Inlägg från: MatildaMMM |Visa alla inlägg
  • MatildaMMM

    Letrozol januari 2017

    Hej,

    Jag använder också Letrozol. Första kuren för mig med dubbel dos direkt. Kul att följa andra! Jag tar min sista tablett(er) imorgon, sen ska jag på VUL den 30/1!! Spänd för att se hur det går!

  • MatildaMMM

    Jag kommer inte göra VUL förrän CD 14 det känns sent jämfört med er andra här. Kan det innebära att ägget redan släppt då och de inte ser något alls, eller kan man se att ägg släppt via VUL? Vilken CD fick ni andra mens på?

  • MatildaMMM

    Jag har alltid haft oregelbunden mens så fick ta primolut för att framkalla mens. Tidigare har jag haft cykler på allt från 30-50 dagar.  Så denna första rundan blir kanske en testrunda av letrozol för att se hur jag svarar.

  • MatildaMMM

    Vi får hålla varandra uppdaterade, verkade ju som vi är inne på ungefär samma dagar här inne! :) Lycka till allihopa!!

  • MatildaMMM

    Ja dagarna har aldrig gått så sakta som nu.. och om det då inte lyckas så måste man göra om hela processen, det stressar mig mest! men som sagt man ska försöka inte tänka på det så mycket (lättare sagt än gjort dock).

  • MatildaMMM
    Anonym (Maj) skrev 2017-01-25 10:25:32 följande:

    ÄL i helgen efter dubbel Letrozolekur CD3-7. Fin gulkropp på ena äggstocken som rest efter ÄL. Hade en blåsa på 28mm i fredags! Nu låååång väntan till BIM. Har testat sönder så många månader så nu skulle jag helst vilja bara glömma allt till BIM. Man blir ju så besviken varje morgon när det är neg. 
    Vad gäller ÄL test så har jag aldrig fått pos på morgonurin, utan bara kring lunch och senare.. - men det kan säkert skilja Flört


    Åh va kul gick med äggblåsan! Kunde GYN se via VUL att du redan haft ägglossning eller missförstår jag kanske? Om den är över 20 mm så kan man då anta att den släppt och du haft ägglossning? Jag håller tummarna nu att det blir plus på stickan!
  • MatildaMMM
    Kul att din kropp svarat bra på letrozol! Håller tummarna! Jag ska på VUL på måndag avslutade min 5-9 igår (sista dubbeldosen). Ska bli spännande att se, känner av lite molande värk men det gör jag alltid tycker jag så kanske bara inbillar mig.
  • MatildaMMM
    Nykär15 skrev 2017-01-26 11:26:47 följande:

    Hur många omgångar har du tagit? Detta var ju min tredje. Vilken CD är du på måndag? Håller tummarna för att det ser lika fint ut för dig!! 


    Jag har alltid rejält ont när ÄL är i antågande, inatt vaknade jag av värken. Men har alltid haft så, så de är ingen skillnad. Sen kan jag ha molvärk hela vägen från ÄL till mens så den kan jag inte utläsa så mycket av tyvärr som nån känsla om det tagit sig. 


    Detta är min första omgång, jag kör dubbeldos 5-9. har ingen PCO bara utebliven ägglossning. Så det ska bli intressant och se hur detta går. På måndag har jag CD 14.

    Har du haft ägglossning varje letrozol kur?


  • MatildaMMM

    Varit på VUL idag (CD 14) och dessvärre fanns bara två ägg som var 7-8 mm vardera. Slemhinnan var dessutom för tunn. Ska dit igen på torsdag (CD 17) för att se om de hänt något annars får jag köra trippelkur nästa cykel.

Svar på tråden Letrozol januari 2017