• manda974

    Planerar för första barnet.

    1213 skrev 2017-11-14 20:46:22 följande:

    BIM-11 idag. Denna gången känner jag inte alls samma galna tankar. Har inga symptom (förra månaden fick jag tidigt alla symptom man kan ha men var väl säkert bara skengravid) Jag känner mig ganska lugn och har verkligen inte mycket hopp denna månaden. Tror jag skyddar mig själv genom att intala mig att jag inte kommer vara gravid. Men hoppas självklart massor... har tre tester hemma sen förra gången. Vet inte när jag ska våga ta mitt första..


    Hej! Jag funderade på hur det gick för dig igår ju! Jag har BIM-1 idag! ska alltså ha mens i morgon (enligt appen) men är nästan säker på att det kan ändras pga att min lutalfas var så kort förra månaden (10 dagar) så gissar att det kan bli några dagar till! Men har precis som du, inte ett endaste symtom denna månad, och känner mig mycket mindre galen, haha. Dock påpeka sambon igår att jag inte fått nån pms än, vilket jag uppenbarligen får annars, och den borde ju va här nu.. samma med mensvärken var framme flera dagar innan mensen förra månaden..

    jag går också och tänker att det säkert inte blev något, vågar inte hoppas för mycket.. ska göra test på fredag iaf om mensen inte kommit..
  • manda974
    1213 skrev 2017-11-16 14:54:46 följande:

    Men åh jag hoppas verkligen att du får ett plus! Du måste uppdatera när du tagit testet :D

    BIM-9 idag. Känner fortfarande inget men sambon sa att han har en känsla av att jag är gravid eftersom jag är så lugn denna gången. Men har så svårt att tro att jag är det. Bara att vänta en vecka till, sen ska jag testa!


    Jag hoppas det med, men vågar inte hoppas så mycket..

    jag ska nog vänta till söndag/måndag (när NC rekommenderar mig att ta test) för är bara på ÄL +10 idag, alltså 10 dagar sen jag hade ägglossning, och tror det är lite kort emot vad det ska vara? (En lutalfas ska väl va mellan 13-16 vad jag hört?) så på om mensen inte dykt upp till sön/mån är det Äl+13/14 så då testar jag! ????

    Hoppas verkligen du får ett plus du med när du testar! Så jobbigt att gå och vänta och hoppas!

    Har fortfarande ingen känning av mensvärk. Går och känner efter hela tiden, vill inte att den ska komma!!
  • manda974
    1213 skrev 2017-11-18 06:56:16 följande:

    Ja 10 dagar kan ju vara lite kort men det är ju faktiskt många som plussar så tidigt. Har du bestämt dig för när du ska testa? :) Jag kommer testa på tisdag, BIM-4 och äl+11. Säkert för tidigt men orkar inte vänta så mycket längre!


    Igår kom mensen... inte haft några känner på den alls, men så kom den i gårkväll. Kändes värre än jag trodde.

    Ja tycker du ska pröva testa då! Håller alla tummarna för dig! Och hoppas du får ett plus!
  • manda974
    1213 skrev 2017-11-23 22:34:55 följande:

    Fan fan fan... nu kom mensen och jag är på jobbet.. trodde inte jag skulle bli såhär ledsen... Nästa BIM är enligt appen på julafton, kan ju hoppas att det blir en fantastisk julklapp och tredje gången gillt..


    Nej fy vad tråkigt! Höll verkligen tummarna för dig, man blir ju så besviken när man tror det kan vara något!! Men det är bara att fortsätta kämpa. Det är ju värt det sen! Ta hand om dig!
  • manda974
    hallonnpaj skrev 2017-12-04 16:26:19 följande:

    Hej. Hoppar in här!

    Jag och sambon  (24 år båda) bestämde oss igår för att sluta med p-piller. Skulle ha "mens" om 2 dagar så den lär ju bara komma nu då som att jag äter sockerpiller. Men sen blir det slut på pillrena. Har ätit dessa i typ 10 år så ska inte förvänta mig att det går så fort. Men önskat att jag blir gravid första halvåret inom 2018 iallafall. Spännande :)


    Hej vad roligt för er! Nej det tar ju faktiskt en stund att bli av med alls hormoner från p-medel. Håller tummarna att allt går bra :)
  • manda974

    Hur går det för alla? :)

    själv inväntar jag bim som är på fredag.. och det går sååå långsamt! Haha. Nyfiken på hur det går för alla här!

  • manda974
    Nathaliee93 skrev 2017-12-13 14:57:05 följande:

    Såg att du också använder Natural Cycles. Hur går det för dig?

    Jag är 24 år och har använt appen sen augusti. Inne på 3 försöket nu i hopp om att det ska ta sig denna gång!


    Ja det gör jag! jag började i september och lät första månaden gå utan försök då mina hormoner var helvilda efter jag tog ut p-staven.

    Jag är 22 (snart 23) och är inne på 2 försöket. Har bim i morgon enligt NC...haft som mensvärk fast bara i magen i typ en vecka, brukar mest ha o ryggen.. och min temp har höjts i två omgångar de senaste dagarna, så nu är den högre än när ägglossningen var!! Så är fundersam och hoppfull denna månad men försöker att inte hoppas för mycket såklart..

    När har du bim nästa gång? :)
  • manda974
    Nathaliee93 skrev 2017-12-14 13:31:38 följande:

    Spännande! Fick igång min riktigt mens ganska snabbt, så skönt! Käkade minipiller innan.

    Samma här! Känner typ exakt lika som du beskrev. Nej man vill inte hoppas på förmycket! Lika bra så slipper man bli besviken:)

    Jag har bim nästa torsdag, så är ett tag kvar.. hur tidigt fick du värk i magen? Her du gjort nått test ?:)


    Okej då har du lite mer att vänta då! Så jobbigt..

    Jag tror jag började känns värk i början av den här veckan.. så en vecka efter äl, nej jag håller mig till i morgon tänkte jag, då bim är! :)
  • manda974
    Nathaliee93 skrev 2017-12-14 18:04:32 följande:

    Ja dagarna går ju så sakta..

    Spännande! Har du nån känsla? :D Jag väntar nog några dagar till tror jag, men så svårt att hålla sig..


    Alltså ja litegrann! Det känns som att det är något annorlunda den här månaden.. men det kan ju vara bara önsketänkande också.. men värken kommer varje dag (men är inte hela tiden) och har även haft som uppstötningar.. och det med min temp som bara höjs (utan att jag är sjuk!)

    jag vågar inte testa innan bim, för har så kort fas mellan äl och mens, 10 dagar bara!
  • manda974

    Bim idag då.. tog ett test nu på morgonen! Och det kom ett svagt streck, tänkte att det var för svagt först men eftersom jag har så kort lutealfas (på 10 dagar) så kanske det inte är så konstigt... vågar jag ta ett digitalt eller ska jag vänta tills i morgon?

  • manda974
    maria1992 skrev 2017-12-15 08:59:09 följande:

    Det är positivt!!! Grattis!!!


    Tror du det?? Åh hoppas verkligen, ska vänta tills i morgon med att ta cb digital, hur går det för dig? Kollat dina inlägg senaste dagarna!! :D
  • manda974
    Onewayticket skrev 2017-12-17 07:39:29 följande:

    Hann knappt doppa stickan innan ett jättetydligt pluss kom :D. Nu ska vi se om jag kan hålla mig en vecka för att ge sambon i julklapp ;)


    Gud vad roligt grattis!! Vilken vecka är du i?

    Jag fick + i fredags, berättade för sambon i lördags, med ett paket! Tyckte det var jobbigt den enda dagen, så starkt om du håller dig till julafton :D
  • manda974
    Anonym (Beth) skrev 2017-12-20 07:15:36 följande:

    Wiiiihhh!! Gravid :D fast vågar inte bli fööör glad, fick missfall i v6 sist, åh hoppas det går bra denna gång! :D Nu gäller det att hålla sig till julafton innan jag berättar för killen..


    Stort grattis!! Vad roligt :D håller tummarna att allt går bra!

    Är i vecka 5 och är själv svin nervös för missfall!
  • manda974
    saijda skrev 2017-12-28 22:13:16 följande:

    Ååååh!!! Plussade igår på BIM+4, hade BIM 23/12. Helt obeskrivlig känsla!!! Går in i vecka 6 imorgon. Hoppas hjärtat vill stanna kvar hos oss <3

    Lycka till ni som har plussat och håller tummarna för er andra att ni får ert pluss snart :) <3


    Åh grattis vad roligt!! Håller tummarna att allt går bra för oss båda, jag går in i vecka 7 i morgon :)
  • manda974
    saijda skrev 2017-12-29 07:02:44 följande:

    Åh tack så mycket!!!

    Jag håller också tummarna hårt för oss båda att lilla hjärtat vårt vill stanna kvar där inne <3 åh mysigt, jag går in i vecka 6 idag. När har du BF? Och har du skrivit in dig på MVC ännu?


    Jag har inte varit på inskrivning än, inbokad 17 Jan.

    Jag tror mitt bf är mellan 25-28 augusti, gissar jag får en tydligare bild när vi skrivit in oss :) när har du bf? Och när har du inskrivning?
Svar på tråden Planerar för första barnet.