Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    Nån som också ska börja med pergo och letrozol nu i maj?! :)

    Jag har inte pcos, men sjukt seg äl-process efter grav, amning och minipiller, så skall börja med letrozol nu på måndag. Spännande!

  • Symetrical
    idaaa93 skrev 2015-05-21 20:57:55 följande:
    Åh va kul!! Håller tummarna!! ????
    Verkligen! Hur går det för dig då? Fått mens än?
  • Symetrical
    idaaa93 skrev 2015-05-24 10:58:01 följande:

    Nej inte än. På onsdag är sista dagen för o ta tablett så mens kommer igång. Sen tar de väl några dar :) hur får för dig då? :)


    Jodå, mensen i princip över nu och letrozolen uthämtad, så blir till att ta första tabletten imorgon. Spännande att se om de biter på mig!
  • Symetrical
    idaaa93 skrev 2015-05-24 14:59:18 följande:
    Okej ???? ja de ska bli spännande o se om de funkar på mig med. De kan ju va en krånglig behandling eftersom man aldrig vet hur stor dos av letrozol man behöver första gången.. :/
    Sant, men det vanligaste är väl att man börjar med en vanlig enkeldos och räcker inte det få man justera det till nästa cykel. Dock har jag ju både äl och mens (bara sjukt lång cykel), så det känns inte som någon katastrof om det inte blir perfekt direkt. Bara NÅGONTING händer så.

    Vad gäller för dig nu då? Är tanken att mensen skall komma direkt nu när du tar sista pergotabletten, eller?
  • Symetrical
    idaaa93 skrev 2015-05-24 20:50:39 följande:
    oj. De skulle inte va massa frågetecken utan en :)

    Såg nu på min förpackning, dem heter provera och inte pergotime. Fick för mig att dem hette de bara för att jag och bm har pratat om olika tabletter o sånt :p
    Tänkte väl det, för Pergotime är, om jag förstått det rätt, en motsvarighet till letrozol, så antingen tar man det ena eller det andra.

    Håller tummarna för att din mens kommer igång fort!

    Tycker att det är lite underligt att vissa som får letrozol utskrivet råds att äta dem dag 3-7, medan andra (jag själv inräknad) skall ta dem dag 5-9.....!?!
  • Symetrical
    idaaa93 skrev 2015-05-25 10:41:53 följande:

    Tack! :)

    Jaha jag ska ta mens dag 3


    Ah, okej! Läste någonstans att om man äter dag 3-7 får man äl tidigare och om man äter dag 5-9 får man bättre kvalitet på äggen. Vet dock inte hur mycket substans det låg bakom det uttalandet. Men är ju lite underligt att det är olika direktioner...

    Mår lite illa idag. Vet inte om det är pga letrozolen, eller sockerbaksmälla från allt glassintag igår... Förmodligen det sistnämnda.
  • Symetrical
    idaaa93 skrev 2015-06-13 17:53:57 följande:
    Okej. Har jag aldrig hört förut. Hur har de gått för dig? :) eller wr båda? :)
    Jag vart tydligen ovetandes gravid innan jag ens började med Letrozol. Plussade inte förrän tre dagar efter att jag fått en störtblödning, vilket sedermera visade sig varit ett tidigt missfall (typ v 4+2). Självklart trist att det inte blev något av det, men inget jag sörjer eftersom jag aldrig fick möjlighet att glädjas över det. Snarare en vinst att veta att jag kan bli gravid trots lång cykel och kort lutealfas. Återstår att se när min gynekolog okejar att jag börjar med letrozol.
    Hur går det för dig då?
  • Symetrical
    idaaa93 skrev 2015-06-23 08:00:13 följande:
    Okej va tråkigt ???? jo de funkade med letrozol ett ägg lossna så nu är de bara o vänta o se om mensen kommer den 30/6. Hoppas du får ett okej snart!
    Åh, så spännande! Håller tummarna för dig!
    Här verkar äl vara på g på eget bevåg rekordtidigt, så hoppas på att det fortsätter stegras i samma takt.
  • Symetrical
    idaaa93 skrev 2015-06-23 20:35:22 följande:
    Åh va kul!! Håller tummarna!
    Hur går det för dig, tjejen? Bim imorgon, va!?
Svar på tråden Nån som också ska börja med pergo och letrozol nu i maj?! :)