Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf feb 2018 (för dig som stannar på FL)

    Vad mysigt för er som fått se era små liv! Jag längtar verkligen till KUB, dels för att kunna berätta på jobbet och dels för att hela graviditeten ska kännas verklig. Just nu tror jag knappt på att jag är gravid, min mens kanske bara är extremt sen :P

  • Iowhannah
    alade skrev 2017-07-13 07:42:44 följande:

    Min mage ser ut så direkt efter frukost. Även om jag inte har nåt som sitter tajt syns det verkligen att magen är dubbelt så stor. Men ingen på jobbet har sagt nåt ännu i alla fall, även om några säkert reagerat


    Det är samma här, så fort jag äter så växer jag typ 10 veckor. Jag har fått en del misstänksamma blickar på jobbet men än så länge har ingen vågat säga nåt.

    Två veckor till KUB och sen ska jag be om nya gravidbyxor :D
  • Iowhannah
    Smka skrev 2017-07-13 07:53:14 följande:

    Blödningarna har kommit tillbaka. I förrgår liten blödning ljusrosa. Igår två blödningar med mörkrött blod. Idag hittills en mörkröd blödning. De kommer lika snabbt som de försvinner och jag har inte gjort något speciellt när dom kommer. Jag har heller inte speciellt ont. Jag är på semester med mina svärföräldrar vi åker hem på lördag. Jag ringde 1177 de sa att jag kunde avvakta och ringa bm på måndag. Det här känns riktigt piss. Försöker hålla upp humöret men är inte lätt vill bara lägga mig under täcket och strunta i allt. Jag försöker tänka att man ju inte kan stoppa ett missfall så här tidigt men känns ju som man vill veta om fostret är dött eller lever. Är också rädd att få en störtblödning lagom till vi ska åka hem.


    Usch :( Det är ju ganska långt till måndag också. Hoppas verkligen att de kan ge dig ett UL snabbt (och att det visar att allt är bra)!
  • Iowhannah
    Smka skrev 2017-07-13 11:30:45 följande:

    Nu har jag ringt fram och tillbaka länge till olika distanser. Kom ej fram på gyn här i Visby så ringde 1177 som sa att jag fick ring gyn hemma. Där fick jag en tid kl 1300 men är ju en färja plus 4h hem så går ju inte. Ringde tillbaka till 1177 och väntar nu på att gyn här ska ring mig. Så vi får se. Har börjat blöda mer så ser väl inte så ljust ut. Är rädd att det ska göra väldigt ont och att jag inte ska vara hemma. Jag och sambon pratar om att boka om färjan och åka lite tidigare. Vill som sagt bara hem nu.


    Usch vad jobbigt för dig att inte ens vara hemma nu. Hoppas du kan få komma till gyn i Visby i dag! Blöder du mycket? Kommer det klumpar också?

    Jag håller tummarna för dig!
  • Iowhannah
    Smka skrev 2017-07-13 15:42:13 följande:

    Precis hemkommen från gyn. Vi såg ett litet foster med ett hjärta som prickade för fullt. Fattar inte för jag har blött massor. Blödningarna var dock helt ofarliga. Däremot mätte han till v6+1 istället för 8+1. Känns lite konstigt att bli så långt bakåtflyttad? I all fall är det väl ett gott tecken att hjärtat slår :).

    Tack för allt stöd


    Åh vad skönt att höra! Jag blev lättad av att läsa att ni såg hjärtat så jag kan ju bara ana hur det känns för dig.
  • Iowhannah
    inalife skrev 2017-07-13 20:35:21 följande:

    Hallå hallå alla :)

    Är gravid i vecka 8 och har bf 22/2-18

    Har två barn sen tidigare.

    Såg vår lilla igår på VUL och hjärtat pickade , är tyvärr lite nojjig över denna graviditeten .

    Hur mår ni andra?

    Kram


    Varför är du nojig?

    Jag mår oväntat bra. Har inte känt nåt illamående och hittills har jag inte märkt av några cravings heller (är nu i v 11). Med första barnet mådde jag illa från v 5 till v 13 och i början hade jag ett starkt saltsug. Kul att det kan skilja så åt :)
  • Iowhannah
    inalife skrev 2017-07-13 20:51:00 följande:

    Tror bara jag e rädd att ngt ska gå fel , jag mår liksom för bra känns det som :) löjligt jag vet


    Löjligt är det inte. Emellanåt är jag nästan säker på att det inte finns nåt liv i min mage, just för att jag knappt har några symptom. Detta gör mig lite extra nervös inför första ultraljudet, men samtidigt är jag glad över att jag än så länge har en såpass lätt graviditet :)
  • Iowhannah
    telly skrev 2017-07-14 13:48:10 följande:

    Fler som har mysko smaklökar? Vissa saker smakar helt skumt. Tyvärr är mat inte så gott just nu. Men drack Coca Cola nyss och det smakade... weird... Vill ha tillbaka smaken så jag får njuta av en god middag, mat som jag annars älskar att lägga lite extra på. Har en påse bullar i kylen och vill gärna äta innan de blir dåliga men jag är inte sugen.


    Konstigt nog upplever jag inget sånt. Jag har ett par veckor då jag inte kunde äta choklad eftersom det smakade konstigt, men i övrigt känns det mesta som vanligt.

    Lägg bullarna i frysen så slipper du det bekymret :)
  • Iowhannah
    Babyplan2018 skrev 2017-07-14 22:15:59 följande:

    Åh nej, ikväll börjar nog helvetet. Blod på pappret efter toalettbesök och ont i ryggslut. Samma symptom som mitt MA i december. Blir bara sååå ledsen :(


    Åh nej :( Hoppas verkligen att det inte blir mer än så!
  • Iowhannah

    Usch. Nu sällar jag mig till dem med bruna flytningar och oro. Upptäckte det när jag gick på toa innan jag åkte till jobbet. Jag har inte känt nåt speciellt, bara att jag hade lite ont i ryggen när jag vaknade men det kan bero på träningsvärk eller att jag sov konstigt.

    Jag känner mig jättenojig! Jag vet att bruna flytningar kan komma och att man (oftast) inte behöver oroa sig om blodet inte är färskt, men det är svårt att låta bli :/

    Jag behöver lite pepp känner jag :(

Svar på tråden Bf feb 2018 (för dig som stannar på FL)