Inlägg från: Anonym (Vilket?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vilket?)

    Är han snål eller överreagerar jag..?

    Pojkvän stod det, säkert att det inte bara är kk då? Eftersom det känns som han inte bryr sig så mycket, eller tar dig för givet kanske.

  • Anonym (Vilket?)
    Anonym (flickvännen) skrev 2015-04-16 22:05:54 följande:
    Pojkvän ja.. Han är duktig på att tala om att han tycker om mig, men sämre på att visa det..

    Funderar på vad man kan begära egentligen, utan att vara för krävande. Och hur tar man upp en sån sak?
    Du kan ju gå samma väg som han, bara låta bli att förbereda nåt inför att han kommer hem till dig nästa gång så får du se hur det blir då. Om han börjar klaga på att det finns ju ingen mat här, eller kanske erbjuder sig att gå ut o handla o laga nåt till er. Ifall han skulle fråga, säg att du varit trött o inte orkat handla pga mycket med jobbet elr nåt.

    Har han nånsin kommit med en blomma el så?

    Erbjud dig inte att köpa kaffe till honom nästa gång ute, när han säger han ska köpa glass (eller vad det kan va) så säg att du också är sugen på en. O bara se om han frågar om du också vill ha en.
  • Anonym (Vilket?)
    Anonym (flickvännen) skrev 2015-04-17 10:18:30 följande:
    Nej jag har aldrig fått något av honom..

    Tack för tipset :)
    Ja jag tror att det är den bästa vägen att gå, att svara med samma mynt liksom. Som det är nu verkar han inte förtjäna din naturliga omtänksamhet.  

    Om det skulle fortsätta i samma stil skulle nog jag ge upp honom, eller fortsätta på samma sätt o känna sig som en "bra att ha"-tjej bara.
  • Anonym (Vilket?)
    StarDuzt skrev 2015-04-17 16:20:40 följande:

     
    Vad gör han för sina pengar - trodde åtminstone han skulle
    ha en juste bil (det har t o m jag)


    OM den sortens människor köper bil, så blir det en fabrikny och betalad kontant. Innan dess kör dom fullkomligt slut på den gamla. O så lägger dom massor med tid o energi på att ta reda på den absolut billigaste tandläkaren, samma med var dom kan få tag på de billigaste prylarna av alla de slag.

    Hade ett snålt ex som faktiskt bjöd mig på bio flera ggr (det enda han nånsin bjöd på), sen kom det fram att han fått tag på gratisbiljetter. Han hade en helt nerlegad o förstörd säng, men ville inte köpa ny ftersom han ville SPARA PENGARNA. När vi hade grälat eller bara befunnit oss i varsitt rum ett tag, kunde jag sen hitta honom i rummet bredvid o räkna pengarna i plånboken eller gå igenom gamla kvitton. Det hade en lugnande effekt på honom tror jag.
Svar på tråden Är han snål eller överreagerar jag..?