• debbie85

    Planerar barn Skåne/Blekinge

    Hej!

    Jag är 30 år, gift och bor i nordöstra Skåne, Bromölla. Vi har två kattbröder och underbar liten dotter som föddes i januari 2014. Nu planerar vi att försöka få ett syskon. Första försöket blir nu i början på maj. Kanske blir det ytterligare ett januari-barn?


    Hade varit kul om vi är fler i samma sits som kan följas åt. Om vi blir några stycken kanske, dom som känner för det, kan bilda en hemlig facebook-grupp där vi kan dela tankar och funderingar.

    Jag är ursprungligen från Stockholm och har bott ca 2 år i Blekinge Karlskrona. Vi flyttade till Bromölla för 2,5 år sen så jag känner inte jättemånga här än så länge.

  • Svar på tråden Planerar barn Skåne/Blekinge
  • pandoraDiem
    spralleben2 skrev 2015-05-09 21:17:44 följande:

    Hej
    Vi ska också börja snart! Väntar på en mens till om ca en vecka och sedan blir det till att ligga :)

    Det är så himla spännande! Att ingen vi känner vet. Eller ja min sjukgymnast vet på grund av mina tidigare skador i ryggen men annars är det ingen som vet! Tihi! blir helt pirrig och glad av att tänka på det! Tänk om man skulle gå och bli gravid snart!

    Vi bor i Skåne.


    Välkommen hit! Ja visst är det spännande :) Visst att det ibland också är frustrerande, men när man tänker efter på att man faktiskt försöker att skapa ett nytt litet liv så är det ju sjukt häftigt och spännande :)
  • debbie85

    Erica1985 Så härligt! Stort grattis! Hur mår du?

    Jag går och inbillar mig att jag är gravid. Är på ÄL4-5 så det är supertidigt. Men jag tycker jag har en ilande smärta i livmodern. Hoppas!

  • MHK
    debbie85 skrev 2015-05-09 22:56:41 följande:

    MHK Då förstår jag varför ni väntade. Tänkte om det var nån slags "2-barns-kris" som gjorde att ni behövde en lång paus till 3:an. smile5.gif

    spralleben2 Välkommen! Kul att ni ska börja försöka snart! Vad har ni haft för preventivmedel? Om ni inte haft nåt hormonellt och du har någorlunda koll på ägglossning så kan det säkert ta sig på första försöket. smile1.gif Är det första barnet?


    Hehe samtidigt så har det faktiskt varit skönt att fokusera på busungarna här hemma som kräver så mkt uppmärksamhet men det lär de göra hela tiden
  • MHK
    debbie85 skrev 2015-05-10 11:24:46 följande:

    Erica1985 Så härligt! Stort grattis! Hur mår du?

    Jag går och inbillar mig att jag är gravid. Är på ÄL4-5 så det är supertidigt. Men jag tycker jag har en ilande smärta i livmodern. Hoppas! smile1.gif


    Håller tummarna för dig
  • debbie85

    MHK Jag kan tänka mig det. Det vekar vara en rätt stor omställning för många att gå från 1 till 2 barn?
    Tack!

  • MHK
    debbie85 skrev 2015-05-10 13:29:44 följande:

    MHK Jag kan tänka mig det. Det vekar vara en rätt stor omställning för många att gå från 1 till 2 barn? smile1.gif
    Tack!


    Det är alltid härligt att skaffa ett syskon till sitt barn
  • Erica1985
    debbie85 skrev 2015-05-10 11:24:46 följande:

    Erica1985 Så härligt! Stort grattis! Hur mår du?

    Jag går och inbillar mig att jag är gravid. Är på ÄL4-5 så det är supertidigt. Men jag tycker jag har en ilande smärta i livmodern. Hoppas!


    Mår inte jätte bra, mår väldigt illa och har svårt att äta. Men annars mår jag ok
  • debbie85

    Usch vad tufft! Kommer ihåg det där illamåendet (även om det sannolikt inte är likadant för två olika personer) och det är inte kul! Hoppas du mår bättre snart!

  • spralleben2

    Vi fick vårt första barn 2012 och vi vill så gärna ha ett syskon till henne. Men på grund av en otroligt svår graviditet (inte förlossning) som skadade min kropp för resten av mitt liv så har vi inte kunnat försöka tidigare.Vill klargöra att det är mycket ovanligt att det blir så och inget som någon ska oroa sig över!!! Man kan ju bli nojig när man läser sånt men INGET ni behöver tänka på.  

    Detta känns så himla bra nu :)

    I morse när jag tittade på morgonshoven på barnkanalen med  min dotter så blev jag så glad. Almanackan (de säger månad, dag och namnsdagar) kom och jag tänkte "ja nu närmar det sig snart". 11 maj idag! Jag får väl avslöja att min mens beräknas komma på fredag. 

Svar på tråden Planerar barn Skåne/Blekinge