Inlägg från: Kampenombarnlängtan |Visa alla inlägg
  • Kampenombarnlängtan

    har någon erfarenhet av Progesterall kräm?

    Själv håller man på o kör en kur mot bakteriell vaginos. Både jag o min fästman äter kuren och jag hoppas på att det är det som ska vara boven och hoppas det försvinner för alltid nu. Och denna månad har jag lagt till agnus castus i min vitaminhög.

    Vi har bestämt oss för att göra IVF i augusti om vi inte har lyckats själv för då har vi kört extremt aktivt i 2 år o oskyddat 2,5 år. Jag mår inte bra av denna besvikelse månad efter månad. Så vi ska spara ihop till det o ge dem 7 sista månaderna en chans.

    Den 14 el 15 feb har jag ägglossning igen o då ska jag smörja igen med progesterall.

    Har ni någon erfarenhet av bakteriell vaginos eller känner ni någon som haft det problemet o behandlats för det sedan blivit gravid?

  • Kampenombarnlängtan
    Lilla My o co skrev 2016-02-05 10:02:48 följande:

    Jag hade positivt äl-test i måndags och i onsdags.

    Men igår torsdag var Jag på gyn och Jon såg en äggblåsa som skulle släppa inom 1-2 dagar. Är det denna som äl-testet signalerar på? Eller har jag redan släppt ett ägg?

    Förvirrad....

    Har smörjt sen måndags iaf.


    Okej men då har det nog inte släppt för dig än eftersom hon såg det på VUL , o börjar man smörja för tidigt så kan man hindra ägget från att släppa tydligen. Vet ej hur du ska göra nu men förhoppningsvist så släpper ägget även fast du börjat at smörja:) kanske inte behöver smörja en så stor dos nu förrän det gått 2 dagar men att du fortfarande smörjer?
  • Kampenombarnlängtan
    Let it Rain skrev 2016-02-05 14:17:52 följande:

    Ni som börjar smörja er med ProgesterAll, vilken cykeldag börjar ni på? Jag ska till gyn och ta ett progesteronprov på dag 21, så vill inte börja innan dess, men kan jag börja på kvällen dag 21?


    Vi börjar att smörja 2 dagar efter vi plussat på ägglossning. Så det beror ju på när du har ägglossning. Jag tror inte det är lönt att börja smörja på kvällen på dag 21 om du har ägglossning på dag 14.
  • Kampenombarnlängtan
    Let it Rain skrev 2016-02-06 18:56:37 följande:

    Jag hade ÄL på dag 14, ja. Har kollat detta med stickor.


    Okej men då hade jag nog väntat till nästa ägglossning för då har det gått så många dagar sen du hade ägglossning:)
  • Kampenombarnlängtan
    Lilla My o co skrev 2016-02-14 11:35:44 följande:

    Jäkla helvetes piss!!!

    Mensen kom idag :'(


    Jag lider med dig:( så tråkigt. Ja tyvärr är det barngrejen som gör att jag mår dåligt. Jag blir arg emellanåt oxå. Men imorgon har jag nog ägglossning igen så jag får kämpa på dem här månaderna o se framemot augusti o hålla alla tummar på att jag ska bli gravid för första gången på egen hand. Vill verkligen ha ett syskon då mitt troll blir 3 år i augusti.
  • Kampenombarnlängtan
    Lilla My o co skrev 2016-02-18 07:33:10 följande:

    Jag försöker tänka positivt. Nu vet jag med mer säkerhet när nästa äl kommer ;)

    Hur gick det kring äl? Kan ni ha prickat in det?


    Jo jag försöker oxå hålla skenet uppe men när man försökt i så många år utan att lyckats bli gravid 1 enda gång själv så är det det som gör att man bryter ihop ibland. Vi har haft sex vid varenda ägglossning o har inte missat 1 enda så det är det som gör att man bara inte förstår. Men men. Vi har prickat in denna oxå då vi haft sex 1 dag innan, samma dag som ägglossningen o dagen efter och nu har jag börjat att smörja med krämen igen, så nu försöker jag hålla skenet uppe igen:) är på ÄL+3 idag.
  • Kampenombarnlängtan
    Let it Rain skrev 2016-02-18 08:50:35 följande:

    Jag använde krämen ändå och den gav effekt. :) Blev helt av med mina spottings.


    Okej va bra att den gav effekt:) trodde inte den skulle hinna ge effekt men det var ju bra. Försöker ni oxå att bli gravida?
  • Kampenombarnlängtan
    bläckfisken skrev 2016-02-20 14:31:19 följande:

    Hej alla! Vilka resor många ska behöva stå ut med. Och vilken kunskap och tips man kan få av er. Ni är så starka! Jag har inte alls haft en lika lång resa med försök och utredningar som er! Men har mitt 3ma nu på en väldigt kort period.Har inga barn sen innan så visst börjar oron och tankarna. Jag har blivit gravid på första försöket samtliga gånger men har stannat upp mellan v5-7. Väntar på att blödningen nu ska avta för nya försök. Finns det några biverkningar eller någon anldning att jag inte testar den här krämen ni nämner?


    Hej och välkommen till tråden:)

    Usch va tråkigt o höra:( Jag tycker att du har all anledning att ge denna krämen en chans. Det är inte alls farlig då det är en naturlig progesteronkräm och det värsta som kan hända är att du blir trött o kanske lite illamående. För mig har krämen funkat jättebra, jag har till och med mått bättre när jag smörjer mig med den.

    Du har inget att förlora o jag har hört mycket gott om krämen när det gäller missfall så har den hjälpt många att få behålla barnet. Så ge det en chans är mitt råd, man har inget att förlora:) jag har själv smörjt mig med 40 mg uppdelat morgon o kväll från 2 dagar efter man har plussat ägglossningstest fram til 1-2 dagar innan mensen är beräknad så slutar man. Lycka till:)
  • Kampenombarnlängtan
    Anonym (Tjejen) skrev 2016-01-08 20:21:51 följande:

    Hej!

    Jag är i samma sits som dig, också oförklarligt barnlös efter flera års försök. Läkarna här hittade inget fel så vi åkte till Aten och fick en bättre utredning där, och fick reda på vad felet var och nu ska vi börja behandlingen som består av bland annat Trombyl, progesteron och en hel del annat.

    Angående progesterallkrämen:

    Jag tror att du smörjer på rätt sätt, har hört att man ska byta smörjställe hela tiden. Jag har inte testat Progesterall kräm själv men en bekant testade denna:

    www.mialundinshop.com/index.php&cPath=31

    Annars försök hitta en läkare eller gyn som vill skriva ut Lutinus åt dig.

    Du kan också kombinera krämen med att ta dessa :

    Man delar den i tre delar och tar en tredjedels tablett per dag.

    Innehåller Acetylsalisylsyra som förhindrar att kroppen bildar proppar.

    Tar man en tredjedels tablett motsvarar det ungefär en Trombyl 75mg.

    www.apoteket.se/produkt/albyl-minor-tablett-250-mg-50-st-plastburk-56921/

    I övrigt kan jag tipsa dig om att ta Omega3, d-vitamin och folsyra varje dag.

    Det är bra att ta när man försöker få barn.

    På denna sida hittar du mycket intressant:  www.fertilitetsguiden.com/

    Annars gå in på denna sida: Här finns massor med tjejer i samma situation som dig: www.familjeliv.se/forum/thread/63072249-vi-som-snart-ar-gravida-efter-utredning-i-aten


    Hur har det gått för dig? Hur har behandlingen gått?

    Tänkte höra med dig om när man ska ta den albyl tabletten som man delar på 3 delar, är det en vissa tid mellan ägglossning o mens eller före ägglossningen eller hela tiden? Tar man bara en bit som du delat på 3 på en hel dag eller hur tar man den?
Svar på tråden har någon erfarenhet av Progesterall kräm?