Inlägg från: Phialia90 |Visa alla inlägg
  • Phialia90

    varför fick just du igångsättning och i vilken vecka?

    sarax skrev 2016-05-23 09:50:53 följande:

    Ja som rubriken lyder, varför fick du igångsättning och i vilken vecka?

    Vart det pga av tidigare gravid komplikationer?

    Vart det pga av förlossningsrädsla?

    Dela gärna med er. Jag är själv gravid i vecka 37+1 och jag och min sambo är änglaföräldrar till två små fina barn som inte fick stanna hos oss pga av en blodsjukdom jag bär.
    Är nu livrädd att nått ska hända, att vi ska förlora detta barn också.
    Har bett om igångsättning men dem vill inte ge oss ett datum, dem vill att barnet ska få va i magen så länge som möjligt pga av riskerna som finns.

    Men sen så hör man tex hur folk får igångsättning pga av förlossningsrädsla och tycker det är fruktansvärt orättvist hur vården inte har förståelse för vår rädsla och nekar oss men inte andra.

    Dela gärna med er om era historier.
    Fick ni igångsättning och varför? I vilken vecka?

    Tacksam för svar
    // Blivande mamma som är väldigt rädd


    I vecka 38+5 fick jag en hinnsvepning som läkaren kunde göra halvdan. 38+5 gick vattnet. Fick värkar hemma med ca 7-8 min mellan i två dygn, de tilltog alltså inte och i 39 +2 satte de igång med värkstimulerande.

    Hinnsvepningen gjordes eftersom jag drabbats av pupp och att gå övertiden stressar bara kroppen med tanke på att det blir värre ju längre man är gravid.
  • Phialia90
    sarax skrev 2016-05-23 21:04:33 följande:

    Jag är tyvärr inte så insatt i vad pupp är. Men tack snälla för ditt svar. Ska ha möte med min läkare i veckan igen och jag känner att det kan vara bra att få veta lite hur andra har hjälp osv. Phiali­a90


    Pupp är graviditetsklåda. Man får nässelutslag över hela kroppen, typ som en allergisk reaktion i huden mot din bebis :)
Svar på tråden varför fick just du igångsättning och i vilken vecka?