• Frmid

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Zoe A skrev 2016-06-14 19:51:13 följande:

    Är i v 22 nu och känner lite rörelser men inte så mycket. Har moderkakan i framvägg så det dämpar. Är det någon annan som har det och hur känns det för er?


    Jag har också moderkakan i framvägg, är i v 22 (21+5) idag och jag har känt rejäla puffar blandat med mindre rörelser sen 1.5 vecka tillbaka ungefär. Samma tider på morgonen och kvällen, lite då och då under dagen :)
  • Frmid
    Kajo skrev 2016-06-14 21:57:16 följande:

    När började du känna något? Jag har också moderkakan o framvägg enligt ul från kuben. Är i vecka 17+6 idag, men känner inget.


    Började kännas tydligt när jag gått in i v 21, nån dryg vecka efter mitt RUL där barnmorskan sa att moderkakan låg i framvägg jag trodde mig ha känt nåt litet innan men inser ju nu att det hade jag inte alls :) är min första graviditet så det är väl normalt att känna nåt först nu vad jag förstått.

    Nu är hon underbart aktiv, sparkar hon ska det jäklar i mig sparkas och röras runt :D
  • Frmid
    Pusheen skrev 2016-06-29 12:14:22 följande:

    Jag har lite besvär av det men det kommer och går.

    Kommer som nervstick i skinkan om jag går lite mer.

    Hade också som håll i höger sida i några dagar för någon vecka sedan. Ringde bm ang det och hon sa att det troligtvis var ligamenten och att jag inte behövde vara orolig då det var vanligt. Sen försvann det någon dag senare.

    Har ett foglossningsband att ha runt höfterna för att stötta upp lite. Det är ganska skönt.

    Här finns lite tips: slacklinerblog.wordpress.com/2016/04/17/foglossning-10-knep-som-lindrar/

    Själv fick jag första dumma kommentaren idag av en manlig kollega när jag var på jobbet och hälsade på för att få ett papper påskrivet till FK.

    "Redan så stor! Är du säker på att det inte är tvillingar?"

    Jävla idiot. Jag har väl hur stor mage jag vill och jag skiter i hur den ser ut och hur stor den än kommer att bli för där i bär jag min skatt och den får ta precis så mycket plats som den vill.

    Han fick barn för ett år sedan. Han borde väl veta vad man säger och inte.

    Jag blev bara irriterad. Varför ens kommentera?

    Ska jag säga; oj vilken stor ölmage du har fått! Vet du hur många flak det är där i?


    Oj så onödigt sagt! Förstår verkligen att du blev irriterad..

    Haha ja det tycker jag du ska! Så får han se hur kul det är.
  • Frmid

    Jag har än så länge bara fått "normala" kommentarer om att magen syns.

    Däremot är det en kvinnlig kollega som är rätt frispråkig som ofta kommenterar sin fascination över hur stora mina bröst blivit :D men hon gör det på ett bra och kul sätt om ni förstår vad jag menar. För hon har rätt, de är verkligen enorma nu..

  • Frmid
    Libra1 skrev 2016-07-05 09:02:51 följande:

    Idag är det vecka 25! :)

    Någon som har tips på en BH storlek större? Har jättesvårt att hitta med F-kupa som sitter bra. Inte ens Twilfit hade någon vettig. :-/


    Jag tycker Freya oftast har bra, mjuka och sköna. De finns på vissa Twilfit eller på nätet. Det är generellt svårt att hitta stora storlekar tycker jag och särskilt som sitter bra..
  • Frmid
    jewel skrev 2016-07-19 10:26:30 följande:

    Igår tapetserade jag lillebrors rum o idag har jag börjat med inredningen så smått. Så mysigt! Nån mer som boar där hemma?


    Så fint!

    Jag håller på att rensa ut vårt fd gästrum som ska förvandlas till babyrum. Inte kommit så långt än, har en plan och det börjar ta form! Bild kommer :)

    Viljan att boa är enorm, vilket min man tycker är lite tidigt än.. Men jag kan inte vänta längre :)
  • Frmid
    jewel skrev 2016-07-19 15:14:09 följande:

    Jag tycker inte att det är tidigt än, tiden går snabbt på slutet! Bebisen kan ju komma tidigare än beräknat också. Jag hade räknat med två veckor semester innan kejsarsnittet med dottern, men jag fick vara ledig en dag innan vattnet gick :) Så passa du på att boa när lusten finns o du orkar!


    Oj, ja det har du rätt i! Ska jag berätta för honom så inser han nog hur nödvändigt det är :)

    Är redan v 28 på torsdag, tiden går fort nu!
  • Frmid
    Kajo skrev 2016-07-21 08:53:24 följande:

    Här är en till som vill boa och göra fint! Ska titta på tapet efter semestern:) Har shoppat världens sötaste elefantlampan till lilltjejens rum! V. 24 här, jag tycker det går lite långsamt...men får njuta av sommaren och att man är hyfsat smidig fortfarande!


    Åh, vart köpte du den? Har du nån bild?

    Jag har hittat en ursöt elefantkudde och en gosig elefant som jag köpt, en lampa kanske vore pricken över i :)
  • Frmid

    Är första barnet, har känt några sammandragningar oftast när jag promenerar eller motionssimmar. Det släpper rätt snabbt om jag stannar och vilar.

    Haha jag har däremot mycket större problem med förvirrig och glömska, borde knappt svara på frågor på jobbet längre :D eller hemma heller för den delen. Man måste kunna lyssna på vad jag menar, inte vad jag säger!

  • Frmid

    Nej vad tråkigt.. jag har fått lite olika reaktioner, några som kallar mig "tjockis" några som ser förvånade ut när jag säger oktober och några som säger att magen är jättefin och att det klär mig att vara gravid. Jag väljer att lyssna på de sistnämnda :D

    Jag har mer problem med kollegor som pekar på magen och börjar berätta dåliga förlossningsupplevelser. Jag börjar bli lite nervös, är ju första barnet, och det hjälper mig inte på nåt sätt att få höra såna historier :( har börjat fråga innan de säger nåt om de ska säga nåt bra eller dåligt, för jag vill bara höra bra.

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016