var det plus på tid, för att sedan börja blöda ganska kort efter.

    Och nu efter sommaren gjorde vi ett färskförsök dom tog dig. Allt bra på vul, extra ul i v.10 och fint resultat på kub. Men på 16+1 åkte vi i. För jag kände mig orolig. I ha hjärtslag. Fostret var stort som 15+0. Jag fick föda ut fostret denna gång. Detta var på lucia.

    Så jag vet inte ens om de kommer låta oss försöka igen, men jag hoppas jättemycket.

  • Angelique

    Hej miss marple, ja det är upp och ned det här. Har de sagt något till er om vad de tänker om att det blir plus och sedan tidiga missfall? Håller tummarna att det ska gå vägen för er nu!

  • Angelique

    Zasu: välkommen! Och ja visst hoppas vi att 2015 blir ett guldår för oss alla. Jag tucker det låter jättebra ned två bladtocyster i frysen. Det är ju fina graviditetschanser på sådana. Men vi hoppas såklart ni kan spara dem till senare

    Och samma för dig liili: låter fint med en i frysen. Vet så väl hur det är att gå och vänta på att kunna ringa.

    Var går ni ? Vi har gått på Sophiahemmet och fertilitetscentrum Stockholm.

  • Angelique

    Välkomna alla nya-jättekul att bli fler!

    Zasu, nej sprutorna känns ju lite, men vad kul och spännande att kommit så långt! Jag är avis!

    Vad har de sagt om åldern till er som börjar närma er 40 eller redan fyllt? Jag är jätteorolig att vi inte ska få försöka igen, på grund av min ålder och våra missfall. Vad har de sagt på Sophia stockholmsmilen? Funderar på att höra med dem, vår son kom till där men sen har vi varit på fertilitetscentrum efter det.

  • Angelique

    Kittykat: varför tänker ni er Danmark?

    Och till er som kör nytt färskförsök trots att ni har i frysen: jag förstår precis. Men det har liksom aldrig kommit på tal för oss, kliniken verkar ha tagit för givet att vi ska tömma frysen först. Kommer fråga om detta ifall det blir aktuellt.

  • Angelique

    Spunk, välkommen. Duktig du är som kämpar på med vikten. Och 5 i frysen var ju inte dåligt!

    Kittykat: beklagar sorgen, så hemskt. Tror vi alla kan känna igen oss i oron att det inte ska bli barn.

  • Angelique

    Har ni några tips och tricks för er? Som att avstå från något eller äta extra av något? Är det någon härinne som tar trombyl?

Svar på tråden Fler äldre som ska göra ivf?