• Angelique

    Jättebra skörd andje-grattis. Håller tummarna stenhårt!

    Allt såg bra ut på min kontraströntgen av livmodern, så sprutstart nästa mens.

  • Angelique

    Så tråkigt stockholmsmilen! Stor stor kram till dig och din familj. Det är ju så jäkla skitjobbigt när det händer!!

    Så klart det är många som inte lyckas i slutändan. Kanske kan det vara lite skönt att få vila i att ni kommit till vägs ände. Slippa tänka på nästa försök, på sprutor, på mens och ägglossning, på vad man gör och inte gör som kan påverka chanserna. Dricka vin och kaffe. Njuta av nuet, av den fina familj ni har. Tänka på allt det underbara ni fått uppleva, och kommer få uppleva. Och tänk så mycket bra det finns med att vara ensambarn!

    Sen ska ni såklart sörja det som inte blev ett tag. Vara ledsna för att det inte blev som ni tänkt er. Men försök sen gå vidare, tror jag. Tänk på Frödings vackra ord:

    "efter natten kommer alltid en dag

    Och såret läks och sorgen har en ände"

    Vi kommer inte heller gå vidare ifall vi inte får syskon med ivf. Känner också att det varit skillnad om vi inte haft ett barn, vi hade nog kunnat tänka på adoption också då. Men som det nu är så är vi väldigt glada för det barn vi har. Men än så långe hoppas vi så himla mycket!! Har inte börjat bearbeta ännu hur det skulle vara om det inte blir något, blir ledsen bara av att tänka på det.

    All styrka till dig och de dina!

  • Angelique

    Jag har avstått helt från kaffe. Livsmedelsverket säger ju högst två koppar per dag, och det finns ju hur mycket folk som helst som får barn och dricker kaffe.

    I österländsk medicin råder de dock att avstå, och jag vill känna att jag gjort allt som står i min makt. Gör det som känns rätt för dig.

    Håller tummarna, det verkar ju väldigt lovande

  • Angelique

    Jag känner igen att det är svårt att beta hur man ska tänka med allt. Vi har ju bestämt oss att inte gå vidare om det inte blir syskon med ivf. Så för mig är det mer om man ska köra på eller låta kroppen vila mellan ivf-försöken. Men samma funderingar känner jag. Vi har bestämt att köra på så länge vi får för läkarna. Vi har ju gjort många många försök, varit gravid två gånger.

    Förstår att du blev ledsen mom när du inte var beredd. Det kommer jag också bli även om jag är lite beredd.

  • Angelique

    Jag hör också på akupunktur och dricker örter Saturnus. Hoppas det ska hjälpa! Håller med om att det är tur att man har en gullplutt.

    Lycka till alla som ska göra ul nu i veckan, spännande!

  • Angelique

    Åh wow lisodan! Så himla roligt, allra största grattis!! Finfint resultat! Jätteglad för din skull. Klart vi vill se bild!

Svar på tråden Fler äldre som ska göra ivf?