• Liil

    Fler äldre som ska göra ivf?

    Får man vara med även om man inte har barn sedan innan?

  • Liil
    Angelique skrev 2015-01-04 22:23:16 följande:

    Så klart Liil! Välkommen! Är det ert första försök?


    Tack!
    Vi gjorde vårat första försök sep/okt = minus, inget till frysen.
    Andra försöket veckan innan jul = minus, ett till frysen.
    Så nu väntar jag på att få ringa efter deras julledighet om att vi snarast vill få tillbaka det vi har i frysen! Håller mina tummar att det klarar upptiningen och blir ett plus denna gång!
  • Liil

    Måste säga att vad härligt att se att vi är såpass många som är i ivf svängen som kommit upp i åldern! Man kan annars tro att man är helt ensam.

  • Liil
    Angelique skrev 2015-01-09 21:35:50 följande:

    Viola: hår det inte att gå byta doktor? Det här är ju tillräckligt jobbigt när man har en som är bra, inte ska ni behöva ha det så där!

    Smultron: på vilket sätt blev ni illa behandlade på Sophia?

    Liil: ja visst känner man sig ensam ibland!


    För oss blir det fet i februari om allt klaffar som det ska. 
    Bara att vänta och se.
  • Liil
    kittykat skrev 2015-01-12 17:00:03 följande:

    Och sen FET, glömde jag säga
    Någon som gjort stimulerat fet? När sätter man in, är det ngn skillnad jäntemot i egen cykel?


    Jag ska själv göra ostimulerat fet i feb, men i stimulerat så tar man medicin för att få upp kroppens hormon om jag fattat rätt. Både innan och efter. Kliniken kan då också planera in vilken dag du ska dit på återinsättning. 
  • Liil
    Helendi skrev 2015-01-25 18:51:05 följande:
    Hur går det för trådens ruvare? Lisodan, Stockholmsmilen? 

    Känner mig skeptisk till att det här försöket kommer att funka då kliniken har laborerat så med dosenSkrikandes. Ska hur som helst ta min Ovitrelle ikväll och sen får man se hur det ser ut på ÄP på tisdag.

    Liil - har du fått tid för FET i februari nu?

    JenJon5 - Du börjar snart "spraya", var det inte så? Hur vanligt är det att man får sprutor istället för spray vid nedreglering?

    Kittykat - du bör väl ha gjort ditt stimulerade FET nu, eller hur?
    Då jag gör ostimulerat - helt utan mediciner -  så vet man inte dag. Kommer att få köra med ägglossningstest, när det blir omslag till glad gubbe ska jag ringa kliniken och då komma dit 4 dagar senare. Det ända som kan göra att det inte blir av är om omslaget kommer på en onsdag för då ska det sättas tillbaka på en söndag och då är det stängt. Ska det sättas tillbaka på en lördag så kan man göra det på fredagen. 
    Så bara att hålla tummarna att embryot klarar upptining och att det inte blir glad gubbe på en onsdag! 
  • Liil

    Jag kommer göra FET nu i februari om allt klaffar. Började med Clearblues ägglossningstest igår = en ring. Idag blinkande gubbe idag. Ska nu vänta in ett fast sken på gubben. När den kommer ska jag ringa kliniken och då åka dit 4 dagar efter och få återinsättning av embryot om det klarar upptiningen. 
    Men om det blir fast sken på gubben på onsdag så blir det inget denna månad då det skulle vara insättning på söndag. Då blir det att vänta ännu en månad, har inte tid att vänta! Vi har bara detta år på oss och har bara ett i frysen så vi måste annars påbörja vårat tredje och sista ivf försök.
    Bara att hålla tummarna nu!

  • Liil
    Angelique skrev 2015-02-02 14:34:33 följande:

    Liil: förstår stressen! Men hoppas massor det blir återföring nu och inte behövs något annat. Jobbigt att det är stängt på söndagar. Vad tycker du om de där blinkande gubb-testen, jag tyckte de var knepiga.

    Helande: åh, det låter ju toppen! Du ska se att det tar sig!


    Ja verkligen! Det är stängt även lördagar men om ett embryo ska sättas in på en lördag så kan dom göra det på fredagen. Men ska det tillbaka på en söndag så kan man inte få det på fredagen eller på måndagen. 
    Om det krockar denna gång så kommer jag be om att få stimulerat nästa månad. Dom vill helst att det ska vara ostimulerat så långt det går, vet inte varför egentligen. 
Svar på tråden Fler äldre som ska göra ivf?