• Lillflickan

    Syskonförsök IVF höst -17

    Hej!
    Håller på för fullt med ägglossningstester inför förhoppningsvis FET två i nästa vecka för syskonförsök. Första försöket slutade i missfall i vecka 14.
    Har en son på 4,5 år som kom till på sjunde insättningen, fjärde full-IVF:en. Känner igen mig att jag är glad att det blev någon över huvud taget, men drömmen är en till.

  • Lillflickan

    Grattis till pojken! Beklagar ditt missfall. Tänker att det ändå var tur att det kom snabbt så du kan komma igång snabbt igen. Väntan är värst.

    Gjorde mitt försök i början av juni. På måndag är det äntligen dags igen.

  • Lillflickan

    Tack! Missfall är alltid hemskt. Som sagt är väntan värst. Tycker det är lättare när man gör något. Då känns det som om man jobbar framåt. När man väntar känns det bara som slöseri med tid. Hoppas du hittar kraft att fortsätta och slipper vänta för länge.

  • Lillflickan

    Jobbigt när kroppen strular. Hoppas det ordnar sig.
    Jag går i Falun. Du? Har ni fått någon orsak till varför ni behöver göra IVF. För oss vet de inte. Men möjligtvis kan min delade livmoder spela in har jag fått veta efter att ha fått barn.

  • Lillflickan

    Ja, det är ju bra att det inte är något fel. Men jobbigt ändå att man inte vet vad man ska fixa till för att det ska gå.

  • Lillflickan

    Stfr, jag tycker det är svårt att veta när det är nog. Redan med sonen hade vi lagt över 100000kr och fyra år. Nu har vi försökt själva i tre och så ett FET. Svårt att bestämma om det är värt att göra ett fullförsök till om nästa FET inte går vägen.
    Önskar så att nästa FET går vägen. Vore häftigt med en "tvilling" till sonen.

  • Lillflickan

    Katten, jag har aldrig hört att man tinar och odlar vidare. Spännande! Hoppas det går bättre.
    Själv har jag satt in sju tvådagars som inte blev något och två femdagars som tagit sig båda två, men tyvärr ett missfall.

  • Lillflickan

    Ja, tror inte vi orkar hålla på så mycket för barn två. Men vet inte än var min gräns går.

    Grattis till plusset! Hoppas det går bra.

Svar på tråden Syskonförsök IVF höst -17