• Desideri

    Första försöket i maj - bim i juni!!

    Det tog sig denna månad trots allt. Var helt säker på att det var kört. :D

  • Desideri
    Fsake skrev 2015-06-01 14:30:43 följande:

    Grattis igen! Första försöket också!!!


    Tack! Trodde inte det skulle gå så snabbt. :)
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-06-02 21:29:37 följande:

    Jag plussade igår!!!! Jag är nog fortfarande i chock för har inte fattat det ännu!! Att det tog sig på första försöket är helt ofattbart! Vi är så förvånade men superglada såklart!!! Bf ca8-10/2. Ska ringa mvc imorgon! :) ? bebis!!


    Grattis igen! :D Har du börjat smälta det ännu? Jag tog ett till test idag och nu känns det mer verkligt. Jag är faktiskt gravid. haha!


    Vi har BF nästan samtidigt, jag borde ha 11-12/2 ungefär. Ska nog också ringa mvc men det känns så tidigt att ringa när inte ens BIM har varit. Ska man avvakta och ringa efter helgen? :P

  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-06-03 09:51:49 följande:
    Tack detsamma!! Haha nej inte riktigt. Jag vet att jag är gravid men jag har nog inte riktigt förstått vad som händer haha. Väldigt lustigt :) har ringt mvc idag och fått första tiden. Blev vecka 26,så slutet på juni. Blir en lång väntan tills dess. Lustigt ändå att även förstföderskor får vänta så länge, när man inte har en aning om vad som händer i kroppen liksom!!!

    Hur känns det själv? :)

    Åh det är ju inte så långt kvar tills dess! :) Vi har ännu längre väntan. Jag ringde med mvc idag och fick min tid för inskrivningssamtal 23/7 och fick även tid för KUB 30/7. Nu är det bara vänta och hoppas inget tråkigt händer tills dess. :)


    Jag har börjat smälta det nu även om det säkert komma ta ett tag till innan det känns verkligt. :)

  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-06-07 16:31:55 följande:

    Idag hände det som jag så innerligt hade hoppats att jag skulle slippa. Jag började blöda. Har även haft någorlunda kraftig mensvärk.. Hur total lycka kan övergå till panik o tårar så snabbt... Grav.testet idag var svagare än tidigare i veckan så det är väl bara att inse att jag går igenom ett missfall... ;(


    Men nej vad tråkigt! Såg att du hade ringt gyn. Hoppas du får komma in på ett ul och kolla. Håller tummarna att det inte är mf! Hjärta
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-06-07 22:04:47 följande:

    Nej gyn tyckte inte jag behövde komma in med tanke på att det inte blöder jättemycket (men vad är egentligen mycket och hur vet man det?) och jag inte har stora smärtor. Just nu är det som kraftig mensvärk. Skulle ringa igenom om värken eller blödningen förvärras. .de sa också att det är för tidigt att se något på ul... Så bara att avvakta. Men det känns riktigt riktigt tungt.


    Usch vad tråkigt, förstår att det känns tungt! Hur har det gått och hur mår du nu? 
  • Desideri
    MiniQ skrev 2015-06-18 09:46:31 följande:

    Jag skulle egentligen haft min ägglossning den 29/5 men den blev sen och kom inte förrän 6/6. Så jag har BIM på lördag men kunde inte hålla mig och testade idag. Det var POSITIVT!!


    Åh stort grattis! :D
  • Desideri
    babytjejen skrev 2015-06-22 17:22:26 följande:

    Räcker det med mys idag o imorgon el ska vi köra på onsdag oxå? Har en väldigt trött sambo o en liten som inte alltid somnar tidigt..frågan är om onsdag är nödvändigt? Är det inte viktigare att se till att det finns simmare redan innan är än att dom ska hinna in efter äl?


    Tror också att idag och imorgon räcker. Sen om ni har tid, ork, är sugna och liten somnat så tidigt så kan man ju köra onsdag med. Men jag tror det som sagt räcker med idag och imorgon. :)
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-06-22 17:39:33 följande:

    Nu ska vi köra igen efter missfallet för två veckor sedan. Fick halvt starkt ältest imorse, lite svagare nyss men har inte hållt mig så länge som man ska kanske. Är dag 16 idag så borde vara äl innan fredag. Även fast jag mkt hellre fortfarande hade varit gravid så är det ändå lite spännande med nytt försök!


    Håller tummarna att det tar sig denna gång för dig! :) och självklart att liten vill stanna också!
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-06-22 18:13:09 följande:
    Ja det hoppas jag också! :) hut mår du? Går allt bra för dig?
    Allt går bra, vad jag vet. :) Jag mår hyffsat okej. Vissa stunder mår jag så sjukt illa och det verkar bli lite värre för varje dag som går. Senaste dagarna har jag mått riktigt illa och idag fick jag kväljningar ett par gånger. Sen har vi tröttheten. :P haha
  • Desideri
    Aniroma skrev 2015-07-05 18:54:37 följande:

    Idag har jag plussat igen! :) på bim-5 dessutom. Har haft känningar några dagar och bara fick för mig att testa. Hade druckit otroligt mkt vatten i hettan så det va alldeles genomskinligt, men det blev ett plus ändå. Dock är både test och kontrollstrecket lite förskjutet till vänster. Hoppas inte det spelar någon roll! Ska ta ett nytt på morgonurin imorgon! :)


    Åh vad roligt! Tror inte det ska spela nån roll, det är antagligen stickan där inne som är lite skjuten åt ena sidan. Grattis! :)
Svar på tråden Första försöket i maj - bim i juni!!