• Millannn

    BIM november 2017

    Pusselbiten88 skrev 2017-10-29 13:25:14 följande:

    ÄL+9-10 idag... mensvärk och känns som att mensen kommer när som helst, kollat flera ggr idag..... å det strålar/ilar ner mot höger ben..


    Exakt samma som dig!! Ilningar i livmodern och att det strålar ut i blygdbenet och ljumsken. Har även halsbränna fast mer som att en rap sitter fast hela tiden åh hoppas!!
  • Millannn
    Pusselbiten88 skrev 2017-10-29 14:13:53 följande:

    Jaa jag håller tummarna för oss <3


    Har du känt nånting på livmodertappen? Min är jättelåg och mjuk! Hoppas det beror på graviditet
  • Millannn
    Pusselbiten88 skrev 2017-10-29 14:13:53 följande:

    Jaa jag håller tummarna för oss <3


    Har du känt nånting på livmodertappen? Min är jättelåg och mjuk! Hoppas det beror på graviditet
  • Millannn
    Sams skrev 2017-10-29 16:58:42 följande:

    Jag är på äl+6 idag. Visst är du lite längre fram?

    Känns alldeles för tidigt för symtom men vill så gärna hoppas. Läste på ett ställe att livmodern börjar växa direkt efter befruktning, på ett annat ställe står det att det inte är förrän moderkakan bildas som hcg utsöndras vilket gör att gulkroppen inte skrumpnar. Det borde betyda att kroppen inte vet att den är gravid förrän hcg utsöndras. Blir så förvirrad av allt... Idag stack det till i vänstersidan under några minuter, tänk om det är vårt lilla bär som fäste Varför kan inte kroppen bara lysa upp när ägget blir befruktat? Så mycket lättare det hade varit då


    Ja antingen äl+9 eller äl+11! Har två olika appar och den ena säger 18/10 (då hade vi sex) och den andra 20/10! Hoppas ju såklart på äl+11, testade negativt imorse och ska vänta några dagar nu.. men redan 4-5 dagar efter äl så började jag få molvärk/mensvärk så visst kan man få symtom tidigt! Jag känner ilningar på både vänster och häger sida och idag när jag ställde mig upp så högg det till ordentligt på höger sida hoppas!!
  • Millannn
    Sams skrev 2017-10-29 17:20:20 följande:

    Jag brukar få molvärk direkt efter äl men denna månad har det bara stramat och kittlats. Igår kväll började jag få mer molvärks känsla, känner mig även svullen. Försöker tänka att om det nu inte är en graviditet på gång så håller kroppen på att förbereda sig för att klara en graviditet. Slutade med p-piller i mars så det kanske tar ett tag att återställa kroppen. När tänkte du testa?


    Ska nog försöka vänta åtminstone två dagar till BIM-3.. om jag kan! Jag är en person som vill ha något och vill ha det NU! Noll tålamod.. har bara 2 tester kvar också så vill inte slösa dom på tillexempel eftermiddagsurin
  • Millannn
    Sams skrev 2017-10-29 17:56:06 följande:

    Jag har också svårt med tålamodet men är sällan sugen på att testa på morgonen och precis som du säger vill jag inte slösa bort test för eftermiddagsurin. Nu har jag bestämt mig för att testa nästa helg på BIM-1 så oavsett om jag känner för det eller ej kommer jag testa då . Hoppas verkligen att det blir två streck på stickan för oss båda. 


    Jag tog bild på mina bröst igår för att visa sambon att jag fått synliga blodådror vilket jag fortfarande har och sen nu när jag skulle byta från bh till topp pga ömmande bröst så märker jag att bröstvårtorna är mörkare.. tar därför en till bild och sätter bilden bredvid den från igår och jo mycket riktigt så är bröstvårtorna brunare och mörkare idag! såna symtom kan man väl inte inbilla sig??
  • Millannn
    Charlizee skrev 2017-10-29 18:06:19 följande:

    Jag har också NOLL tålamod!! Inte jätte bra kombo i jakten efter ett plus... Hur går det för dig? Fortfarande mycket symptom?


    Ja gud ja! Jag känner mig nästan säker (peppar peppar) på att jag är gravid. Aldrig känt såhär förut. Molvärk, diverse värk både på höger sida och vänster sida, hugger till i höger sida när jag ställer mig upp ibland, halsbränna (vilket jag bara haft en gång tidigare), synliga blodådror på brösten, ömma bröst och idag mörkare bröstvårtor!! Kan väl inte inbilla mig?
  • Millannn
    smulis85 skrev 2017-10-29 19:27:45 följande:

    Låter ju jätte lovande!!! Håller tummarna!! Skrev förut i tråden att jag trodde att jag inte är gravid eftersom brösten typ hade sluta ömma. Men nu tror jag som dig att jag faktiskt kommer få ett plus. Ömma jätte spända bröst, illamående hit och dit och forsar näsblod helt plötsligt utan anledning vilket var ett av mina symtom förra gången ;) sen ilningar i blygdbenet och känner mig uppblåst om nedre delen av magen!


    Åh hoppas på oss! Jag tror att om jag fick mens nu så skulle jag bli såååå chockad.. känns jättelångt bort! Jag rapar ju hela tiden och nu när jag skulle på toa och göra nummer två så var jag jättehård i magen och rapade samtidigt hahaha! Säkert vacker syn jag är smal och när jag ligger ner så är jag helt platt om jag tillexempel drar in magen, skulle testa ta bild och se och det är som en svullen kula i mitten av magen! Fastän man ser revbenen och höftbenen, aldrig haft så! :o tom kollat på gamla bilder på magen för något veckor sedan så ser skillnaden..
  • Millannn
    Sams skrev 2017-10-29 20:55:04 följande:

    Nä det låter inte troligt att inbilla sig bröstförändringar. Håller tummarna att det blir ett plus nu, det låter verkligen lovande för dig.


    Åh tack!! Jag håller tummarna för dig också <3
  • Millannn

    Förlåt för konstig bild men ville höra era åsikter! Detta är då alltså min mage när jag låg ner raklång och drog in magen så mycket jag kunde inte ätit på flera timmar, väldigt gasig och rapar stup i kvarten. Har kollat på bilder på magen från innan mens osv och har aldrig haft sådär! Jag menar, det är ju svullet mitt på magen.. vad tycker ni? <3

Svar på tråden BIM november 2017