Inlägg från: Frankie Bean |Visa alla inlägg
  • Frankie Bean

    Amning och BB

    Är gravid med första barnet och funderar mycket på amning eller inte. Kan tänka mig att prova, men när jag är själv och hemma, absolut inte så att någon kan råka se (läs BB). Från vänner med barn har jag förstått att det inte alls är ovanligt med personal från BB att klampa in under amning för att "hjälpa" eller vara riktiga hetsare att man Ska amma.

    Är detta verkligen det normala? Hade hoppats kunna ha någon slags dialog och absolut ingen får peta på mina bröst. Ju mer tryck jag känner från omgivningen desto mer vill jag bara strunta i det och köra flaskmatning från början. Minsta tveksamhet verkar ju ses som en öppning för att propagera för amning.

  • Svar på tråden Amning och BB
  • Frankie Bean

    Jag har läst på men detta är nog helt och hållet känslomässigt styrt. Tanken på amning äcklar mig och gör mig faktiskt arg inombords. Den enda fördelen (för mig) är att nattmatningen känns lättare...

    Det hade varit behändigt att kunna amma men är rädd att börja känna negativa känslor gentemot min son och ta avstånd från honom.

    Vill väl mest kunna prova lite hemma för att se om det verkligen är så hemskt som jag föreställer mig.

    Funderar på om man bara kör direkt med flaskmatning på BB men avstår tabletterna för att avstanna mjölkbildningen, så får man testa när man kommer hem isf.

    Känner mig bara "konstig", har fått ett planerat kejsarsnitt bestämt, plus att jag inte kommer amma. Känner mig lite okvinnlig kanske, i brist på bättre ord.

Svar på tråden Amning och BB