• debbie85

    Planerar barn Skåne/Blekinge

    Hej!

    Jag är 30 år, gift och bor i nordöstra Skåne, Bromölla. Vi har två kattbröder och underbar liten dotter som föddes i januari 2014. Nu planerar vi att försöka få ett syskon. Första försöket blir nu i början på maj. Kanske blir det ytterligare ett januari-barn?


    Hade varit kul om vi är fler i samma sits som kan följas åt. Om vi blir några stycken kanske, dom som känner för det, kan bilda en hemlig facebook-grupp där vi kan dela tankar och funderingar.

    Jag är ursprungligen från Stockholm och har bott ca 2 år i Blekinge Karlskrona. Vi flyttade till Bromölla för 2,5 år sen så jag känner inte jättemånga här än så länge.

  • Svar på tråden Planerar barn Skåne/Blekinge
  • debbie85

    Oj! Vad tufft för dig/er! Men vad kul att din kropp har återhämtat sig så pass att den klarar en till graviditet nu så att ni kan börja försöka!

    Får man fråga vad för slags skador du fick? Helt ok om du inte vill berätta.

  • Erica1985
    debbie85 skrev 2015-05-10 20:56:24 följande:

    Usch vad tufft! Kommer ihåg det där illamåendet (även om det sannolikt inte är likadant för två olika personer) och det är inte kul! Hoppas du mår bättre snart!


    Går upp och ner, tror att jag haft lyckats hitta vad son drar igång det extra mkt nu då är bättre om jag undviker det. Min räddning är just nu marie kex
  • debbie85

    Erica1985 Vad bra att det finns nåt som hjälper!

    pandoraDiem Är du säker på det? Har mensen kommit? Vilken dag i din cykel är du på?

  • pandoraDiem
    debbie85 skrev 2015-05-12 09:12:13 följande:

    Erica1985 Vad bra att det finns nåt som hjälper!

    pandoraDiem Är du säker på det? Har mensen kommit? Vilken dag i din cykel är du på?


    Är rätt så säker, är på dag 28 (äl+14). Plussade på denna dag förra gången och då var det ett utomkveds där hormonerna brukar stiga långsammare än vanlig graviditet så har inte mycket hopp att det tagit sig denna gång. Mensen har inte kommit än, men den är ju beräknad först idag så den dyker nog upp snart. Brukar egentligen vänta med att testa till åtminstone bim+1, men dum som jag var tyckte jag att det skulle vara häftigt om jag fick ett plus på min födelsedag.
  • debbie85

    pandoraDiem Åh, vad jobbigt! På födelsedagen också! :'( Men lite hopp finns ju kvar om inte mensen kommit egentligen. Annars så håller jag tummar och tår för att du blir gravid nästa cykel! Grattis på din födelsedag! Hoppas du får en bra dag trots detta negativa besked.

  • Anonym94


    Jag vet att man inte ska bryta upp dessa test men gjorde det bara för skojs skull för jag sett andra göra det :) alltså två streck var ju jättestarka. Och enligt bild 2 så ska jag vara gravid eftersom mitt såg ut så när jag öppnade upp testet? Men det stod ju ändå "inte gravid" på testet?! Fattar ingenting just nu..
  • Anonym94

    Enligt bild 1* menar jag, så borde det stått "gravid 2-3 veckor" ?!

  • Anonym94

    En annan sak som är konstig är att testet visar starkast på LOW sensitive strip och svagt på den högkänsliga..?

  • debbie85

    Hmm. Det här var överkurs för mig känner jag! Du har inget annat gravtest hemma som du kan kontrolltesta med typ imorgon bitti med morgonurinen?

    Annars rekommenderar jag dig att lägga upp bilderna i tråden som heter nåt "Tolka gravtest" eller liknande. Där finns experterna.

Svar på tråden Planerar barn Skåne/Blekinge