Inlägg från: Anonym (Mdndnfm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mdndnfm)

    Kåt & graviditet

    Fram till vecka 17 var det nästintill dött för oss då jag kräktes konstant och var svintrött. Blev illamående bara jag tänkte på att behöva ha sex.

    Vilket var svintrist då vi innan de hade sex flera gånger om dagen.

    Sen blev det bättre, på helger när vi är lediga har vi mycket sex och vardagarna när vi jobbar och allt annat man gör, blir det lite mindre, men åtminstone varannan dag.

  • Anonym (Mdndnfm)
    Anonym (Pappan) skrev 2016-02-13 11:26:27 följande:

    Det låter ändå hoppfullt och jag anar att ni inte fått barnet än?


    Det känns absolut hoppfullt! Barnet är beräknat till i juni så vi får väl sexa så mycket som möjligt nu om inte annat ;)
  • Anonym (Mdndnfm)
    Anonym (Pappan) skrev 2016-02-13 21:52:26 följande:

    Er gemensamma lyckaoch strävan är inte att ta miste på. Det är verkligen skönt att höra om familjer/par som er. Tänker att ni är ganska unga?


    Jag är 24 och han är 34. Så ja. Sen har vi varit tillsammans ganska kort period, men ärligt talat så tror jag att det är till våran fördel. Som någon nämnt tidigare, detta med bråk. Vi har inte hamnat där, njuter fortfarande för fullt av att vara med varandra och att ha varandra.

    Jag tror, att risken är större för kassa sexliv under graviditeten och efter förlossningen, om man har "lite för många" år baksom sig, tillsammans. Framförallt om det har varit tung år.

    Jag kan ha fel, detta är vad jag sett i min omgivning.
  • Anonym (Mdndnfm)

    Och när jag menar att vi inte hamnat där med bråk, så menar jag att vi är båda vuxna människor som kommer ur destruktiva förhållanden sen tidigare och då har vi lärt oss hur vi inte vill hantera relationer. Kommunikation är A och O. Pratar man inte så kan den andra människan omöjligt förstå vad det är du känner eller tänker.

    Kan också tillägga att han har en son på 2 år som vi har på heltid då mamman gått bort, (vi har varit tillsammans i ett år) så detta med barn var något som vi var tvungna att prata om och diskutera kring från början då jag helt plötsligt skulle axla en mammaroll, vilket jag självklart gjorde från start och ser sonen som min egen.

  • Anonym (Mdndnfm)
    hurtänktedunu skrev 2016-02-14 10:27:19 följande:

    Kanske bra för sexlivet att inte ha för många år bakom sig men i början med en nyfödd krävs inte alltid men ofta att man känner varandra och det gör man inte på 1 år tyvärr. Men visst kan det funka ändå. Däremot ska man ju inte skaffa barn om man har det dåligt eller liknande. Bara dumt. Vi har många år bakom oss. Underbara år med mycket kärlek där vi lärt känna varandra och lärt oss vid vi funkar tillsammans och vill ha vår relation. Vi undviker inte småbråk för att vi vart tillsammans för kort tid för att ha kommit dit utan för att vi väljer att inte ha dom genom att vi kommer varandra. Så att säga att man inte hamnat där än och skyndar skaffa barn innebär inte att ni inte kommer dit. Klart bättre att ha kommit förbi det stadiet och skaffat stabilitet där.

    Men jag hoppas det går bra och att ni skiljer er från statistiken om barn ungt och snabbt.


    Jag förstår vad du säger och jag hoppas inte att du tog mitt förra inlägg som kritik. För det var absolut inte riktat gentemot dig.

    Alla har vi olika förutsättningar och lever efter dem, som jag också skrev så har vi båda erfarenheter av väldigt dåliga relationer så vi är mycket väl medvetna om att man kan hamna i svackor.
Svar på tråden Kåt & graviditet