• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    bexx skrev 2015-06-10 21:42:33 följande:

    Få se hur jag gör. Kommer förstöra hela dagen om det inte visar något.


    Men även om det är negativt i morgon finns det ju fortfarande chans att du plussar några dagar senare!
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-14 19:08:10 följande:

    Enligt NC ska jag ha äl på onsdag... Idag har jag lite ont å tjocka vita flytningar. Är det äl nu då? El ska flytningarna vara klara?


    Flytningarna indikerar nog att ägglossningen är nära, värken har jag ingen aning om när den brukar komma.
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-15 15:51:37 följande:

    Åh visst är äl nära nu? Tror NC appen stämmer bra... Aldrig lyckats få positivt på test innan...
     


    Ja, det där är vad jag kallar ett positivt ÄL-test! Kör på bara! Flört
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-15 16:45:28 följande:

    Jäklar va pepp jag blev nu . Första gången på 5månaders testning som de blir ett positivt :)


    Åh, vad roligt - då var det verkligen på tiden! :)
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-06-12 16:39:08 följande:

    Alltså jag får inte ihop mina data den här månaden, har haft neg äl-test 3 dagar nu, och borde eg haft äl igår, men temp har stigit - kan det vara så att jag hade tidigare äl den här månaden?? Eller ska jag fortsätta kolla med äl-test??


    Hur har det gått för dig? Har du fortsatt testa med äl-tester? Jag har ägglossning i dag enligt NC, positiva äl-tester lör och sön. 
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-06-15 20:17:33 följande:
    Jag testade tom igår, men fortsatt negativa, och tempen är låg, så jag tror att det värdet ovanför strecket var ett felvärde (sov på annat ställe den natten) och att jag faktiskt har utebliven ägglossning den här månaden... Tur i oturen att det var den månaden sambon var borta kanske :P
    Men då så, då var det kanske meningen! ;) Jag har lagt märke till att jag får väldigt annorlunda flytningar några dagar innan äl, skönt att ha något mer att förlita sig på utöver testerna. Märker du av några sådana symtom?
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-16 08:09:39 följande:

    Om man får en tempökning vid äl, är det ägget som släppt då?


    Tempökningen inträffar 1-2 dagar efter äl och då är det ett tecken på att ägget nog har släppt.
  • soofa
    ecmov skrev 2015-06-16 21:57:08 följande:

    3 dagar från BIM, NC har inte noterat någon ÄL, inte fått positivt på ÄL-testen fast jag testade och testade - till slut gav jag upp. Jag sliter snart mitt hår!!! Jag förstår inte min kropp! Vad är det för fel?! Jag kan inte tyda min temp alls. Inte NC heller tydligen.. Tempen går upp och ned hela tiden Gråter Börjar bli riktigt rädd för att min kropp inte fungerar som den ska eftersom jag hade äggledarinflammation för 3 år sedan...


    Usch, vad jobbigt! Brukar du ha regelbunden mens? Om inte är kanske ägglossningen oregelbunden också? Mäter du samma tid varje morgon? Jag brukar ligga kvar med munnen stängd en stund innan jag mäter, har hört att den kan variera annars beroende på om man sovit med öppen mun eller inte.
  • soofa
    ecmov skrev 2015-06-16 22:07:26 följande:

    Det lustiga med det hela är att innan jag började med NC så var mensen nästan som en klocka med en cykel på 30-31 dagar. Sista månaden innan NC var mensen 4 dagar sen och efter den cykeln har allt varit upp och ner. En månad var mensen 10 dagar sen, sen har den varit tillbaka på 30 dagar för att sedan åka upp till 35 dagar.


    Tack för tipset med att hålla munnen stängd ett tag! Ska börja med det, mäter nästan alltid någon gång mellan 5 och 6 då jag alltid vaknar till då av vana från jobbet.


    Vad konstigt, nästan samma sak här. Innan jag började med NC och med hela bli gravid-grejen var min mens väldigt regelbunden med spottings dagen innan. De senaste två månaderna har jag dock fått spottings 3-4 dagar innan mensen, och mensen börjar när som helst på dagen och inte direkt på morgonen som den alltid gjorde innan. Det är jättekonstigt ju!

    Hoppas du får till lite jämnare mätningar framöver, kan vara värt att testa det där med att hålla munnen stängd en stund. Jag mäter också alltid tre gånger samma morgon, skriver sen in mellanvärdet av dem.
  • soofa
    Norrlänning86 skrev 2015-06-17 05:44:23 följande:

    Fick plocka bort mig från pluss listan, fick missfall i helgen.

    Så nu får kroppen läka och sen hoppar jag på detta igen senare. :)


    Tråkigt! :/ Hoppas kroppen hämtar sig snabbt! 
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles