• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • Mooki

    Savasana: nej, inget svar ännu och det gör mig galen... har försökt kontakta läkaren utan att lyckas. Tycker inte att det är ok att det tar så lång tid. Tog blodprov nr 2 idag. Har du fått datum för VUL?

  • Hopp72

    Till alla som ruvar nu, vad har ni för symptom? Jag har åkt på en du dunderförkylning och känner mig trött och hängig så har svårt att avgöra om tröttheten beror på något annat. Kände igår liten lätt molande känsla i magen men inte så mycket mer....

  • Savasana
    Mooki skrev 2016-02-01 15:12:26 följande:

    Savasana: nej, inget svar ännu och det gör mig galen... har försökt kontakta läkaren utan att lyckas. Tycker inte att det är ok att det tar så lång tid. Tog blodprov nr 2 idag. Har du fått datum för VUL?


    Fy vad dåligt att du ska behöva vänta så länge!

    Jag har bokat VUL till den 15/2. Om två veckor precis idag!
  • Hopp72

    Mooki: usch vad plågsamt att behöva vänta så länge, det var ju flera dagar sedan som du tog testet eller hur? Håller tummarna för att de svarar snabbare. Vet inte om det är Eva som du går till men om det är det så vet jag att hon har haft strul med datorn så det är möjligt att hon inte har kunnat ge återkoppling för hon inte har sett det. Tänker för min egen del som ska ta testet om några dagar och undrar om hon kommer att kunna ta emot det. Håller tummarna för att det löser sig för dig.

  • Uptomeism

    Eva kör ju sina provremisser på det gamla analoga sättet så hon får svaren med snigelpost. Sist fick jag mina provsvar i ett mejl där hon hade fotat av ett papper. Jag tog proverna på måndagen och fick svaret på torsdagen, tror jag.

    Hon har sagt att hon gärna ringer och kollar provsvar om hon kommer ihåg och hinner, men det har inte funkat när jag har försökt ligga på. Hon har då inte haft möjlighet att göra det just när hon sett påminnelsen och sedan har hon nog glömt bort det igen. Det tycks vara priser man får betala för att hon är bra på så mycket annat. :)

  • Mooki

    Ja, det är Eva jag går hos. Skickade sms tidigare idag utan att få svar. Jag är verkligen jätteledsen, om jag är gravid har jag precis gått in i vecka 6 och jag vill ju meddela kliniken så att de kan ta ställning till fortsatt medicinering. Funderar om jag ska beställa ett prov hos det där privata labbet. Ni som gått hos dem: jag har läst att man kan ta provet vardagen efter man gjort sin beställning, men måste man lägga sin beställning före ett visst klockslag?

  • Mooki

    Hopp72: jag tog provet i torsdags, jag skulle se till att ha en back up-plan om jag vore du.

  • Hopp72

    Mooki: jag har tagit prover via Werlabs på nätet och det var hur smidigt som helst. Jag lade beställningen på nätet och sen fanns remissen dagen efter. Gick och tog proverna och fick svar samma dag på nätet. Jag skrev ut alla provsvar och tog med mig till läkaren som själv tyckte det var hur smidigt som helst, men då hade jag beställt deras XL paket som innefattar 32 olika provsvar. Fick bekosta det själv men det gick hur smidigt som helst. Tror att jag kommer att göra så denna gång. Vad gäller Eva så skrev hon Akut på mina provsvar men det hjälper så klart inte om hon inte kommer år dem.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016