• GrönaDruvan

    BIM i slutet på september.

    Någon mer som har bim i slutet på september som vill följas åt? Jag har bim runt 25-26 september. Hade glad gubbe på ältest i söndags.
    Försök 16, så har inte så stora förhoppningar men man vet ju aldrig!

  • Svar på tråden BIM i slutet på september.
  • Madfih072

    Trodde jag var nära Bim men igår kom äl-sekretet på dag 26! Och idag var det mega starkt utslag på Stickan så antar att äl var väldigt sent i min oregelbundna cykel! Nu till min fråga! Karln min klarar inte av att ha sex flera dagar i rad :/ Tror ni det räcker med i måndags, igår och idag? Eller ska jag försöka tvinga till mig imorgon med om det ens är möjligt? Vill helgardera mig så gott det går....

  • GrönaDruvan

    Jag är så splittrad i vad jag tror nu. Mår nästan dåligt och är nervös över beskedet jag snart ska få.
    Har haft så mycket symptom ända sedan äl och på ett sätt är jag så säker på att det är nåt på gång, medan jag samtidigt tror att det tyvärr inte är nåt... Har bim på sön-mån och tänkte testa på lördag. Testade ju igår men negativt.
    Anledningen till min nervositet är att jag vet inte vad vi ska göra efter det här försöket. Ska vi fortsätta försöka eller strunta i det? Vi pratade om att söka hjälp privat, men det är riktigt dyrt och tänk om det inte heller funkar, då skulle jag må ännu sämre.
    Jag kommer bli så ledsen om det inte blir nu. Jag är så nervös, verkligen så nervös. Vet inte vilket test jag ska testa med. Nästan bättre med test där det ska bli ett streck än ett där det helt plötsligt kommer upp ej gravid..det är ju jobbigt.
    Åh herregud alltså. Jag är så nervös att jag skakar nästan.
    Brukar känna på min tapp, inte för att det ger mig så mycket då jag tycker den lever sitt eget liv, men när jag tänker efter så har den blivit böjd innan mens. Förra månaden var den böjd redan några dagar efter äl. Sen brukar jag några dagar innan bim få lite blod på fingret om mensen är på g...
    Inget av det än sålänge. Nu är tappen mjuk och känns lite svullen. Men det där kan säkert vara olika månad till månad..
    Men alla symptom? Jag menar, vi är inne på försök 16, så jag vet ju att man inte ska gå på symptom, då jag ofta haft det men inte varit gravid ändå. Men denna gången är det annorlunda. Det ömma i bröstvårtorna har hållt i sig ända sen äl, inte riktigt lika öm nu, men förra månaden var jag inte öm alls!
    Illamåendet..haft några dagar där illamåendet varit konstant. Inget jobbigt illamående, men det har suttit där....
    Magsyran igår, konstig i kroppen... Sprang på toa härom dagen och gjorde nr.2 flera gånger (händer aldrig annars)
    Hungrig hela tiden (haft en rätt lång period nu när jag typ knappt ätit och inte känt för mat)..
    Sover oroligt...
    Ja, det är så mycket.
    MEN jag började få mensvärk igår och idag mer. Har iof haft molvärk sedan äl, men känns mer nu...det känns inte positivt. Inte alls.
    Vet inte vad jag ska tro och önskar bara att det kan få vara vår tur nu.
    Ursäkta för långt inlägg, men behövde bara skriva av mig.

  • Eniis

    GrönaDruvan: usch, kan inte förstå känslan av att ha försökt så länge men förstår den där nästan oviljan att testa eftersom man inte vill få ett negativt resultat.

    Ta ett vanligt med streck på lördag. Du klarar du oavsett resultat! Jag för min del tror att du är gravid!

    Nu känns det dumt att lägga upp detta men fick detta resultat nu på morgonen...ser ni också?

  • Eniis

    Tog ett cb-digitalt med veckoindikator ( ville inte slösa på det först). Står gravid! Oj oj oj! :)

  • Cecilah
    Eniis skrev 2016-09-23 07:02:09 följande:

    Tog ett cb-digitalt med veckoindikator ( ville inte slösa på det först). Står gravid! Oj oj oj! :)


    Meen grattis!!! :D
  • Eniis
    Cecilah skrev 2016-09-23 09:20:54 följande:
    Meen grattis!!! :D
    Tack! Känns lite overkligt men kul!
    Inte passerat BIM (måndag). Hoppas att allt går som det ska!Skrattande
  • Ellen1987

    Hej! Tänkte också hoppa in här!

    29 år, första barnet och första försöket.

    Jag hade äl sekret förra helgen och enl Natural Cycles hade jag ägglossning då. Under denna vecka har jag haft som mensvärk och även haft lite ont i höger äggstock. Inatt vaknade jag av smärta i livmodern som kom och gick. Jag brukar känna av ägglossningen men just denna månad vet jag varken in eller ut. Vilka symptom ska man gå på? Äl sekret som varade fre-sön förra veckan eller nu smärta i äggstock? Äl kan ju inte vara i en vecka! Vill veta så jag vet när man kan testa! :)

  • JenLk

    Jag fick min mens igår, två dagar tidigt. Tror kanske det var något på gång men som inte tog sig. Känns ändå helt ok, skönt att veta liksom!

    Eniis stort Grattis:) så härligt!

    Gröna druvan jag hoppas att det är er tur nu! Om det trots allt inte skulle vara det, kanske ni skulle kolla upp era alternativ att få hjälp. Jag har hört många som det lossnar för när de tar det steget, att de blir med barn innan de ens hinner påbörja behandling! Ni har ju lyckats få två barn så känns ju som att det ska kunna gå vägen igen:) Lycka till!

  • KMS

    Hej!

    Jag hakar på här om ok!

    Jag hade BIM i onsdags (21.9) och kände redan tidigt av en molande värk i magen, stickningar ibland och har haft mensvärk den senaste veckan, som om mensen skulle rinna till när som helst. Jag har även helt tappat smak för kaffe.

    Så jag tycker det känns som att jag är gravid. Lider av endometrios och jag och min sambo har riktigt nyligen börjat försöka, så tänkte inte alls att det skulle gå så snabbt, i sådant fall jag nu då verkligen är gravid. Skulle vara jättesnällt med en åsikt gällande sträcket på mina stickor - ena tagen igår mitt på dagen, den andra imorse med morgonurin. Är dom positiva - vad tror ni :)?

Svar på tråden BIM i slutet på september.