• Frmid

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Gingerpool skrev 2016-09-12 09:49:01 följande:

    Denna IVF-bebis föddes den 8/9 drygt fem veckor för tidigt. Min magkänsla sa att det var en liten tjej där inne och det var det också! Nu vilar vi på neo några dagar till innan vi förhoppningsvis får åka hem!


    Stort grattis till er lilla tjej! Vad härligt, första bebisen och snart fyller det på med fler :)
  • Frmid
    Kajo skrev 2016-09-13 13:22:40 följande:

    Jag börjar oroa mig för att lilltjejen inte ska vända sig. Jag vet inte varför egentligen. Kan ni känna hur ers små ligger i magen?


    Jag har kunnat känna rätt länge hur vår tjej ligger, det är alltid fullt med bebis på högersidan i magen, har gissat hennes rygg och sen fötter vid revbenen. Barnmorskan bekräftade det idag. Lite coolt att kunna känna när det är första bebisen så :)
  • Frmid

    Jag har 27 dagar kvar, 36+0 idag, så nu får hon gärna komma när hon vill :) känner dock inte mycket sammandragningar..

    Jobbar min sista dag imorgon faktiskt, har hela tiden varit lite rädd att jag går hem för tididgt men jag är så trött nu om kvällarna så beslutet känns helt rätt!

  • Frmid

    Vi har packat väskan, mycket saker blev det :) ska komplettera med lite av era tips känner jag, mjuk kofta och inneskor bla.

    Idag var vi på mvc för rutinkontroll, vår lilla tjej växer som hon ska, är fixerad och mitt blodtryck mm är utmärkt. Så skönt att höra! V 38 på torsdag, så nu får hon gärna komma precis när hon vill :)

    Har små känningar av sammandragningar och lite molvärk ibland men inget utöver det vanliga..

    Jag är inte alls mentalt beredd på att jag kan gå över 2 v, det känns som en hel evighet..

  • Frmid

    Stort grattis till er pojke CB1982! Vad hemskt med andningsstoppet, hoppas allt är okej nu och att ni får rå om varann :)

  • Frmid
    Pusheen skrev 2016-10-07 15:01:42 följande:

    BM sa även att jag inte kommer gå över tiden för då sätts jag igång efter v 40. Det kändes skönt!

    Jag har världens bästa och gulligaste BM!


    Gud vad skönt att veta.. Vi har fått datum för ev igångsättning som blir 2 v över BF, känns inte jättebra men vår BM hävdar att det är så i vårt landsting och inte förhandlingsbart.

    Har idag börjat få ont ifrån ovanför höfterna och enda ned till knäna. Känns inte alls som foglossningarna jag haft innan :/ men gör inte direkt ont i magen eller ryggen.. Är det nån annan som känt nåt liknande?
  • Frmid
    Pusheen skrev 2016-10-07 19:29:00 följande:

    Men oj att det kan vara så olika! Men du, vi hoppas att vi slipper igångsättning utan att vi föder lagom till BF eller lite innan (helst)

    Aj, det låter inte skönt! Jag känner bara att magen är enormt tung och trycker nedåt och det stramar långt ner när jag går. Sen har jag väldigt ont i själva härligheten. Kan inte dra av mig skorna eller lyfta benen direkt. Kan bara gå men det känns rejält då med.


    Det får vi verkligen hoppas :) helst snart!

    Nej det är inte jätteskönt.. Mina foglossningar har yttrat sig precis som dina, ont i själva härligheten. Svårt att ta på/av skor, lyfta på benen mm. Därför det här kändes så annorlunda.

    Ischias har jag haft mkt förr redan innan graviditet, så det känns inte likt det här heller. Men det finns säkert fler nerver som kan påverkas antar jag.

    Går bara och väntar på att känna nåt, små sammandragningar vid promenader men inget jag kan klassa som förvärkar tror jag. Sen antar jag att det är svårt att missa när det väl sätter igång :)
  • Frmid

    Precis varit hos barnmorskan, allt ser bra ut fortfarande men inte ett spår av att känna nåt, 38+4 nu. Hon erbjöd hinnsvepning nästa gång om det inte har satt igång av sig självt då. Har ni några erfarenheter av det?

    Då kommer jag vara i 40+4.

  • Frmid
    jewel skrev 2016-10-11 17:00:17 följande:

    Nu är lillebror här! <3 Allt har gått jättebra, han är så söt! Ganska stor, 4,2kg o 52cm men jag tycker att han ser jätteliten ut ändå :)

    Tiden på uppvaket var inte så kul men snittet gick jättebra. Tydligen var det enorma mängder fostervatten :)

    Så härligt att han är här nu!


    Stort grattis till lille killen! Härligt att det gått så bra :)
  • Frmid
    Libra1 skrev 2016-10-14 08:31:46 följande:

    Igår den 13 okt kl 13:33 kom en liten pojke på 2800g. Vi är trötta men väldigt lyckliga. Ligger på BB och myser lite och väntar på att mannen ska komma. Han fick inte sova över så det har inte blivit så mycket sömn för mig.

    Det här känns fortfarande helt overkligt!!! :D


    Ååh vad härligt! Stort stort grattis till er :)
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016