• Teresiat

    Syskon sommaren 2017

    Jag följs gärna åt! Vi ska börja försöka nu. Har en son som är född början av 2015.. Jag har hyfsat oregelbunden mens och jättedålig koll på ÄL men dem bör vara tors - sön under veckan som kommer. När vi gjorde sonen prövade jag monitor för att hitta ÄL men efter 5 månader orkade jag inte hålla på med den mer. Blev bara stress och ännu mer besvikelse när det inte tog sig.. När är det dags för er att köra igång?

  • Teresiat

    Melton, när har du BIM? Vår ÄL verkar ligga hyfsat nära varandra :)

    Är så glad att börja försöka. Det känns rätt i tiden på alla sätt, äntligen :) har dock 4 kg kvar från förra graviditeten som jag ej hunnit träna bort.. Nästa graviditet ska jag verkligen försöka röra mig mer första och andra trimestern framförallt. Trots foglossningarna som lär komma som ett brev på posten.

  • Teresiat

    Jag har BIM 24 -25 :) när jag blev gravid igen efter ett MA så njöt jag verkligen av graviditeten och orkade inte alls tänka på vardagsmotion ens. Tog alltid hiss, slutade ta promenader och lät tröttheten ta över helt. Gick upp totalt typ 18kg, eller var det 23?! Minns inte.. Jag inbillar mig nu att jag kommer ha en helt annan motivation att röra på mig, då jag vet hur galet jobbigt det var att gå ner i vikt efter graviditeten. Det här med att tappa vikt i samband med amning funkar inte för mig :)

  • Teresiat

    Klart det ska bli en graviditet melton!

    Kul, då är vi minst tre med BIM nästan samtidigt :).. Svårt när man inte vet när ÄL är, men tänker att vi kanske får till det tre ggr utspritt på den veckan vi har ÄL. Dvs denna vecka.. Ofta kan det vara utmanande för oss att hitta energin

  • Teresiat

    Klart det ska bli en graviditet melton!

    Kul, då är vi minst tre med BIM nästan samtidigt :).. Svårt när man inte vet när ÄL är, men tänker att vi kanske får till det tre ggr utspritt på den veckan vi har ÄL. Dvs denna vecka.. Ofta kan det vara utmanande för oss att hitta energin och tid bland jobb, barn, tjänsteresor etc. Vi är väl inga direkta "kaniner" egentligen :) förr var morgonen vår favorit tid, men sonen vaknar 06.00 så det går ju inte längre på samma sätt.

  • Teresiat

    Fideli, min knodd är också född 15. Råkar inte vara i mars? Tänkte om vi kanske hängt i samma BF trådar :)

  • Teresiat

    Samma här, eller är en periodare. Har inte tålamod för älstickor. Har testat någon gång och skulle jag göra det igen så skulle jag köra på digitala då sträcken är så otydliga på stickorna. Har testat cb-monitor och den var bra. Men det är mer av ett projekt då man i början måste kissa tidigt i cykeln och alltid inom ett visst tidsintervall.

  • Teresiat

    Embollen, håller med, men det är så svårt att låta bli.. Är ledig nu och då är det ännu svårare att tänka på annat. Blir kanske lättare när jag är tillbaka på jobbet i september..

  • Teresiat

    Nä men ska man vara krass så kan man alltid hitta "ursäkter" på att det inte riktigt passar. Man kan alltid ha liiiite större buffert, eller gjort klart något till projekt i boendet, osv osv. Jag har hyfsat ny tjänst och har därför inte satsat på att ha barnen tätt, men nu har jag jobbat i ett år i tjänsten och kommer tyyyp ha jobbat i två år när jag går på nästa ledighet. Längre än så vill jag inte vänta :) och skulle det ta tid att bli gravid eller liknande så gör det inte jättemkt, även om man längtar såklart :)

  • Teresiat

    Ja å det är ju heelt ok. Hade en kompis som inledde första arbetsveckan med att berätta för chefen att hon var gravid i v 16. Går ju, men inte optimalt för samvetet kanske :)

Svar på tråden Syskon sommaren 2017