• waldesten16

    Vi som börjar med IVF hösten 2017

    Pigall skrev 2017-11-24 17:34:40 följande:

    Detta är vad jag har hört, vågar inte svära på om det stämmer dock: så länge du inte har feber är det ok att göra återföring och ett nedsatt immunförsvar kan hjälpa ägget att fästa:)


    Oj tack för info. Hoppas att det stämmer ????
  • waldesten16
    lyckobubblor skrev 2017-11-26 14:12:22 följande:

    Nu är jag på väg hem efter insättning av ett tydligen perfekt exemplar, bara att vänta nu då <3

    Testdag 12/12 (hur långt bort som helst ju)


    Åh va spännande. Jag gjorde FET i lördags och har testdag den 9 dec. Kommer du att tjuvstesta?
  • waldesten16
    lyckobubblor skrev 2017-11-27 20:04:38 följande:
    Vad spännande!! Håller tummarna så hårt jag kan! Det verkar som att det finns många olika bud på hur många dagar man får till testdag.

    Tänker nog testa den 8/12 för då har vi firmafest. Nu har jag slutat dricka alkohol helt under allt det här men tar det sig inte nu så kanske jag tar några öl då för att slippa skapa misstankar. Du då?
    Jag kommer att testa tidigt :) kommer inte kunna hålla mig :) Detta är mitt andra försök men min första FET. Har bim runt den 4 dec så tänker nog att jag ska testa till helgen. Vid mitt förra försök fick jag mens innan testdagen så vill hålla koll på stickan så man kanske kan förbereda sig mentalt lite med.

    Men det tär på nerverna. Varje liten känning jag har analyserar jag även fast jag inte vill :) Har haft som molande värk i livmodren till och från sedan ruvardag två. har du känt något?
  • waldesten16
    Ellencassandra skrev 2017-11-27 14:37:04 följande:

    Hej alla. Har tagit en paus ifrån allt det här. Blev så ledsen efter mitt misslyckade försök. Börjar kanske med sprutor nästa vecka beroende på när min mens kommer. Annars kör vi efter nyår och det är helt okej det med. Ska ta gonal-f 300 + menopur denna gång. Fick ju rätt högt 250 förra gången men eftersom jag inte svara så bra (fick 6 ägg, 4 mogna) så höjer de ännu mer.


    Förstår det, ibland behöver man bara koppla bort sig och ta nya tag. Hoppas din mens kommer i nästa vecka :)

    Då blir det dubbelt med spruttagning för dig om du ska ha både Gonal F och Menopur. Hoppas att det verkligen ger en extra kick till dina äggblåsor.
  • waldesten16
    lyckobubblor skrev 2017-11-28 13:18:34 följande:

    Solig Ja, sjukt svårt all denna väntan ju...


    Hur vet man förresten när man har BIM när har är i all denna process??


    Lite samma här, känner efter mest hela tiden. Svårt att veta vad som är vad när Lutinusen eller vad den heter ger graviditetssymptom. Men tycket också det molat lite sedan igår... (rd2)


    Jag använder mig av en app och för in datum för ägglossning och osv, så den räknar ut bim efter vad mina cyklar brukar vara. Normalt ca 14 dagar efter ägglossning i ditt fall blir det nog äggplocket och 14 dagar fram som räknas som bim

    Eftersom jag gör en fet i stimulerad cykel så ska jag inte ta Lutinus denna gången. Så jag hoppas mina känningar verkligen är positiva tecken :) och inte inbillning eller för tidig mens som är på väg.


  • waldesten16
    BinniBoo skrev 2017-11-28 20:01:14 följande:

    Verkar vara många som har testdag nästa vecka. Kul! Det har jag med. 8/12 men har bim 4/12 enligt äl och 6/12 enligt min app.. så spännande detta. Jag försökte intala mig själv att jag inte är ett testfreak och inte ska testa förrän runt 4/12 iaf men det sket sig redan idag. Var tvungen att ta ett test i morse. Vill se hur pass långt innan man kan få positivt gravtest om man är gravid. Var ett väääldigt svagt andra streck men omöjligt att avgöra om det var ett riktigt eller spökstreck. Tar det hela inte så seriöst förrän efter bim. I morgon blir det nog inget test då jag använde mitt enda tidiga graviditetstest idag men har beställt nya så får se på torsdag. Med senaste sonen testade jag positivt ruvdag 7 eller 9.. kommer inte ihåg men vet att det var innan 10 och ojämnt nummer haha. Får se när det blir denna gång om det nu har tagit sig


    Jag har testdag den 9 dec och bim 4/5 dec. Gjorde FET i stimulerad cykel den 25 nov. Jag kommer inte kunna hålla mig till testdag. bestämde mig i går att jag kommer testa mig ungefär varje dag med start från i morgon (rd 6). Tror det kommer kännas bättre för mig att veta än att jag ändå går unt och funderar på det hela tiden. Hoppas hoppas att vi båda får ett positivt utslag snart :)

    Vilka tester använder du?
  • waldesten16
    FlatEric skrev 2017-11-29 08:10:33 följande:
    Om man räknar med äggplocket och 14 dagar framåt så borde jag ha BIM i dag. Känner av lite mensvärk och tror faktiskt det är mens på gång, men hoppas så klart att det inte är så ... Mitt testdatum är exakt två veckor efter återföringen (4.12). Jag undrar varför det är så. Är 14 dagar det ultimata dagen för ett tydligt plus/minusstreck eller? Skrattande
    vad jag har hört så är testdagen lite efter bim för att det kan ske att man får falskt positivt på stickan, kemisk graviditet. Så man ska slippa bli så besviken plus att en del är låg hormonare så det tar någon extra dag innan det ger utslag på stickan. Men är inte helt hundra på varför. Verkar också vara att olika kliniker har olika testdatum efter återföringen. Jag hade testdag 16/17 dagar efter min första återföring.

    Hur känns det idag? Håller sig mensen fortfarande borta? Hoppas hoppas
  • waldesten16
    lyckobubblor skrev 2017-11-29 16:04:37 följande:
    Aha, ja så borde det ju vara ja. Då har jag BIM enligt ÄP den 5/12, BIM enligt app den 8/12 (då jag ändå planerat testa) och testdag den 12/12.
    Drömmer
    Jag testade mig i morse på ruvardag 6 men det var negativt. vet att det är väldigt tidigt så är inte deppig över det, Men känner att det lugnar mig att testa istället för att gå runt och tänka på det. Läste att det var på ruvardag 6 som det börjar utsöndras hcg.
  • waldesten16
    BinniBoo skrev 2017-12-01 02:27:45 följande:

    Mina test kom inte med posten igår som dom skulle och jag jobbar kväll så tänkte först vänta tills att testa i morgon då morgonurin är det bästa. Men kunde inte hålla mig så tog ett för en timme sen och denna gång var det definitivt inget spökstreck. Inte jättetydligt ännu men tydligare än förra testet. Försökte ta bild men det är inte det lättaste när det inte är så starkt än men en blev hyfsad. Jag har varit rätt säker på att det tagit sig i några dagar nu. Mina tuttar blir extremt tunga och känns som tickande bomber nästan direkt jag blir gravid och så här det känts även denna gång. Men ropar ändå inte Hej än förrän det är riktigt tydligt.

    Kollade även upp när jag testade positivt förra IVF och det var RD 9 med clearblue digital. Så borde bli starkare och starkare nu då jag är på RD 8 nu (fredag)


    Grattis till dig ! :) Måste kännas underbart. Lägg gärna upp bild om du tar ett test nu på morgonen med. Åter igen stort grattis, vilken lycka du måste känna:)
  • waldesten16
    FlatEric skrev 2017-12-01 15:19:52 följande:

    Nej jag har inte testat än. Har testdag på måndag. Jag vet att man kan blöda fastän man är gravid, men jag har mensvärk och det känns precis som en vanlig mens 

    Som tur är har vi två i frysen, men tror knappast vi hinner lägga in nåt av dem nu innan jul. Snyft. Jag trodde verkligen det skulle funka. Känner mig jättebesviken. 

    Hur är det med dig? 


    Åh tråkigt att höra. Fortsätter dock att hålla tummarna för dig fram till din testdag skönt att veta att du har i frysen så du inte behöver göra om hela processen. Kram
Svar på tråden Vi som börjar med IVF hösten 2017