Inlägg från: Målarsasah |Visa alla inlägg
  • Målarsasah

    Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????

    milja87 skrev 2016-10-27 21:39:43 följande:

    Jag har också 16 dagar (möjligtvis 15) men det jag menade var, när kan man tänka sig att ägget släpper? Den fasta gubben lyser ju i 48 h, så känns ju helt omöjligt att veta om man är före, på eller efter Bim..?


    Jag har en app som har koll åt mig så jag räknar mellan 2 dagar och där imellan brukar den alltid komma :)
  • Målarsasah
    Sokie skrev 2016-10-28 07:26:07 följande:

    Godmorgon!

    Idag har tempen gått ner till 37,3 så jag hade feber 1 dag.. testade kaffet igen igår och det gick bra men nu till frukost gick det inte, fick springa på toaletten och kräkas igen. Vad är det som händer??

    Hur mår ni andra? Någon som plussat idag?


    Men 37,3 är inte högt för dig? För isåfall ligger den ju fortfarande högt och kan ju vara nått då. När har du bim?

    jag mår bra, kom aldrig nån mens igår men tror kroppen arbetar på de idag sen va mitt senaste test idag negativt så de är bara försöka igen nästa månad :)
  • Målarsasah

    Bim +2 idag och fortfarande ingen mens, inget plus på testen för den delen. Suck, ska mensen komma så kan den väl komma som den ska, har ej varit sen på över ett halvår. Blä....

  • Målarsasah
    livias skrev 2016-10-27 20:52:09 följande:

    Första barnet här också:) Denna omgången har vi försökt i lite över ett år. Tre mf under året som gått. Har även tidigare haft ett utomkveds.


    Hur går de för dig? Nån mens eller plus? Kram!
  • Målarsasah
    Hnnm skrev 2016-10-29 21:00:46 följande:

    Jag testade fredag (trodde bim) och söndag och fick neg på rfsu.... testade igen på torsdagen nästan 1 v efter så det finns fortfarande chans för dig att plussa!

    Vad använder du för test?


    Åå vad spännande! Grattis!

    Har använt stickorna från test lagret och dom har varit helt blanka, dock testade jag med CB digital igår och stod ej gravid. Har mycket på jobbet så tror att den bara är sen pga stress. Dock är de jätte konstigt att jag ej fått ont i brösten (extremt lite ömma bara) får alltid ont ca en vecka innan bim. Men men får se när den kommer :)
  • Målarsasah
    livias skrev 2016-10-30 02:01:43 följande:

    Inget plus och ingen mens. Så räknar med att behöva ringa tillbaka till min gynekolog i mitten av nästa vecka och se vad som står på. Men du då!? Läste nu att din inte heller kommit? Kram!


    Vad fasen?! Vad skumt, man kan ju tycka att de antingen blir ett plus eller mens simple as that. Du måste ju vara jätte långt över nu?!

    Nä är på bim+3 idag och inget än, och mina testen är tvärblanka, men den lär säkert komma snart.

    Kollade upp i appen och jag har inte varit så här sen sedan december, annars har de bara varit +/- 1 dag, så man börjar ju undra varför kroppen ska börja knasat nu när man vill ha en liten :/
  • Målarsasah
    Too tiki skrev 2016-10-30 09:38:56 följande:

    Testade negativt idag ÄL +14 el. ÄL +15 med testlagrets test. Ingen mens i sikte heller så nu funderar jag på om testlagrets kanske inte är så bra tester? Brukar aldrig vara sen med mens så detta är konstigt?!


    Jag har testat med dom också och alla har varit negativa, är på bim+3 idag, dock gjorde jag ett CB digitalt bim+1 och de stod ej gravid. Så tror jag är sen bara (inte varit de sen december.)

    Men testa ett annat test och se? Annars är de nog bara att vänta, har ju hört många som plussar väldigt sent!
  • Målarsasah
    Too tiki skrev 2016-10-30 10:44:44 följande:

    Har testat med CB digital ÄL + 11 och hade tänkt spara den jag har kvar och testa med testlagrets till de visar något. Har försökt att bli gravid nu i över 1 år så det har gått åt väldigt mkt tester =dyrt därför vill jag slippa ta digital när billigare inte visar något.

    Är troligen sen och får kolla med den digitala om jag inte får mens inom kort. Däremot har jag många stickor kvar från testlagret men funderar nu på om jag kanske borde köpa andra billiga stickor om det visar sig att jag inte är gravid. Vilka billiga tester använder ni och har ni fått olika resultat på olika tester vid samma tidpunkt?


    Förstår vad du menar, tråkigt att de blir så dyrt!
  • Målarsasah

    Någon som har erfarenhet av att få spökstreck på CB erly? Gjorde precis en nu på bim+3 men tycker sträcket va lite för svagt för att vara någonting ?

Svar på tråden Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????