• dreamgirl

    Håller på att skiljas, hur har ni hanterat sorgen.

    Jo jag vet o jag funderar o tänker hela tiden. Han har hållt fast vid att de är vänner men erkänner att han tyvärr stött bort mig. Hon är en trevlig vän och de har roligt ihop säger han o har sagt i lätt ett år.

    Men jag vet ju själv om att det låter konstigt.

  • dreamgirl

    Skickade ett mess till honom idag att du vet att i min värld har du varit otrogen på någont plan. Han svarade att han visste att jag tror det men att han inte kan ändra på hur jag tänker. Svarade att jag vet att han ser det så men att det är självklart att han kunde ändrat den känslan utan att lova att det blir vi. Han resornerar som ett barn

  • dreamgirl

    Jag tycker sånt är så sjukt. Jag själv kan inte ljuga. Finns inte en chans i världen att jag kunnat göra det. Om jag gjort något så hemskt hade jag aldrig kunnat hålla det inom mig och absolut inte ljuga. Blir så jävla ledsen när jag läser det o även tänker på hur min man hanterat saker. Kram på dig och mig.

  • dreamgirl

    Du jag tycker det låter klokt. Sen när man får en minut och tänker klokt inser man såklart att det inte är så att det bara finns en rätt. Finns en rätt man just nu, men bevisligen behöver den inte vara rätt imorgon. Ikväll ska jag och två tjejkompisar ut en sväng. Kände först inte för det. Men man blir väl knappast lyckligare för man sitter hemma själv.

  • dreamgirl

    Det var roligt faktiskt. Men idag när mannen kom berättade han att han o barnen och den tjejen som är så kallad vän vår på påskmiddag hos hennes syrra med familj. När han sa det så såg han på mig att jag inte blev glad. Ville inte säga det igår för då hade jag förstört din dag å du blitt arg. Sa att jag inte gillade att barnen blev inblandade. Men han tyckte att jag inte kan välja vad han ska göra längre. Å när ska han kunna sluta ha dåligt samvete. Jag hadE kul o barnen med. I förrgår sa han precis som om han varit duktig att han har inte haft sex med någon under tiden vi inte bott ihop.

  • dreamgirl

    Jag blir bara så errhört ledsen av att han leker familj på påskafton med henne. Levererar toktrötta barn och berättar att han varit där med barnen o henne. Jag fpr skäll hela tiden av barnen och är mer labil efter en sån nyhet. Fantastiskt knäckande. Känner mig ensam och känns som att jag kommer vara ensam hela livet. Förlåt för gnället

  • dreamgirl

    V, usch jag förstår dig. Men snart har du dem igen o då får ni mysa massor. Jag trodde inte heller jag kunde lipa så mycket som jag gjort. Var helt galet knäckt i helgen. känner oxå att jag hör mig köra samma jävla argument för att försvara och förklara hans skitbeteende. Logiskt sett ser jag ju att han är ju inget att ha. Egoistisk o låter mig göra allt. Men sen börjar man tänka historia o minnen.

    Kram på dig. Finns här om du vill ventilera.

Svar på tråden Håller på att skiljas, hur har ni hanterat sorgen.