• Knottet

    Novemberbebisar 2015

    Hej! Finns det fler här med bf i november som vill följas åt? Glad

    Är i vecka 5 (4+0) idag, bf 3/11. Andra barnet, har en flicka som fyller 1 den 9/4. Vi vela ha syskon ganska tätt. Glad

    Började känna av växtvärk för ett par dagar sedan och ett lätt illamående i morse. Hoppas bara att den lille vill stanna! Glad

  • Svar på tråden Novemberbebisar 2015
  • gummsanmadde

    mea84: va skönt att höra att det växer och ser bra ut, hoppas att du får se något nästa vecka! 
    Aichan: välkommen hit! Grattis till ditt PlusSkrattande

  • Amazinglife

    Hej tjejer, hur mår ni? Ja går in i v7 imorgon och är otroligt trött, vill sova hela tiden :/ jag har inte fått något påtagligt illamående men jag är hungrigare än vanligt, men ingen matlust alls, svårt att äta något trots att jag är hungrig, mat, snacks, godis eller vad som helst, är oattraktivt. Dricker hellre ett glas mjölk eller tar lite yoghurt.. Är ganska jobbigt då jag älskar att laga mat och har inga problem att äta i vanliga fall :/

  • Aichan
    gummsanmadde skrev 2015-03-11 16:51:50 följande:

    mea84: va skönt att höra att det växer och ser bra ut, hoppas att du får se något nästa vecka! 
    Aichan: välkommen hit! Grattis till ditt PlusSkrattande


    Tack så mycket! =)
  • Aichan

    Idag har jag gått in i vecka 7 (6+0). Känner mig rätt så pigg förutom lite magsmärtor idag. Igår var det lite värre med tröttheten, yrsel, illamående och magsmärtor. Orkade knappt röra mig, men inga spyor än! Men känns rätt så lugnt annars, skönt nog. :)

  • Aichan

    Jo, en sak som är lite jobbigt och det är humörsvängningarna! :P Blir mera än lätt irriterad och grinig nu för tiden. :P

  • V83

    Jag är vansinnigt trött. Det försvårar både arbete och lek med tvåårig dotter. Lite ömmande bröst och molvärk. En del humörsvängningar. Värst för min del är helt klart tröttheten. 6+0 idag.

  • mea84
    gummsanmadde skrev 2015-03-11 16:51:50 följande:

    mea84: va skönt att höra att det växer och ser bra ut, hoppas att du får se något nästa vecka! 

    Aichan: välkommen hit! Grattis till ditt ! 


    Ja vi får hoppas på det ????
  • Kgb777

    Hej! Är också jättetrött och känner mig yr ibland. Är i vecka 6 nu, har haft ont eller känt mig öm över äggstockarna. Inte så jätteont mer så att det känns svullet och inte som mensvärk, men blir orolig så klart att det ska vara något lurt. Konstigt det här att man får nya symptom som man inte har haft tidigare. Som min bm sa" varje graviditet är som Bambi på hal is" och det har hon nog rätt i! Känner också igen det där gummsanmadde att man vaknar o tar på brösten för att känna att dr fortf gör ont!

  • sofiashem

    jahopp...sitter här helt chockad. Plussade idag!! Tredje barnet. Var ej planerat. Hade bim förra torsdagen, testade i lördags dvs bim+2 vilket visade negativt...när mensen fortfarande inte kommit idag på bim+6 så stod det gravid. Tidigt och allt kan hända, men går det som det ska får vi alltså ett barn i november?!

  • sweetcandy

    Inte hunnit vara inne här så mkt då min sin varit sjuk och krävt all min uppmärksamhet.

    Men måste få skriva av mig lite!

    Jag och en tjej har följt varandra sen i våras i barnverkstan. Peppat och stöttat. Senaste 2 mån har det dock blivit mindre prat, mot innan när vi prata typ varje dag.

    Och när jag plussa nu och berätta det för henne så mena hon på att jag "tryckte upp mitt plus i ansiktet på henne" :( och att Jag borde tänkt på hennes känslor..

    Jag vart jätte ledsen av att hon sa så. Dels har vi försökt längre än henne och jag har kämpat som en gris för att lyckas! Gått ner mer än 10kg i vikt, ringt runt till olika läkare för att få hormonbehandlingar för min uteblivna äl. Och visst att vi inte pratat lika mkt på sistone men jag har faktiskt ett liv utanför dataskärmen :/

Svar på tråden Novemberbebisar 2015