• Freya18

    BIM 20-31 Mars!

    baby2017 skrev 2017-03-12 10:43:18 följande:

    Nu börjar dagarna med vänta, BIM -6 och det börjar klia i testfingrarna och som vanligt börjar alla typer av symptom dyka upp :) Har mått ganska illa senaste dagarna och tycker mig se tydligare blodådror på brösten. 

    Hur har ni andra det? Några symptom? Någon som börjar testa?


    Här är man endast på ÄL+4. Igår fick jag ont i svanken, Ingen aning om varför. Idag har jag haft småkramper i livmodern och höger äggstock. Kommer och går sådär. Roligt och analysera det minsta lilla för det ger mig hopp i denna stora längtan! Dock är det typ en vecka kvar innan man eventuellt får riktiga symptom.
    Under tiden analyserar jag det minsta lilla och låtsas som att ägget fäster snart. Tyst
  • Freya18
    Estor skrev 2017-03-12 17:29:58 följande:

    Å idag kom det en smile, så lättad. Varit bort rest i veckan men har nu anlänt hem till gubben så lägligt!


    Det blev ju väldigt lägligt. :) Lycka till!
  • Freya18
    Jsv17 skrev 2017-03-12 17:47:24 följande:
    En fast, jag kör den varianten som bara har antingen glad gubbe eller en ring, då jag tycker det räcker att just hitta ägglossning, då vi ju ändå kör varannan dag metoden

    Ja så imorn är man på ÄL +1 och så börjar "analysera mera" dagarna haha Ska verkligen försöka bara slappna av nu och inte tänka för mycket, tiden går så lååååångsamt om man känner efter för mycket

    Hur går det för dig?
    Den jag körde med hade en tom ring först som sedan blev till en blinkande smiley och därefter till fast smiley.
    Så den du kör med har inga blinkande gubbar? Den går direkt till fast? Är lite nyfiken bara, för jag tycker att dom digitala är så himla bra. Glad

    Jag måste nog medge att jag har börjat analysera lite grann idag, fast jag bara är på ÄL+4. På dagen fick jag lite småkramper, men ingenting efter middagen. Börjar tro att det vara bara en väldigt hungrig mage som bråkade.. haha.
  • Freya18
    Jsv17 skrev 2017-03-12 20:51:18 följande:
    Ja haha i slutet på veckan kommer jag definitivt börja analysera också, det vet jag, kan inte hjälpa det liksom

    Ja clearblue har två varianter, den ena är en fertilitetsmonitor tror jag den kallas? Då man testar under en längre period och den går från ring, inte fertil, till blinkande gubbe, hög fertilitet, och sen till fast, maximal fertilitet dvs ägglossning om 12-24 timmar. Jag har den andra varianten som kommer med 10st stickor där man börjar bara några dagar innan förväntad ägglossning och den går direkt från rund ring till fast gubbe och indikerar endast ägglossning och identifierar inte de dagar med hög fertilitet. Jag tyckte inte jag behövde den dyrare varianten då vi kör på varannan dag och jag har ganska bra koll på vilken vecka det är som gäller, skulle det inte ta sig på ytterligare några månader kanske man kan prova den andra och se om det hjälper men än så länge är jag nöjd med dessa

    Vilka stickor är det du kör med?
    Ahaa, då vet jag. Glad Jag körde med Testlagrets. Billigt och fungerar väldigt bra för mig!
  • Freya18
    Jsv17 skrev 2017-03-12 22:27:51 följande:
    Ja det verkar häftigt att kunna följa stegringen, men jag skulle bli så orolig att tolka testet fel... så känns säkert med det digitala som löser av det åt dig.

    Så nu är det bara väntan kvar, tänk om man kunde få ägget att fästa med viljekraft, det vore bra
    Sen är det så kul och se glada gubben med det digitala! Tyst

    Jag försöker nästan styra med viljekraft nu.. Det SKA fästa. Snälla...
    Jag har en fortsatt positiv inställning och vi vet ju att vi får hjälp med IVF precis när vi vill. Vi har gjort en utredning och allt är klart. Fast vi blev gravida i december så vill Fertilitetskliniken ändå hjälpa oss för att vi har försökt så pass många år.
    Nu vet jag att jag kan bli gravid och då vill vi gärna försöka ett tag till. Jag tror det är därför jag är så positiv.

    Så denna månad testar jag med viljekraft. Kör på du också med det! Flört
  • Freya18
    MatildaMMM skrev 2017-03-13 10:15:24 följande:

    Hej allihopa.


    Nennalis skrev 2017-03-13 11:54:41 följande:

    Hej!


    Percafluviatilis skrev 2017-03-13 14:18:57 följande:

    Hänger gärna på här.


    Välkomna!
    Kul att vi blir fler och fler! Skrattande Lycka till, håller tummarna på att det dyker upp många plus dom här veckorna som är kvar.
  • Freya18
    mickipicki skrev 2017-03-14 10:52:15 följande:

    Halloj! Jag hoppar in här! Har bim den 31/3 och ska ha ÄL enl app på fredag. Dock brukar jag ÄL 1-2 tidigare än app men kan inte kolla för ÄL stickorna jag beställde på internet för ett par veckor sen har inte levererats ännu.


    Oj, vad lång tid innan du får leveransen! Det måste ju ha blivit något fel om det är inrikes? Är det beställt utomlands så förstår jag att det kan dröja med tull och sånt.
  • Freya18

    Jag är så deppig... Har till och med gråtit en skvätt idag.. Gråter

    Jag och maken har kämpat flitigt med att gå vidare efter vårt MA och se positivt inför ett nytt kapitel med bebisverkstad. Vi hade lämnat det där bakom oss och blickat endast framåt. Positiva, glada och förväntansfulla!

    Nu fick jag med sannolikhet bekräftat att det är fortfarande hcg kvar efter MA:t! Rynkar på näsan
    Testade med PE imorse för att verkligen bekräfta att det är negativt, så att jag kan vara 100% säker ifall jag testar positivt nästa vecka runt BIM.

    Och så blev dagens test positiv (tog 2st med olika urin)! Blev genast helt skakig och glad för jag trodde det var en ny graviditet. Sen kom jag på att jag endast är på ÄL+6 idag. Vilket betyder att det är osannolikt att testa positivt redan.
    Jag känner mig så dum som inte testade innan ägglossningen bara för att få det bekräftat att all hcg var ur systemet. Så att jag slipper bli så här överraskad.. och ledsen. Kände exakt likadant förra månaden när jag testade med PE en vecka innan BIM. Då visade testerna också svagt positivt.

    Den 28 februari var vi på återbesök på Kvinnokliniken där som tog graviditetstest på mig som visade negativt. Men deras tester är inte lika känsliga som PE. Önskar att dom hade tagit blodprov istället..

  • Freya18
    mickipicki skrev 2017-03-14 15:24:13 följande:

    Ta inte ut i förskott. KAN ju vara en ny graviditet. Har de kollat med ul för att se om det finns ev rester kvar?


    Senaste vul var samma dag som jag aborterade på Gyn. Läkaren kontrollerade direkt efter med ultraljud och såg att det kanske var någonting smått kvar. Men det borde ha kommit ut vid det här laget.

    Hoppas på en ny graviditet, men det känns så osannolikt tidigt efter ägglossningen.
  • Freya18
    Jsv17 skrev 2017-03-14 16:22:58 följande:

    Åh vad jag känner med dig, det värsta som finns är ju att kastas mellan hopp och förtvivlan så där. Som sagt kan ju vara en ny graviditet (även om lite väl tidigt) men även om det finns några få rester kvar av den gamla så borde det ju vara ett ny graviditet om du får ett starkt pluss sen, eftersom det gamla borde ju vara ytterst ytterst lite, skulle mensen inte komma så testa med ett vanligt test,och ett par dagar efter BIM, så att du i så fall får ett starkt pluss kan känna sig lite säkrare.


    Det är hemskt det här. Man vet ju verkligen inte om man får glädjas eller inte.

    Har ett till Predictor Early liggandes här, men måste ju vänta ett par dagar innan jag kan testa igen. Annars står man bara där och sliter av sig håret igen.

    Absolut säkrast att testa på BIM, men mitt tålamod räcker inte riktigt denna månad.
Svar på tråden BIM 20-31 Mars!