• Karine89

    Prostitution helt ok

    Reklamen på högskoleområdena som vill koppla ihop tjejer som studerar med rika äldre män - ja, det är väl helt ok om man kallar det vid sitt rätta namn - dvs prostitution mellan horbockar och horor. Men att försöka skriva om det till förskönande ord som att det inte alls var detta det var frågan om - det är hyckleri och löjligt. Var ärliga med att ni köper eller säljer sex/kropp men försök inte lura folk att det inte är det det är frågan om. Ingen går på det. Men lycka till!

  • Svar på tråden Prostitution helt ok
  • Anonym (Nej!)
    Anonym (asful) skrev 2017-09-15 08:55:42 följande:

    Arbetsförmedlingen? Tror du det är så folk får jobb nu för tiden? 


    Det är ofta där folk hamnar som helt saknar kontakter, utbildning och arbetslivserfarenhet. Typ samma tjejer som riskerar hamna i prostitution.

    Det finns säkert kvinnor som lyckas ha detta som en lukrativ liten bisyssla och ändå klarar sig ok i livet. Men att introducera det som ett legitimt yrke? "Jag behöver inte gå i skolan, jag ska bli hora när jag blir stor! Gubbar kommer betala jättemycket! "

    När du köper prostituerade; tror du att de berättar för dig om de skulle ha ångest, bli äcklade av dig, egentligen inte vill etc. De sätter kanske på sig det glada ansiktet, ler och låtsas och pratar glatt när de är med dig för att de behöver pengarna? Egentligen kanske de undrar hur länge de kommer orka, intalar sig att det bara blir ett år till, sen ska de ha råd att sluta. Kanske fått sitt känsloliv förstört. De flesta män vill tex inte gifta sig med en hora, vilket kanske ger en mkt negativ självbild etc. Förödande problem för den personen, men det ser du aldrig. Du tycker att prostitution är jättebra! Funkar ju helt utan problem för dig!
  • Jonna1987
    Anonym (asful) skrev 2017-09-15 09:11:19 följande:

    Va, jag sa ju att det spelar roll? Jag kommer aldrig köpa olagligt igen, det känns smutsigt. 


    Så viktigt och smutsigt var det ju inte eftersom du köpte olagligt en människas tjänst. Tyvärr finns det fler som du där ute..
  • Rikard
    Anonym (Milla85) skrev 2017-09-13 21:39:46 följande:
    Jo, om de måste betala för något som de flesta kan få gratis så kan de ju per definition inte få det gratis. Lär du känna alla dina kunder så väl att du är 100% på att de talar sanning? Det är klart att ingen vill framstå som en looser som måste betala för sex/kontakt. Det är klart att det är mycket bekvämare att dra en lögn om att man är gift osv, då framstår man ju som mycket mer normal. Men faktum kvarstår - vem skulle betala för något man kan få gratis? Och hur väl lär du känna dina kunder, så att du säkert kan säga att allt de säger till dig är helt sant?
    Nej, om man betalar "för något som de flesta kan få gratis" betyder det INTE att man "per definition" inte kan få det gratis. Om jag väljer att köpa mina blåbär på torget betyder inte det att jag "per definition" inte skulle kunna plocka bären gratis i skogen.
    Jag kan inte svara på vilka motiv människor har för att betala för sex, men den automatiska kopplingen mellan prostitution och att inte kunna få sex gratis, som du gör Milla, den finns inte. 
  • Anonym (felfelfel)
    Mytilio skrev 2017-09-15 08:08:11 följande:
    Slaveri är väl det minsta man kan kalla det. Människohandel kallar jag det!

    Och ser du det endast som en tjänst som säljs behöver du nog en kurs i empati eller någon annan form av uppvaknande. Varken du eller andra män har rätt att köpa en annan människas kropp. Svårare än så är det inte.
    Då vet du uppenbarligen inte vad slaveri eller människohandel är och helt ärligt är det verkligen att spotta på offer av trafficking att jämföra tjejer som gör detta valfritt med dom. 

    Ingen kropp säljs. Tjänsten sex säljs. Tjejen bestämmer helt själv vad som får hända eller inte och efter mötet går hon hem med sin kropp. 
  • Anonym (asful)
    Anonym (Nej!) skrev 2017-09-15 09:35:43 följande:
    När du köper prostituerade; tror du att de berättar för dig om de skulle ha ångest, bli äcklade av dig, egentligen inte vill etc. De sätter kanske på sig det glada ansiktet, ler och låtsas och pratar glatt när de är med dig för att de behöver pengarna?
    Aha okej, så precis samma som vem som helst som har ett jobb?
  • Anonym (asful)
    Jonna1987 skrev 2017-09-15 09:52:55 följande:
    Så viktigt och smutsigt var det ju inte eftersom du köpte olagligt en människas tjänst. Tyvärr finns det fler som du där ute..
    Till skillnad från dig så provar jag saker innan jag dömer ut dem.
  • Anonym (asful)
    Anonym (felfelfel) skrev 2017-09-15 11:57:21 följande:
    Då vet du uppenbarligen inte vad slaveri eller människohandel är och helt ärligt är det verkligen att spotta på offer av trafficking att jämföra tjejer som gör detta valfritt med dom. 

    Ingen kropp säljs. Tjänsten sex säljs. Tjejen bestämmer helt själv vad som får hända eller inte och efter mötet går hon hem med sin kropp. 
    Exakt. Trafficking är hemskt och de personer som ägnar sig åt det ska ha lagens strangaste straff. 

    Men bordeller border vara lagliga. Det är inte samma sak.
  • 100kgpappa
    Anonym (G) skrev 2017-09-14 21:29:28 följande:

    Nu röstar iofs jag på moderaterna men har aldrig hört att det där skulle vara en myt? Ser gärna en källa på det.


    Officiell statistik ifrån BRÅ
  • Jonna1987
    Anonym (asful) skrev 2017-09-15 12:08:03 följande:

    Till skillnad från dig så provar jag saker innan jag dömer ut dem.


    Är du helt seriös..? Ditt argument är löjligt, sådär fint formulerat. Jag behöver exempelvis inte hoppa in i en brunn för att förstå att det är korkat, detsamma gäller prostitution.
  • Notetur Nomen
    100kgpappa skrev 2017-09-15 12:18:12 följande:

    Officiell statistik ifrån BRÅ


    Vill gärna se en direkt källa på det där. Vad jag kan se stämmer dina siffror när det gäller sexualbrott.

    Tycker du själv att det verkar rimligt att 70% av våldtäkterna i det här landet skulle begås av helt främmande män? Allvarligt? Ha då i åtanke att i Sverige räknas varje enskild våkdtäkt som ett nytt brott. Det innebär att om en kvinna blir våldtagen sju gånger av sin man/pojkvän räknas det som sju våldtäkter i statistiken. Och om en kvinna blir våldtagen en gång av sju gärningsmän så räknas det som sju våldtäkter.
Svar på tråden Prostitution helt ok