• Desideri

    Första försöket i maj - bim i juni!!

    Aniroma skrev 2015-05-18 16:39:21 följande:

    Åh :/ men då är den nog bara lite sen ska du se!! Det kommer!! Fortsätt testa och kolla sekretet!! Vad är det för flytningar du har då?


    Ingen stegring på testen idag heller :( flytningarna är som "lotion" typ, icke fertila vad jag läst mig till.
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-18 21:02:47 följande:

    Åh okej, men visst fick du en liten stegring häromdagen? Hade du testat innan det testet? Annars borde det nog komma igång inom några dagar tror jag. Har för mig jag hade lite lotion i början på förra veckan! :) det är snart din tur!!


    Jo igår kväll blev det en stegring men idag blev det istället svagare. Så besviken, trodde det skulle komma igång idag eller imorgon. Faan! :(

    Vet faktiskt inte när man får äggviteflytningar man de får man ju vid äl iallafall. Möjligt att de kommer typ samtidigt.
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-18 21:50:59 följande:

    Hm.. Önskar jag kunde säga något positivt men jag vet faktiskt inte.. Du känner din kropp bäst. Det kommer ju komma, och jag vet att du hade hoppats på nu. Men du har skrivit 20-25/5 på äldagarna, och det är ju fortfarande några dagar kvar dit så jag tror nog att du kommer hinna få äl :) beställ fler ältest och fortsätt testa morgon och kväll så ska du se att din stegring kommer snart!! :)


     Denna månad känner jag inte alls igen min kropp tror jag. Idag har jag haft ont kring äggstockarna, mer än molande värk så jag trodde självklart det var på G nu äntligen. Kommer hem och tar ett test som visar ännu svagare resultat, näst intill så det knappt syns. Tappat hoppet helt och visst det är fortfarande ett par dagar kvar då äl skulle kunna tänkas komma men jag vet inte vad jag ska tro. Varför blir testen svagare lixom? :/ De borde ju öka lite lite för varje dag.. Har iallafall beställt hem fler test nu. Får väl se när den dumma äl tänkt dyka upp. 


    Jag kan tyvärr ingenting om det där med tempning. Hoppas du får nått bra svar av någon annan! :/

  • Desideri

    Jo jag tror med att det oåverkas av hur vi spänner oss och oroar oss inför det.

    Testet ikväll var lika svagt som de andra men nu när jag gick på toa hade jag som rå äggvita på pappret när jag torka mig. Som det gick att bygga broar med. Det är så svårt att veta om det är sperma eller äl sekret bara. Hur såg du skillnad?

    Jag tycker spermakladdet har varit mer gulvitt och tjockt och detta var mer genomskinligt. Hmm..

  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-20 08:13:41 följande:

    Ja men det tycker jag låter som älsekret!! Läste nånstans att älsekret är segt och att det lägger sig ovanpå pappret liksom! Man ska också kunna droppa det i vatten. Sperma och vanliga flytningar löses upp i vatten medan äggviteflytningar forsätter att hålla ihop som en klump!

    Tempen på 36,4 idag. = stigning på 0.1...känns för lite :(


    Får se om det kommer mer sånt under dagen. Än så länge inget mer än det igår kväll. Hmm åh det där tipset ska jag komma ihåg. Lite lättare att göra skillnad då.

    Men vad konstigt med tempen! Har den bara stigit med 0.1 totalt?
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-20 09:14:16 följande:

    Jag tror också att jag bara hade äggviteflytningar en dag denna månaden. Men visst. Som vi pratat om tidigare så kan det ju varit utblandat och då svårare att upptäcka!

    Ja, bara 0.1... Hade ju 36,3 förra veckan. Sen missade jag tempen lördag o söndag. Måndag igen 36,3. Tisdag och onsdag 36,4.. Wierd.


    Konstigt med tempen!

    Usch man blir helt knäpp av allt det här som har med att bli gravid att göra. Äl test, sekret, temp, molande värk mm.
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-20 10:20:12 följande:

    Ja verklige!! Borde va enklare vid det här laget. Är ju 2015 för tusan ;)


    Haha ja det tycker jag med faktiskt ;D

    Åh jag har bara två test kvar och vet inte om jag hinner få hem de test jag bestält tills imorgon. Så får bli ett test idag bara. Vet inte när jag ska hinna ta det bara. Åker hemifrån kl 13.45 och är hemma 20.30. :P
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-20 10:33:19 följande:

    Ta det innan du åker då? Eller om det finns möjlighet att springa på toa när du är iväg? Allt går om man vill :)


    Jag hann inte ta ett test förut och hade ingen rast på jobbet så ska göra det såfort jag kommit hem. Nu håller vi tummarna! :P haha
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-20 22:45:07 följande:

    Vilken Av dem är det? Tycker den längst ner är starkast!

    Vet att man inte ska tempa på kvälle, men har gjort det också de senaste dagarna. Igår 36.6 och idag 36.9, håll nu tummarna att jag har högre temp än 36.4 när jag vaknar imorgon!!


    Den längst ner är senaste från ikväll. Visst är den lite starkare men inte alls mycket. 


    Åh spännande, jag håller tummarna för dig!


    Idag har jag mått så illa, hoppas verkligen inte det är magsjuka eller något sånt för det har jag inte tid med just nu. :P haha

Svar på tråden Första försöket i maj - bim i juni!!