• Anonym (??)

    Min dotter och bonusen hade nyss sex?!

    Jag och min sambo flyttade ihop förra sommaren och har barn sedan innan.

    Min dotter har rum intill gästrummet (där ingen brukar vara). Gick för en timme sedan dit och hämtade en kudde. Stod intill min dotters rum med endast en vägg emellan och hörde att något rörde sig (sängen slog sakta mot väggen). Stannade och lyssnade, var helt övertygade att de två hade sex eftersom ingen utanför familjen befann sig i huset. Droppen var när jag hörde bonus sonen säga "jag slaknar".

    Har inte vågat prata med min sambo om detta. Känns skamligt och väldigt olämpligt..

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-05-26 18:13
    Har hittat P-piller i min dotters rum.

  • Svar på tråden Min dotter och bonusen hade nyss sex?!
  • SupersurasunkSara
    Anonym (Wtf) skrev 2015-05-27 11:05:51 följande:
    Lyssna noga nu folk. Här kommer det enda rationella svaret! ...

    Jag hade sagt till min dotter: hade du träffat sonen först, innan jag och mannen ens börjat ses. Så hade det varit din pojkvän. Då hade jag aldrig någonsin börjat umgås med din pojkväns pappa och börjat ha sex med honom. Oavsett om jag hade blivit galet kär i honom. För din skull, hade jag struntat i honom.

    Du däremot, sket i detta och satte inte stop för det. en tjej som har något vett i sig hade t.o.m ignorerat sina känslor så om detta handlar enbart om sex - då är det bara mer absurd än något annat. Alla som är på mamman och säger att men hallååå duuu, dom är inte syskon och det finns inget du kan göra. Öööö man kan fan hålla ihop benen elr när det kommer till låtsassyskon. Lite moral får vi väl ha kvar även om det är 2015. Samma gäller för killen förstås. Kom igen mamma. Sånt hör vet du innerst inne. Annars hade du aldrig tvekat på det. Dessa människor som föreslår sex före familj har ju själva inte hamnat I din obekväma situation.
    Nu bor min ena bonusson, den som har åldern inne så att säga, långt bort och är inte här på umgänge, vi åker dit. Men om min dotter, som är i samma ålder, och han blir kära så gratulerar jag dem. Det finns inga som helst moraliska fel i detta som jag ser det.

    Vad är faran? Att man tvingas inse att ens älskade lilla dotter faktiskt börjar bli vuxen med en vuxen kvinnas behov? VARFÖR ska man, för en annan persons skull, riskera att missa det som kanske blir ens största kärlek i livet? HUR kan man som förälder ens tänka på att kräva det av sitt barn?? För mig vore det mer rätt att isf göra slut med pappan.
  • Anonym (SkrattanfallInTears)

    Vad spelar det för roll?

    Om dem trivs så behöver inte ni komma i vägen för dem på grund av att dem är inte ens syskon eller "styvsyskon".

    Han råkar vara din sambos barn och hon råkar vara din dotter och vet du vad det är?

    Det är bara sambos barn som bor i samma hus.

    Min fader har en dam som har en son i min ålder, men jag ser inte honom som en broder för att jag har också haft intimitet med honom och jag trivs.

    Han är 25 och jag är 21.

    Det är inget konstigt med det för att vi är bara deras vuxna barn och jag vet att det känns konstigt för dig, men det är inte konstigt alls. Det är bara du som gör det konstigt för att du tycker det, men dem är inga syskon eller styvsyskon.

    Det skulle ha varit konstigt om dem skulle ha haft samma moder eller samma fader, tycker inte du det?

  • Anonym (SkrattanfallInTears)
    Anonym (inte ok) skrev 2015-05-27 11:21:35 följande:

    Fast om du tycker det är naturligt att ha sex med sin egen dotter så borde du söka hjälp.


    Personen använde ironi för att det var sarkastiskt menat.
  • Anonym (inte ok)
    Anonym (SkrattanfallInTears) skrev 2015-05-27 13:09:47 följande:
    Personen använde ironi för att det var sarkastiskt menat.
    Jo jag fatta det, men det var ett ganska osmakligt sätt att göra sig lustig på tycker jag. 
  • Eva Elisabeth
    Anonym (Erfaren tonåring) skrev 2015-05-26 22:11:51 följande:
    Ursäkta men kommer du från 16 hundra talet eller?

    Vad säger att tjejen inte är med på det? Eller att det inte är tjejen som tvingat killen till något. Det finns inget som säger att någon blivit tvingad till något. Och man kan inte "skydda" sina barn mot allt men man kan försöka vara ärlig och hoppas att barnen är ärliga tillbaka men man pratar inte alltid om sitt sexliv me sina föräldrar iheller, lite privatliv får man ha!

    Är nu TS och hennes sambo oroliga att fallet är så att någon skulle känna sig tvingad PRATA med dom! Avdramatiserat och lugn utan att försöka vara dömande!
    Nu är jag i den situationen själv, att jag har två tonårsbarn. Jag skulle aldrig drömma om att flytta ihop med en ny man nu, som också har det. Det skulle ju vara att BE om problem, och det fattar man om man har lite livserfarenhet. Det blir en annan sak om man flyttar ihop när barnen är helt små, för då börjar de oftast betrakta varandra som syskon och sex blir inte aktuellt när de blir fysiskt mogna för det. (Sedan kan det vara olämpligt ändå om barnen inte trivs tillsammans, såklart.)
    I håret han grep de tredska, på avgrundens rand, och mot deras vilja gav dem, ett fädernesland
  • Eva Elisabeth
    JTo skrev 2015-05-27 10:59:18 följande:

    Så ni tog två tonåringar som inte är släkt, inte har några familjära band till varandra, stoppade in dom i samma hus och lät dom bo tillsammans i nästan ett år och nu är du chockerad över att de har sex med varandra?


    Ja precis. Men TS och hennes nye sambo kanske trodde att ungdomarna skulle läsa bibelverser för varandra..?
    I håret han grep de tredska, på avgrundens rand, och mot deras vilja gav dem, ett fädernesland
  • nevermind
    Anonym (??) skrev 2015-05-27 06:01:46 följande:

    Ett år


    Då är de INTE syskon!!! De har ju precis lärt känna varandra! Så vadå, om man adopterar bort sin 15-åring så ska hen acceptera de nya föräldrarna som sina riktiga föräldrar??
  • Anonym (SkrattanfallInTears)
    nevermind skrev 2015-05-27 14:38:30 följande:

    Då är de INTE syskon!!! De har ju precis lärt känna varandra! Så vadå, om man adopterar bort sin 15-åring så ska hen acceptera de nya föräldrarna som sina riktiga föräldrar??


    Bra argument.
  • Anonym (??)
    nevermind skrev 2015-05-27 14:38:30 följande:

    Då är de INTE syskon!!! De har ju precis lärt känna varandra! Så vadå, om man adopterar bort sin 15-åring så ska hen acceptera de nya föräldrarna som sina riktiga föräldrar??


    Man skulle inte ha någon annan relation iallafall, inte jag.
  • nanneN
    Anonym (odekadent) skrev 2015-05-26 21:21:04 följande:
    Jaha så det finns alltså andra aspekter som spelar roll förutom ålder, där ser man. Nyss var det ju bara rätt ålder som spelade roll. De är unga och kåta klart de ska få knulla typ. ...
    Jag vet inte om du är korkad på riktigt eller bara försöker provocera.
    Jag har inte sagt någonting om ålder, och om du inte förstår varför det inte är lämpligt att biologiska syskon har sex så föreslår jag att du använder kondom om du själv väljer att ha sex. Alltid. Oavsett med vem det är. Föröka dig inte!

    Dom är byxmyndiga och dom är inte biologiskt släkt. Så länge dom inte gör någonting olagligt och det är frivilligt från båda sidor, så är det faktiskt helt upp till dom och vi har ingen som helst jävla rätt att lägga oss i.
Svar på tråden Min dotter och bonusen hade nyss sex?!