• Kaariin

    FET/IVF 2015 Maj

    Hoppar också in här :) Har två misslyckade IVF bakom oss. Testade minus i helgen, ett ganska uppenbart minus då mensen båda hann komma och gå innan testdag. Men vi har en liten 5dagars i frysen. Hoppas på FET i maj :)

    En fråga jag inte hunnit ställa till kliniken ännu; om vi blir gravida med FET i maj, försvinner vårt sista IVF-försök då?

    Kram!

  • Kaariin
    Unaangelita skrev 2015-04-06 13:53:59 följande:

    Är också med, vi ska på vårt första möte på Huddinge om 9 dagar. Känns som att vi väntat så länge nu så man är lika otålig som ett barn innan julafton haha. Mycket känslor som stormar inuti en och dagarna går såååå sakta. Men men den som väntar på något gott..


    Vi går också i Huddinge :) Önskar er stort lycka till!
  • Kaariin
    Elfia skrev 2015-04-06 15:27:45 följande:

    Beklagar :( fick också minus i helgen. Så ledsamt. Nej, FET ska inte räknas som sista försök, 3 st FET ska ingå in det IVF försöket ni är uppe i. Jag vet nu inte vilken klinik ni går på men de flesta har det så.

    Hoppas det går bättre för oss i Maj. Det MÅSTE GÅ!!! :)


    Beklagar ditt minus också! Men nu jäklar är det vår tur! Hoppas hoppas :)

    Men alltså om jag blir gravid vid FET-försöket, då får jag väl inte ett tredje färskförsök (IVF nr 3) för att få syskon (i framtiden)? Förstår du hur jag menar? :)
  • Kaariin

    Gweny - jag håller med dig. Det är så sjukt frustrerande! Vill börja direkt... Är det redan bestämt att du ska göra stimulerat FET? Lycka till! :)

  • Kaariin
    Gweny skrev 2015-04-06 16:12:56 följande:

    Får du ett barn nu av FET får du sen inget mer utan måste då betala själv. Men har ni embryon kvar i frysen kan ni få använda dem till nytt FET. Kostar väl ca 12 000 kr sa dem på SU.


    Som jag trodde... Tack för ditt svar :)

    Men tror du jag kan välja att göra försök nr 3 i maj istället för FET? Och spara det enda embryot i frysen?
  • Kaariin
    Gweny skrev 2015-04-06 16:22:07 följande:

    Ingen aning. gör du långa protokollet? Frågan är om man isåfall skulle hinna det innan sommaruppehållet...

    Inte helt klart med stimulerat för mig, men blir nog det då jag har så få egna äl och oregelbundna cykler.


    Ja, långa har gett bäst resultat. Jag ska prata med dem imorgon, så får jag svar. Men jag tror du har rätt. Kommer inte hinna.

    Är det ditt första FET? Hoppas det resulterar i en liten bebis :)

    Bergamott83 - jag har egentligen samma fråga som du. Jag fick inte heller så många ägg. Plockade 11, nio var mogna varav sju befruktades via ICSI och två klarade sig. Ett till mig och ett till frysen. Gjorde du långa eller korta protokollet?
  • Kaariin
    Liil skrev 2015-04-06 18:16:33 följande:

    Går du privat eller via landstinget? Via landstinget är jag rätt säker på att du måste använda det du har i frysen först.


    Landstinget... Ok, det kan säkert vara så. Får veta imorgon.
  • Kaariin
    Happyland skrev 2015-04-12 03:49:45 följande:

    Har sprayat Suprecur i 12 dagar nu och ännu har inte blödningen kommit. Vid första försöket fick jag blödningen på dag 7. Kan det variera såhär från gång till gång? Hur har det varit för er andra?


    Vid första försöket med spray fick jag blödningen efter 7 dagar. Vid andra omgången hade den inte kommit på morgonen dag spraydag 14 och jag skulle kontakta kliniken vid utebliven blödning. Ringde dem, de bad mig ta gravtest (vilket var neg.) och på kvällen kom blödningen.
Svar på tråden FET/IVF 2015 Maj