• Knottet

    Novemberbebisar 2015

    Hej! Finns det fler här med bf i november som vill följas åt? Glad

    Är i vecka 5 (4+0) idag, bf 3/11. Andra barnet, har en flicka som fyller 1 den 9/4. Vi vela ha syskon ganska tätt. Glad

    Började känna av växtvärk för ett par dagar sedan och ett lätt illamående i morse. Hoppas bara att den lille vill stanna! Glad

  • Svar på tråden Novemberbebisar 2015
  • MakeitHappen
    sweetcandy skrev 2015-03-11 23:02:38 följande:

    Inte hunnit vara inne här så mkt då min sin varit sjuk och krävt all min uppmärksamhet.

    Men måste få skriva av mig lite!

    Jag och en tjej har följt varandra sen i våras i barnverkstan. Peppat och stöttat. Senaste 2 mån har det dock blivit mindre prat, mot innan när vi prata typ varje dag.

    Och när jag plussa nu och berätta det för henne så mena hon på att jag "tryckte upp mitt plus i ansiktet på henne" :( och att Jag borde tänkt på hennes känslor..

    Jag vart jätte ledsen av att hon sa så. Dels har vi försökt längre än henne och jag har kämpat som en gris för att lyckas! Gått ner mer än 10kg i vikt, ringt runt till olika läkare för att få hormonbehandlingar för min uteblivna äl. Och visst att vi inte pratat lika mkt på sistone men jag har faktiskt ett liv utanför dataskärmen :/


    Nej men så får man ju inte bete sig som hon gjorde! Du ska vara glad för ditt plus och visst hon är säkert massa avundsjuk att det tog sig för dig men inte för henne men så småningom gör det säkert det med!!
    Försök hitta någon annan att prata med som är glad för ditt plus istället för någon som får dig att må sådär!!

    Grattis till ditt plus :D
  • MakeitHappen
    sofiashem skrev 2015-03-11 18:32:10 följande:

    jahopp...sitter här helt chockad. Plussade idag!! Tredje barnet. Var ej planerat. Hade bim förra torsdagen, testade i lördags dvs bim+2 vilket visade negativt...när mensen fortfarande inte kommit idag på bim+6 så stod det gravid. Tidigt och allt kan hända, men går det som det ska får vi alltså ett barn i november?!


    Grattis!!! :)
  • Aichan

    Idag, denna morgon är mitt illamående riktigt illa. Blää. Går och lägger mig igen! :)

  • sofiashem

    Illamående här också. Spydde flera gånger för en vecka sedan (innan jag visste att jag var gravid), har dock inte spytt sedan dess men är konstant illamående, lite skakig och trött. Har även börjat få ont i höften så är orolig över hur det kommer gå för den, men vi får hoppas att det är tillfälligt.

    Jag har bara sommarbarn sedan innan så ett novemberbarn känns lite främmande, har tex aldrig behövt tänka på RS och liknande förr. Och vinterkläder direkt! Herregud :) Men det blir nog bra... kommer på mig själv med att redan sitta och titta på overaller, haha lite tidigt kanske ;)

  • sweetcandy
    MakeitHappen skrev 2015-03-12 07:55:03 följande:
    Nej men så får man ju inte bete sig som hon gjorde! Du ska vara glad för ditt plus och visst hon är säkert massa avundsjuk att det tog sig för dig men inte för henne men så småningom gör det säkert det med!!
    Försök hitta någon annan att prata med som är glad för ditt plus istället för någon som får dig att må sådär!!

    Grattis till ditt plus :D
    Tack <3 ja jag får göra det!
  • Tutansmamma

    Hej Alla.

    Ny här. Plussade för en vecka sen. Är 6+2. BF runt 9/11. Har en tös på 3 sen tidigare. Detta var ingen planerad graviditet men jag är överlycklig över illamående och uppsvälld bubblig mage.

    Kramar

  • Miiia84

    Också ny här och oplanerat gravid med BF november om allt går vägen. Mår oförskämt bra faktiskt, inget illamående än (min mamma mådde inte illa alls någon av sina) utan bara molvärk i magen och stora bröst än så länge.
    Dock tror jag att jag börjar bli lite trött och mer kissnödig kanske.

Svar på tråden Novemberbebisar 2015