• Knottet

    Novemberbebisar 2015

    Hej! Finns det fler här med bf i november som vill följas åt? Glad

    Är i vecka 5 (4+0) idag, bf 3/11. Andra barnet, har en flicka som fyller 1 den 9/4. Vi vela ha syskon ganska tätt. Glad

    Började känna av växtvärk för ett par dagar sedan och ett lätt illamående i morse. Hoppas bara att den lille vill stanna! Glad

  • Svar på tråden Novemberbebisar 2015
  • mea84

    Är det någon som vet hur vanligt det är med en ofostrig graviditet? Är det samma som när man kallar det för en medicinsk abort?

  • ummsumaya
    iowa skrev 2015-03-06 16:13:39 följande:

    Jag är i vecka 4+3, och känner av ett dovt illamående/obehagskänsla sedan jag plussade i stort sett. Frågan är vad som är graviditetsillamående och vad som är psykisk chock och stress. Det är väl i stort sett det, förutom att jag är trött. Alla eventuella symptom jag haft före plusset nonchalerade jag bort. Var helt inställd på att det kunde ta åtminstone ett halvår före plusset, så det är lite chockartat att det tog sig så pass fort (försök 2, började efter nyår).


    Vad hade du för symptom innan plusset?
  • iowa
    ummsumaya skrev 2015-03-09 10:59:27 följande:
    Vad hade du för symptom innan plusset?
    Som jag sa så kopplade jag inte ihop några symptom med graviditeten före jag plussade. Men såhär i efterhand kan jag nog se att magen inte tedde sig som vanligt, att jag ofta var trött och lätt pendlade mellan entusiasm och melankoli. Annars var det nog inte så mycket som tydde på att det tagit sig. Nu känner jag av lite dovt illamående om kvällarna, spända bröst och jag vill helst sova en timme efter varje måltid ;)
  • Martiina88

    Åh. Önskar oxå jag hade symtom. Mina försvann för ett tag sen o de ända jag känner av nu är ömma bröst o haft en molande känsla i nedre delen av magen. Men min trötthet är borta :/

    Är i 5+5 nu :)

  • Amazinglife
    Martiina88 skrev 2015-03-09 13:01:44 följande:

    Åh. Önskar oxå jag hade symtom. Mina försvann för ett tag sen o de ända jag känner av nu är ömma bröst o haft en molande känsla i nedre delen av magen. Men min trötthet är borta :/

    Är i 5+5 nu :)


    Jag känner likadant som dig, är 5+4 idag, så kanske är helt normalt :)? Men ja önskar också att jag hade mer symptom, känner mig inte gravid knappt..
  • Bluewindow1983

    Fick ett Plus i torsdags och det blir mitt tredje barn Glad

    Känner mig kissnödig ofta, växtvärk, växlande humör och ömma bröst.
    Jag hoppas att den lilla vill stanna kvar, vi får se Glad

  • gummsanmadde

    Hejsan! Jag hoppar in här med :) Jag fick veta förra vecka att jag är gravid, är så otroligt glad! Är i vecka 6 (5+0), ska på inskrivning nu på torsdag. Gud, jag vågar knappt tror på att jag är gravid så ska man bli inskriven redan.. har bf 10/11. Har försökt nu i ca 8 månader och är skit rädd för missfall, fick det förra sommaren. Men jag är GRAVID! Vill skrika ut det!
    Grattis till alla er andra! Hjärta

  • Kgb777

    Grattis Gummsanmadde! Vad härligt! Då har vi samma Bf du och jag. Är det första barnet?

Svar på tråden Novemberbebisar 2015