Inlägg från: Anonym (Lexi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lexi)

    Följas åt till + efter MA?

    springa skrev 2016-02-24 16:06:22 följande:
    Så skönt att du inte hade rester.
    Förstår vad du menar med sexstress. Man är så rädd att missa ägglossning och även om vi inte har problem med att få till det så är jag så himla trött på kvällarna(går upp typ kl 6 varje dag)så det blir en grej att hinna ligga innan man däckar på soffan.
    Ja, det är jobbigt!   Planerar nu hur vi ska få till det i mitten av nästa vecka :/   
    Sambon börjar jobbet kl 20, och jag är hemma från mitt jobb vid 17.30!   Dessutom är det min barnvecka, så det blir svårt detta!
  • Anonym (Lexi)
    Milli_1 skrev 2016-02-24 16:14:46 följande:

    Jag tänder ljus på kvällen så gubben förstår att det är sex på gång vår hemliga signal. Visst är det kul o ligga men köra varannan dag är rätt slitigt. Vi har ju varit tillsammans i 16 år så det råder ju inte så stor uppfinningsrikedom, sedan så är inte lilltjejen på 5 år speciellt och lägga.

    Tycker teststressen är värre och hålla sig hela natten för att kunna kissa på Stickan ha ha


    Bra tips!    Jag skulle kunna ligga när som helst, även om han väckte mig mitt i natten, men han är mer känslig...   Han vill väldigt, väldigt mycket ha barn (han har inga), så skulle jag säga till honom att jag har ägglossning, då skulle det förmodligen låsa sig helt för honom, pga prestationsångest!  Och är han stressad och mår dåligt (oftast pga jobb), då vill han inte...     Han var väldigt mycket på nu i helgen som var, men då hade jag ju mens, suck...  
  • Anonym (Lexi)
    springa skrev 2016-02-24 16:21:20 följande:
    Får kanske bli ett gemensamt toalettförsök ;) Det är hög chans att bli gravid även dagen innan så försök få till det då :) Tror simmarna lever upp till 5 dagar.
    Haha, ja det kanske vore nåt!!    Ska i alla fall börja försöka på fredag, då är jag barnledig och det kommer inte bli några problem      Sen nästa vecka, får göra allt i min makt helt enkelt
  • Anonym (Lexi)

    Sitter på mobilen på väg från jobbet nu. Tänkte bara skriva lite snabbt att jag fick ordentligt värk i magen, ljumskarna och nedre delen av ryggen i förmiddags. Sen kom en slemmig blödning! Konstigt, gyn sa ju att jag inte hade några rester kvar. . Det onda släppte, men nu har jag fått typ slemmiga ägglossningsflytningar istället. Kan det varit ägglossning som är på gång kanske? Har aldrig haft så ont vid ägglossning tidigare. Detta kändes mer som mensvärk. Har inte tagit ägglossningstest än, försov mig i morse, så hann inte. Hoppas jag och mannen får till det i kväll. .

  • Anonym (Lexi)

    Springa: åh, spännande! Hade inte räknat med att ha ägglossning förrän i mitten av nästa vecka, men utan ägglossningstest så är det svårt att veta! Ska förföra killen i kväll i alla fall ; -) Ska läsa mer i tråden och skriva mer i morgon, när jag är på datorn!

  • Anonym (Lexi)

    Mina flytningar är som äl flytningar nu, fast med lite blod i. Vi har legat rätt intensivt, jag och mannen, två gånger i går kväll och en gång i förmiddags, så kan ju bero på det kanske.

  • Anonym (Lexi)
    springa skrev 2016-02-26 08:42:02 följande:

    Idag är det 5 dagar tills jag ska ha mens och jag tog ett grav test...fett onödigt jag vet..när jag tagit det tyckte jag mig kunna ana skuggan till ett streck..ni vet det där som man inte vet om det är inbillning eller om det faktiskt är ett...sen slängde jag det och tänkte nä det blir inget denna gång. Sen kollade jag i soporna igen..desperat jag vet men det är bara för jag vet att strecken, om det nu finns ett alltid blir starkare och tydligare när de torkar. Och där var ett supersvagt streck minsann!! Vad fan betyder detta..kan jag verkligen ha blivit gravid redan igen!? Eller har jag hormoner kvar sen sist...åh vad jobbigt...får vänta tills i övermorgon och ta ett nytt test..


    Tror nog inte att du har hormoner kvar sen sist, Ta ett digitalt test nästa gång kanske?   Jag tycker det är det absolut enklaste, både med gravidtest och ägglossningstest!   Dyrare är de ju tyvärr.  
    Har två digitala gravtest hemma, och kommer nog ta ett av dem innan BIM.
    Det är så svårt, det är ju också jobbigt att gå och känna efter gravsymptom, och springa på toa i tid och otid och kolla om mensen kommit.

    Jag ska börja med ältester i morgon, tror jag. Känns iofs som att det kanske är lite väl sent, så kanske jag hoppar ägglossningstesten denna månaden och försöker få till det på tisdag igen.  Enligt min mensapp så ska jag ha ägglossning på onsdag. Hmm, svårt det där, varje månad känns så värdefull, och jag vill ju inte missa ägglossningen.  
  • Anonym (Lexi)

    Ja, grejen med de digitala är ju att de inte går att misstolka dem... Alltså, man får svart på vitt om man har ägglossning eller inte, om man är gravid eller inte

  • Anonym (Lexi)

    Negativt ägglossningstest i dag på morgonen. Suck! Trodde jag hade ägglossning ju

Svar på tråden Följas åt till + efter MA?