Inlägg från: Ise |Visa alla inlägg
  • Ise

    BF Juli 2017 Södra Stockholm

    Jag har letat men inte sett att det finns någon BF tråd för oss som väntar smått i juli 2017? Och då speciellt för oss som bor i Stockholm och söderort.
    Tänker mig att det ska vara rätt "lokalt" för att det ska bli enkelt att eventuellt träffas för barnvagnspromenader och fikamys sen när bebisarna är ute :)

    Någon mer som känner att de platsar i denna tråd? :) Välkomna isf!
    (om det redan finns en liknande tråd så hojta gärna till!)

  • Svar på tråden BF Juli 2017 Södra Stockholm
  • Ise

    Hej alla nya! :) vad roligt med så många svar! Jag har haft fullt upp med julstök därav lite frånvaro. Men nu är jag tillbaka igen :)

    Jag är 30 och bor i sköndal. Väntar tredje barnet! :)

    Går på mamma Mia söder lika som jag gjorde med nr 1 och nr 2 :)

    Har ni berättat för familj eller gör ni det nu i jul? :)

  • Ise
    Sosozo skrev 2016-12-23 22:54:27 följande:

    Jag väntar också tredje! Tycker det känns helt crazy! Typ som första igen. Hur gamla är dina äldre? Mina är 5 och 7 nu. Jag är 35.

    Vi berättade för mina föräldrar rätt tidigt typ v 7. Berättade för barnen igår det blev jätteglada över att de ska bli storebröder


    Haha ja helt galet, hade någon frågat mig för några år sedan hade jag aldrig trott jag skulle vänta en trea nu. Men på något vis känns inte vår familj riktigt komplett ännu :) mina söner är 4,5 och 1,5 år, så det blir full fart! ( 5 år, 2 år och en bebis....:) omg
  • Ise
    Tokgurkan skrev 2016-12-23 22:27:25 följande:

    Kul med en till som går på MamaMia Söder, tycker dom verkar jättebra :)

    Vi har redan berättat för min sida av familjen samt svärmor men mannens bröder ska få en varsin kopp i julklapp med texten "god jul farbror" på, får se hur deras reaktioner blir :)


    Jag har alltid varit supernöjda med dem! :) har haft olika barnmorskor varje gång dock pga att mina tidigare skolat om sig/slutat men alla har varit jättemysiga :)

    Sen får man ju "förtur" till södra BB. Där födde jag sist - helt otroligt bra!
  • Ise

    Vad kul med lite aktivitet och välkomna alla nya! :):) precis det jag var ute efter när jag startade gruppen :) att man kan träffas och diskutera och ha likasinnade på samma plats. Super!

    Själv är jag bortrest till Hälsingland där vi har en stuga/hus dit vi ofta åker (jag är därifrån från början men flyttade till Sthlm för snart 12 år sen) och mottagningen är helt kass + att jag valt att "koppla bort" mig lite från nätet under julen. Men nu är det snart dags för hemresa igen och då kommer jag garanterat vara uppkopplad mer ;)

    Jag mår jättebra förutom att jag är extra trött, men har börjat med järntabletter nu och försöker vila när jag kan.

    Min tidiga svullna mage har gått tillbaka och nu ser jag verkligen inte gravid ut längre, vilket jag gjort hittills. Men som sagt det har bara varit svullet så nu väntar jag på riktiga bebismagen :) förra veckan så kände jag livmodern stor som en apelsin jättetydlig en morgon, mysigt! :)

    På onsdag ska vi göra kub- är både spänd och orolig hoppas såklart att allt ser bra ut, har ju fått se den lilla en gång redan så ska bli kul att se hur mycket den växt :)

    Går in i vecka 13 på lördag, så hoppas att jag kan slappna av lite mer ordentligt efter kuben.

    Har inte berättat något för min äldsta son än, han är 4,5. Har ni redan berättat för syskon/när tänkte ni berätta för syskon?

    Kram på er :)

  • Ise

    Vad kul! :)

    Nej jag fick Hemofer Plus. Innehåller även D-vitamin och folsyra och ska vara mycket snällare mot magen än niferex (vilka jag blir stenhård av :/) har jätteproblem med trög och hård mage som gravid tyvärr.

    Ett annat symptom som jag ALLTID får kom dessutom igen idag - lock för öronen :P haha sååå drygt

  • Ise
    narie24 skrev 2017-01-09 19:45:00 följande:

    Hej på er!

    Hur mår ni?

    Var på kub idag. Var så nervös för att få dåliga siffror. Har drömt mardrömmar i flera nätter.

    Så lättad när vi fick låg risk och allt såg bra ut. Den lille var helvild där inne och snurrade runt och höll på en massa. Mysigt :).

    Lustigt att man inte känner av alla rörelser.

    Tyckt att jag känt ngt men det är nog tarmarna. Glömde fråga om jag hade moderkakan i framvägg som jag brukar.

    Blev flyttad några dgr så nytt bf är 14/7 (tidigare 18/7).


    Åh vad roligt och skönt att allt såg bra ut! Jag har KUB Imorgon och är sååå nervös! :( Hoppas så att allt ser bra ut. ska till mammamia klockan 9 imorgon bitti håll tummarna för mig!

    Jag har också haft moderkakan i framvägg i mina två första graviditeter - tydligen så ska man känna fostret mycket senare då. Hoppas den är i bakvägg den här gången :P Tycker mig ha känt lite av ett "pickande" några enstaka gånger men det kan vara inbillning. Går in i vecka 14 på lördag.

    Jag mår faktiskt oförskämt bra just nu. Inte svullen, är mycket piggare sen jag började med järntabletterna och känner mig glad! Blir dock lite illamående om det går för lång tid mellan gångerna jag äter, så försöker hålla på rutinerna.

    Jag drömde också häromnatten att jag fick en pojke :P Men magkänslan säger tjej så vi får se, den har haft rätt hittills ;)

    Ska ni kolla Kön på RUL?

  • Ise

    Tog mig friheten att skriva en liten sammanställning över vilka vi blivit hittills så man kan få en bättre överblick :) Ändra/lägg gärna till mer info om ni vill!!

    Sosozo - 35 år från Liljeholmen, väntar tredje barnet BF 4 juli.

    Tokgurkan - 27 år från Hägersten, väntar första barnet BF 18 juli.

    TroOchTvivel - 28 år från Hägersten, väntar första barnet BF 19 juli.

    Ise - 30 år från Sköndal, väntar tredje barnet BF 20 Juli.

    Starseed - BF 21 Juli.

    Fiinast1 - 22 år, BF början på juli.

    Narie24 - 37 år, väntar tredje barnet.

  • Ise
    ribbon skrev 2017-01-10 09:40:37 följande:

    Jag bor i söderort, har BF 29:e juli ????


    Hej och välkommen! Grattis! :)

    Jag påbörjade precis en liten lista över vilka vi är hittills i gruppen du får gärna skriva till dig på den, eller säg till så lägger jag till dig!
  • Ise
    Sosozo skrev 2017-01-10 09:23:34 följande:
    Spännande, kommer säkert gå bra!

    Jag har också haft moderkakan i framvägg med båda tidigare men nu ligger den i bakvägg! Blev helt förvånad. Så hoppas kunna känna rörelser tidigare nu. Misstänker att jag kommer få gigantisk mage dock. Men vore skönt med lite mindre sura uppstötningar. Fick periodvis sova sittande med förra. Så kan det ju bli om moderkakan sitter i framvägg.

    Aha ok är det så? Det vill man ju inte ha! haha. :P Vid ett VUL som jag gjort tidigare så konstaterade BM att min livmoder ligger inåt och bakåt - vilket hon sa förklarade att mina magar aldrig blivit speciellt stora (har haft rätt små magar varje gång). Så hoppas väl lite på samma sak den här gången.... tycker det var fullt tillräckligt dem jag fick!

Svar på tråden BF Juli 2017 Södra Stockholm