• Desideri

    Första försöket i maj - bim i juni!!

    Jag hoppar in här. Blev ingen tjuvstart som vi/jag tänkt förra månaden, och sen när det blev osäkert med sambons jobb så hade vi börjat ställa in oss på att lägga planerna på is ett tag. Men sambon blev som tur är inte varslad och vi fortsätter som vi planerat. Är så lättad och lycklig över att vi kör på nu i maj och att vi slipper fundera på alla problem som kommer med att man blir varslad. 


    Enligt min app så har jag äl runt 24/5 (baserat på en cykel med 35 dagar) jag hoppas nästa cykel blir runt 30 som den brukar vara, då borde äl bli några dagar tidigare än vad appen säger. BIM blir 7/6 enligt appen. :)

  • Desideri
    anynumos skrev 2015-04-29 19:00:37 följande:

    Snaaart slut på mensen. Gu vad segt det har gått! Kommer dock vara lika segt fram till äl om inte värre, denna väntan alltså! Skrattande
    Håller mig sysselsätt med att virka lite babysaker. 
    Vad har ni för äl stickor? 


    Haha håller med, tiden sniglar sig fram just nu. Min mens ska komma till helgen, sååå långsamt tills dess.. :P


    Vad roligt att virka, jag började i höstas men har lagt det åt sidan. Kanske ska fördriva tiden med det jag med. :)


    Jag köpte mina stickor från tradera, samma sort som jag använde när jag blev gravid med dottern. Tycker de funkar helt kanon. :)

  • Desideri

    Så spännande att vår månad nu är här!! Nu är det inte alls långt kvar för oss alla. :)

    Jag har fått nytt timvik hos en annan arbetsgivare och även sommarjobb där. Känns riktigt skönt faktiskt. Är nojjig bara att ifall det skulle gå att bli gravid direkt och jag skulle må jätteilla i början påverkar det mitt sommarjobb. :/

  • Desideri
    Fsake skrev 2015-05-02 10:11:38 följande:
    Äntligen maj!!! När har du äl och bim?

    Ja äntligen! Det har känts som en evighet hit. :P


    Enligt min app har jag ÄL runt den 25/5 och BIM 8/6, men då är det räknat på en cykel på 35 dagar. Jag hoppas att denna cykel blir runt 30 dagar som det brukar vara och då borde ÄL vara runt 20/5 och BIM 3/6.


    När har du äl och bim?

  • Desideri
    Fsake skrev 2015-05-03 23:03:11 följande:

    Definitivt äl på G här. Ont i ryggen på ena sidan, ont vid äggstockarna, äl flytningar, nästan positivt ältest också! Ska se om tempen höjs om några dagar också :)

    Sen är det bara att vänta mens och sen kör vi nästa äl :)

    Har ni andra barn sen innan? Hur gamla är ni? Jag har 2 och är 33år. Maken några år äldre.


    Spännande, och skönt att det är på gång! :)
    Själv väntar jag in mensen som borde komma imorgon, eller på tisdag. Har haft svag smärta i svanken och lite molande värk så hoppas det är på G nu. 


    Jag har ett barn sen innan, hon blir 2 i sommar och jag blir 25 i sommar, sambon 27. :)

  • Desideri

    Här väntar vi på ägglossning. Borde komma som tidigast till helgen. Tiden går bara så sjukt sakta just nu känner jag..:P

    Vi har inte börjat köra oskyddat än men det är nog hög tid att sluta med skydden nu!! Sambon säger "men du har ju inte äl än?" när jag påpekar. :P suck

  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-16 18:37:55 följande:

    Hur går det? :) blev det nån äl i helgen för dig? Jag börjar få liten antydan till stegring på testerna idag! Sååå spännande! Kommer nog bli grymt besviken Om det inte tar sig på första försöket.. Även fast jag vet att oddsen säger att det tar några månader.. Jag vill ju bara vara gravid typ i går!!!


    Spännande! Vi är i full gång med verkstan men ingen äl ännu. Jag tar test men ingen stegring, hoppas den kommer snart! Orkar inte vänta haha.. Vi kör varannan dag så vi borde inte missa äl ändå. :) Förstår precis vad du menar med att bli besviken, känner precis samma. Håller tummarna att det går snabbt för oss!
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-16 23:10:33 följande:

    Härligt med full verkstad!

    Vad tror ni, om äl skulle inträffa på mellandagen, alltså mitt mellan varannan dag haha, ska man hoppa över den dagen ändå eller då köra tre dagar på raken? Vill ju såklart maxa chanserna men vill ju ha så bra spermakvalitet som möjligt. Vad tror ni är bäst? Ni som har barn sedan tidigare, hur gjorde ni när ni blev gravida?


    Jag låg faktiskt och tänkte på precis samma sak tidigare idag men kunde inte riktigt bestämma mig vad som är bäst. Jag tror att dagen innan äl och dagen efter äl räcker gott och väl egentligen och som du säger vill man ju maxa chanserna. Spermierna överlever ju flera dagar där inne i väntan på ägget så det borde räcka. Jag tror att vi kommer köra varannan även om äl hamnar på en mellandag för att få bra spermiernas kvalité ska vara bra, det i sig är ju ett sätt att maxa chasen med antar jag.

    Med dottern så tog jag äl test som visa positivt och vi hade sex samma dag. Alltså hade jag äl dagen efter sexet och det gick vägen. Kommer dock inte ihåg när vi hade sex igen efter äl. Det var iallafall inte sammadag som äl för då var jag bakis. Haha :P
  • Desideri
    babytjejen skrev 2015-05-16 23:14:03 följande:

    Här är mensen snart över o enligt app kommer äl den 27 så ska börja mysa ordentligt nästa helg..tog ju länge förra gången att bli gravid så hoppas på kortare tid nu...tog ett år förra gången så hoppas på att bli gravid innan 2015 är över iallafall...


    Håller tummarna att det tar sig snabbt denna gång! :)
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-05-17 09:11:33 följande:
    Ja jag tror också att det borde räcka :) sen handlar det nog mkt om lusten också. Det får ju inte bli så att man har sex på beställning bara för att. Men jag känner redan att både jag o sambon är mkt mer sugna nu när vi vet vad vi kan få ut av det :) hoppas det håller i sig ända fram till plusset!!

    Läste precis nått i nån annan tråd att det också beror på äggets kvalité. Men varannan dag så kommer man ju inte missa äl tror jag :) 


    Det ska bli spännande ikväll att se om jag får någon stegring på min äl test eller inte. Hoppas att min äl kommer nu i början på veckan men är så pessimistisk så det kommer säkert dröja länge till äl bara för att. :/ :P

Svar på tråden Första försöket i maj - bim i juni!!