Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Min flickvän är naken framför sina kollegor

    Jag tycker inte att du ska säga eller göra något. Självklart har hon rätt att byta om och duscha naken på jobbet. Du äger inte rätten till hennes kropp.

  • Anonym (Anna)
    Anonym (Ano) skrev 2017-11-09 14:18:01 följande:

    Det jag tycker är så jobbigt det är hur svårt ska det va att täcka för sina privta delar för respekt till sin partner hamdlar intw om att konteollera utan att respelt till sin partner


    Varför ska hon behöva täcka sin kropp? Det är hennes kropp, inte din. Jag tänker aldrig på att skyla mig för att respektera min partner. Jag badar naken med killkompisar i sjöar på somrarna, jag bastar naken på relaxavdelningen på spa där det är både män och kvinnor och jag byter om på stranden utan att skyla mig för kompisar oavsett kön. Jag skulle aldrig vara otrogen, min partner litar på mig och jag visar respekt på tusen sätt för honom. Men att skyla min egen kropp för hans skull är inte en av dem sakerna. För mig är nakenhet naturligt och jag skylar bara min kropp för att samhället kräver det. På platser där jag får vara naken om jag vill (ensliga sjöar, bastu, hemma) är det mitt val att vara naken.

    Hur skulle du ha gjort om din partner var man? Hade han inte fått gå på badhus eller gym då?
  • Anonym (Anna)
    Pripps Vichy skrev 2017-11-09 15:26:15 följande:

    Undrar vad de kvinns som försvarar detta i tråden skulle säga om deras pojkvänner/ män satt naken i en bastu omsvärmad av nakna kvinnor ;)


    Varför skulle jag bry mig om det? Han får gladeligen basta naken med nakna kvinnor.
  • Anonym (Anna)
    Anonym (njae) skrev 2017-11-09 15:33:40 följande:

    Håller i princip med dig men hur långt kan man dra "det är min kropp" resonemanget? I princip kan hon göra vad hon vill med din kropp för den är ju hennes, hon kan knulla med vem  vill för det är hennes kropp. Likadant är det väl med kollegornas kroppar, deras kukar är ju deras egna och TS har ingen rätt att tala om för dem var de ska stoppa dem någonstans.


    För mig handlar trohet om att inte göra något sexuellt med andra än min partner. Att tvätta sig på arbetet eller byta kläder är ju knappast en sexuell handling.
  • Anonym (Anna)
    Pripps Vichy skrev 2017-11-09 15:36:57 följande:

    Naturligtvis bryr du dig inte om det, hmm hmm ;)


    Vad skulle vara problemet?
  • Anonym (Anna)
    KaptenOhoy skrev 2017-11-09 15:42:27 följande:

    Tröttsamt jävla argument, det här om ägandeskap kring sin partners kropp. Nej, man äger inte sin partners kropp, men majoriteten av personer som väljer partnerskap ingår i en överenskommelse om att man ska vara exklusiv, mer eller mindre. Det kan innebära att man bara har sex med varandra, att man bara är psykiskt eller fysiskt intima med varandra, eller *tada* att man reserverar sin nakna kropp till varandra. Det är inget fel eller konstigt med det.


    Vad majoriteten av alla par anser vara exklusivitet är varken lätt att veta eller särskilt relevant. Det finns många olika tolkningar av var gränsen för exklusivitet går och det är upp till varje par att avgöra det. Så om ts och hans tjej har en deal att de inte får vara nakna inför andra så är det deras gränsdragning. Nu har ju en sådan deal inte uppstått eftersom hon uppenbarligen är okej med att duscha och byta om på jobbet. Därmed tycker jag inte att han ska begränsa henne genom att lägga sig i hur hon byter om och duschar.
  • Anonym (Anna)
    Anonym (njae) skrev 2017-11-09 16:44:28 följande:

    Varför har vi då öht skilda omklädningsrum på de flesta arbetsplatser eller offentliga platser? Folk ska ju bara tvätta sig?


    Vi har separata omklädningsrum för att folk känner sig bekväma med det. Det innebär ju inte att det är en sexuell aktivitet att byta om i ett rum med andra människor. Jag upplever det inte som en sexuell aktivitet att byta om på badet eller gymmet, gör du?
  • Anonym (Anna)
    Anonym (integritet) skrev 2017-11-10 12:03:38 följande:

    Dig skulle jag aldrig någonsin vara ihop med.


    Varför känner du att det är relevant att skriva att du inte ser mig som en potentiell partner? Jag har inget intresse alls av att veta om jag framstår som en önskvärd partner eller inte och det bidrar inte till diskussionen.
  • Anonym (Anna)
    Anonym (Mannen i bastun) skrev 2017-11-10 03:10:09 följande:

    Men herre gud...

    Självklart har hon rätten att visa upp sin nakna kropp för sina manliga kollegor på jobbet. Hon har även rätten att börja jobba på en strippklubb och visa upp den där. Och även sälja sin kropp till vilken man hon vill. Det är ju hennes kropp som hon bestämmer över. Men det handlar inte om vilken rätt hon har. Det handlar om att visa lite respekt för sin partner och hans känslor.

    Om TS mår dåligt av att hans sambo visar upp sin nakna kropp för sina manliga kollegor så får hon fundera lite på vad hon tycker är viktigast. Är det att basta naken med kollegorna eller är det förhållandet med sambon?

    Tycker hon att det är viktigare att visa upp sin nakna kropp för männen på jobbet, än sin sambos önska att hon skyler sig lite, så är det bara för TS att dumpa henne, för då betyder han absolut ingenting för henne. För det är faktiskt inte så mycket begärt att hon skyler sig lite i bastun.

    Min fru får basta naken med vem hon vill. Hon skulle även få jobba på en strippklubb om hon velat, utan att jag skulle bry mig. Men jag kan ändå förstå TS känslor kring situationen, och jag är inte så trångsynt att jag anser att det handlar om någons rättigheter till en kropp. Det är bara en korkad kommentar.


    Varför skriver du att hon "visar upp sin kropp"? Varför kan en kvinnokropp inte få vara naken med syftet att den ska tvättas eller byta till nya kläder? Varför är den nakna kvinnokroppen "till uppvisning" för männen? Varför gör du den till ett objekt som visas upp för männen?
  • Anonym (Anna)
    Lord Hans skrev 2017-11-10 18:13:30 följande:

    För att heterosexuella män attraheras av det kvinnliga könet? Du begriper inte riktigt hur världen fungerar va?


    Bara för att heterosexuella män attraheras av kvinnor betyder inte det att hon "visar upp sig" när hon klär av sig för att duscha. Att visa upp sig är ju en aktiv handling där man vill att folk ska titta. Det är lite som att påstå att en kvinna som ammar offentligt "visar upp sig". Kvinnokroppen måste få ha andra användingsområden än objekt för mäns blickar. Kvinnor måste kunna klä av sig i syfte att duscha, byta om, amma eller liknande utan att män tolkar det som en show för deras skull.
Svar på tråden Min flickvän är naken framför sina kollegor