• NinnaE

    Gravid med syskon bf november-17

    Mia86a skrev 2017-05-17 16:57:59 följande:

    Nu har vi äntligen varit på vårt andra kub och vi fick jättebra resultat med låg sannolikhet, superskönt! Fick nytt preliminärt bf datum igen från 17/11 till 27/11 och nu är det sagt 26/11. Blir spännande att se vad de kommer med för datum när det är dags får rul. Har rul inbokat första veckan i juli, så det är ett tag kvar.


    Härligt, grattis! :)
    Här dateras man bara en gång, vid kub, då de anser att de är säkras och mer exakt då fick jag veta idag. RUL görs inte heller nödvändigtvis i v 18 här utan mellan v 18-20.
  • NinnaE
    Påsklilja skrev 2017-05-17 16:48:29 följande:

    Äntligen! Nu har de ringt och det är en frisk tjej som ligger i magen :) Nu längtar jag till ul på fredag för att se henne o försöka förstå att nu efter alla misslyckanden händer det äntligen! :)


    Underbart! Grattis!!!
  • NinnaE
    Mia86a skrev 2017-05-17 18:51:01 följande:
    Tack! Jaha vad olika det kan vara. Men om man tackar nej till kub måste man väl dateras vid rul även hos er? Jag har RUL i v 20, känns som de flesta har kring v 20 här i Sthlm. Men den som väntar på något gott...
    Tror man gör ett UL samma period och dateras ändå även om man inte vill ha KUB-delen eftersom de tittar på annat vid det ul:et här då också. Tex flödet i livmodern för att se om man löper risk för havandeskapsförgiftning senare.
    (Bor i Linköping)
  • NinnaE
    Påsklilja skrev 2017-05-19 11:55:00 följande:

    Idag har vi varit på ultraljud o allt såg bra ut! I kväll ska vi berätta för vår dotter att hon ska få en lillasyster i höst. Har längtat efter denna dagen i 7 år och så äntligen är den här :)


    Ljuvligt! Hon blir säkert lika glad hon! :)
  • NinnaE

    Vi 18 nu och inget är bekvämt el känns bra i klädväg. Byxorna med "mudd" i midjan känns SÅ obekväma över magen och slutar under tuttarna på mig (är inte så lång). Det blir både varmt (mudden är så tjock tycker jag) och otympligt. Ngn som känner igen sig och har ngn smart lösning el tips?

  • NinnaE
    Jitterbug skrev 2017-05-31 15:20:52 följande:

    Vi var hos barnmorskan i måndags för att lyssna på hjärtljud. Det tog lång tid utan att hon hittade något så sa att hon skickar oss på ultraljud för att se att allt är ok, då blev vi rädda! Sen hittade hon hjärtljudet till slut, det var så skönt att höra! Sen fick vi veta att jag hade en väldigt mjuk eller liten livmoder och hon frågade om vi var säkra att vi räknat rätt med datum. Då blev vi ju oroliga igen! Åkte därifrån men ringde snabbt tillbaka och bad att få åka på ultraljud för att kolla att allt är ok. Fick tid igår (på annan plats) och det var oerhört skönt att se att allt var som det skulle! En liten krabat med näsan i vädret och benen i kors. Blev framflyttade två dagar så beräknad ankomst 15:e november (vecka 16+1 idag). Det var för tidigt för att titta på hjärtat så åker på rutinultraljud om tre veckor igen. Nu byter vi minsann barnmorska.


    Oj! Låter ju jättemärkligt! Så olika de kan svara! Så bra gjort av er att ni tog tag i det och fick lugnande besked ????
  • NinnaE
    As86 skrev 2017-06-02 18:16:25 följande:

    Är det någon här som börjar närma sig RUL? Jag skulle bli kallad till dagar å innan midsommar eller början av ve kan efter med har inte fått någon kallelse. Ska ringa på måndag och kolla läget. Tiden går så fort, hinner inte riktigt med.


    Tror vi har 10 dagar kvar till RUL om jag minns rätt. Gör det i v 20.
  • NinnaE

    Dags för RUL om 5 dagar för oss! Spännande! Jag ringde och frågade om dottern 7 år fick vara med men icke. Väntat men tråkigt. Hoppas man får lite mått och så? Här får vi ju inget nytt/korrigerat BF ????

Svar på tråden Gravid med syskon bf november-17