• Anonym (Steffo)

    40-årig oskuld ska man berätta?

    Hej!

    Finns flera anledningar till att jag inte blivit av med den. Tidigare upp till 30 kände jag mig som bisexuell men nu sista åren har jag bara blivit förtjust och förälskad i tjejer. När jag var yngre hade jag trång förhud och är därför omskuren. Har under peroder haft problem med att behålla ståndet och jag tror det är huvudanledningen till att jag inte vågat. Tycker det är bättre nu när jag planerar och har även skaffat potentpiller som funkar kanon. Har även ett mångårigt och kraftigt alkoholmissbruk bakom mig. Var under dessa år helt ointresserad av tjejer och bara av att dricka. Nykter nu i fem år och känner att jag äntligen är mig själv igen och är intresserad av andra människor.

    Bodde länge hemma. Alltid singel och aldrig i förhållande. Har inte heller sökt det aktivt och ofta trivts bra som singel. Men nu känns det som något saknas. Framförallt beröring och att dela allt med någon man tycker mycket om.. Har nu blivit förälskad i en femton år yngre tjej på jobbet. Hon är singel. Känns absolut som det finns starka vibbar mellan oss. Har svårt att undvika att ta på varandra och skriver till varandra nästan varje dag. Hon känns väldigt klok och mogen för sin ålder. Jag tror att hon varit med ganska många killar. Hon har festat en hel del när hon pluggat men säger nu att hon känner att hon börjar bli för gammal för det livet.

    Jag känner verkligen att detta är en tjej jag skulle vilja gå in i ett förhållande med och om det händer skulle det nog gå ganska snabbt. Jag inser att någon av oss isåfall måste byta arbetsplats och är isåfall helt inne på att göra det. Jag jobbar inom ett bristyrken så att byta arbete kommer lösa sig. Just nu känns det som om bägge bara väntar på att den andra ska ta nästa steg. Jag skäms oerhört för att jag är oskuld. Har tidigare varit riktigt förälskad två gånger men då i personer som varit upptagna. Har de senaste åren efter jag lämnat alkoholmissbruket fått några förslag, men då inte själv varit intresserad.

    Med denna tjej vill jag dock gå vidare med men jag vet inte om jag vågar. Jag tror detta kan vara kvinnan jag letat efter. Men vet inte hur/om jag ska ta nästa steg eller bara kommer fortsätta och flörta och ha roligt med henne på jobbet. Lätt att det blir så för det är bekvämt. Känns så pinsamt att hon är 15 år yngre än mig och så mycket mer erfaren inom detta område. Jag kanske planerar för mycket i förväg, händer det så händer det liksom. Jag är dock rädd för att jag ska bli för otydlig i vad jag känner. Att hon tröttnar och väljer någon annan om jag bara fortsätter flörta och inte tar det till nästa steg.

    Egentligen är jag bara intresserad av en seriös relation som förhoppningsvis blir långvarig. Men hon kanske blir skrämd om jag är för seriös. Jag vet inte vad hon vill eller är ute efter men misstänker att även hon vill gå in för det seriöst. Hur ska man göra när man hamnar i sänghalmen? Hade ni berättat som det är och varför det blivit så, dragit till med en halvlögn att man är oerfaren eller inte sagt något alls? Märks det att man är oskuld? Man vill ju inte hon ska välja bort en för ett Första kasst ligg. Har hört hur man är i sängen är viktigt för många tjejer.

    Å andra sidan känns det som jag kan ge tjejen väldigt mycket kärlek, uppskattning och bekräftelse. Kanske så mycket så jag kräver henne. Men det tror jag ändå inte för jag tycker det är viktigt att man har ett eget liv som innan även om man är i förhållande. Tack ni som orkat läsa!

  • Svar på tråden 40-årig oskuld ska man berätta?
  • Anonym (Go)

    Vet du vad, jag tror att det här med att du är oskuld är ett så stort hinder för dig, att du måste fokusera på att få det ur världen. Se det som ditt första mål, att ha gjort det EN gång. Vänta med drömmar om långt förhållande och resor, det känns som att du siktar för långt fram och därför fastnar lite på vägen. Jag förstår att du gillar henne, men för att få veta om ni har en framtid att bygga på måste du gå framåt. Våga satsa (fniss).

    Och det här med "att vara bra i sängen"... Det är liksom inget binärt. Antingen bra eller dålig. Nej, det finns skalor såklart, men viktigast är att de allra flesta som haft sex flera gånger vet att första gången med en ny partner brukar vara den sämsta. Det kan vara en erfarenhet som du saknar av naturliga skäl såklart, men som hon förmodligen har. Med det vill jag säga, att risken att hon skulle dömma ut dig helt och hållet efter ETT ligg, är ganska liten om hon i övrigt gillar dig. Dessutom, om det som du säger "bara blir en gång"... Ja då har du iaf en sexuell erfarenhet som du kan bygga vidare på med någon annan.

    Ta chansen! Närma dig henne, försök kyssa henne och se om det besvaras. Isåfall, fortsätt kyssas och låt händerna börja vandra försiktigt över hennes kropp och se om hon gillar det. Se vart det leder.

    Jag tror det kommer att gå bra!!

  • Dediis

    Tyvärr verkar hon inte intresserad om du bara fått till en dejt på 6 månader.

    Ni verkar också vara på olika platser i livet, där du vill gå in i något seriöst nära förhållande och hon vill testa och leka av sig. Hon verkar inte intresserad av dig och många tjejer kan hålla på så där när de inte är mogna. Så det betyder inget, skulle jag säga.

    Varför inte satsa på en tjej i din egen ålder istället? Det finns många tjejer som är intresserade av något seriöst i din ålder. Då skulle det säkerligen hända något snabbare än såhär.

    Jo, den där äldre kvinnan du pratar om, med äldre menar du att hon är äldre än dig, typ 50 eller att hon är äldre än 25? Det känns väldigt taskigt att utnyttja hennes känslor för dig och ha sex med henne bara för att du vill bli av med oskulden. Då beter du dig väldigt dåligt.

  • Dediis

    Jag tycker inte du ska tänka så mycket på din oskuld och oroa dig för det eller tänka så långt fram i tiden.

    Försök mer vara här och nu och lära känna tjejer som du tycker om och dejta. Sedan när ni kommit så långt att ni bara dejtar varandra och inte andra och när ni hånglat en del. Då kan du börja tänka på sex-biten.

    Problemet är att du oroar dig för saker i framtiden som kanske aldrig kommer hända t.ex. Med denna tjej. Då går mycket energi åt till att tänka på saker som aldrig leder någonstans.

  • Anonym (Steffo)

    Tack för era ärliga svar! Det betyder mycket. Snackade precis med en före detta kollega som jag kommit rätt nära som sa att han är förvånad att jag är singel. Han är själv populär bland damerna då han är väldigt närvarande och duktig på att lyssna men lever nu som sambo. Han tycker nästan jag har alla egenskaper (humor, godhjärtad, sprider glädje osv) som en seriös kvinna söker. Han tyckte och nästan beordrade mig att jag skulle börja med nätdejtning på betalsidor där där det finns seriösa tjejer. Han avrådde mig från Tinder och gratissidor. Detta kanske kan vara ett bra spår så jag inte känner att kvinnan på jobbet är allt.

    Jag kommer inte utnyttja den äldre kvinnan som är 20 år äldre än mig. Jag håller med om att det är svinigt när jag funderat på det.

    Förvisso har jag och tjejen på jobbet bara haft två dejter på ett halvår. Men vi träffas å andra sidan jämt på jobbet. Hade jag inte vetat att jag skulle träffa henne på jobbet och haft trevligt där och fortsätta lära känna varann bättre hade jag gått vidare för länge sen. Jag tror jag ska ge det en chans och bjuda ut henne på lördagsdejt snart på restaurang och kanske dans efter. Ta på henne och kyssa henne. Kanske hånglar upp henne, eller försöka för att få svaret.

    Det slår inte blixtar och jag är inte jätteförälskad. Men jag tycker väldigt mycket om henne, tänker på henne och är väldigt mån att hon ska ha det bra. Är inne på att ger jag det inte ett rejält försök kanske jag inte kommer få veta om jag kanske missar något stort. Hon kanske är i ett annat skede i livet och inte intresserad av förhållande. Men då får jag väl ta det då? Känns det inte rätt att bara träffa henne ibland och hon då inte vill ha något seriöst får jag väl sluta träffa henne på tu man hand.

  • Anonym (Man 42)

    Hej jag har också aldrig haft ett förhållande och en dag kände jag att ja,måste få min oskuld ur vägen. Jag träffade en kvinna som är lite äldre än mig själv. Faktiskt blev jag chockad hur jag var i sängen första gången. Blygheten var som bortblåst och hade sex hur enkelt som helst. De blev jag som typ styrde henne hur vi skulle göra. Enda som blev jobbigt för mig är när hon sög mig. Jag fick lite ont så det blev att hon fick suga med kondom. Antagligen har jag också trång förhud.Tänk inte på det där med din oskuld och var inte så fixerad vid det...

  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Man 42) skrev 2017-12-14 18:51:40 följande:

    Hej jag har också aldrig haft ett förhållande och en dag kände jag att ja,måste få min oskuld ur vägen. Jag träffade en kvinna som är lite äldre än mig själv. Faktiskt blev jag chockad hur jag var i sängen första gången. Blygheten var som bortblåst och hade sex hur enkelt som helst. De blev jag som typ styrde henne hur vi skulle göra. Enda som blev jobbigt för mig är när hon sög mig. Jag fick lite ont så det blev att hon fick suga med kondom. Antagligen har jag också trång förhud.Tänk inte på det där med din oskuld och var inte så fixerad vid det...


    Skönt att det lyckades för dig. Hur gammal var du då? Har det blivit någon fortsättning?
  • Anonym (R)

    [quote=78274937][quote-nick]Anonym (Man 42) skrev 2017-12-14 18:51:40 följande:[/quote-nick]Hej jag har också aldrig haft ett förhållande och en dag kände jag att ja,måste få min oskuld ur vägen. Jag träffade en kvinna som är lite äldre än mig själv. Faktiskt blev jag chockad hur jag var i sängen första gången. Blygheten var som bortblåst och hade sex hur enkelt som helst. De blev jag som typ styrde henne hur vi skulle göra. Enda som blev jobbigt för mig är när hon sög mig. Jag fick lite ont så det blev att hon fick suga med kondom. Antagligen har jag också trång förhud.Tänk inte på det där med din oskuld och var inte så fixerad vid det...[/

    Berättade du för henne att du var oskuld innan eller väntade du till efteråt?

  • Anonym (Man 42)

    Jag berättade aldrig det för henne och hon frågade aldrig heller så mycket om mitt tidigare liv. Vi hade ju inget förhållande men en skön samvaro för stunden.

  • Anonym (Över 40)

    Är över 40. Ja, en bra bit över och har inte gjort sexdebut.
    Känns kört, tyvärr. Det var det här livet.

Svar på tråden 40-årig oskuld ska man berätta?