Inlägg från: Anonym (Elin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Elin)

    Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....

    Är det är den nya ursäkten för manliga, asociala evighetssinglar att inte anstränga sig?
    Tidigare ursäkter:
    * Killar föredrar machosvin, och eftersom jag är snäll är det inte ens någon idé att jag försöker.
    * Häradsbetäckarteorin - Några få killar får alla tjejer, så det är ingen idé att jag försöker.
    Och nu, oskuldsteorin. Eftersom tjejer inte gillar oskulder, är det ingen idé att jag försöker.
    Det finns liksom en röd tråd. Det är fel på alla andra utom en själv.

    Skärpning! Ni är inte ensamma oskulder för att omvärlden har konstiga idéer. Orsaken är att ni rannsakar er själva,  anpassar er till verkligheten och gör ansträngningarna som krävs. Visst, vissa är introverta, men om du vill hitta någon får du faktiskt bita ihop och göra arbetet som krävs. Ingen vettig tjej (och om du siktar in dig på nån som är dum i huvudet får du skylla dig själv) ratar någon som är oskuld. Jag har inte gjort det, mina väninnor har inte gjort det och flickvänner till mina killkompisar (som jag vetat varit oskulder länge) har inte gjort det. 

  • Anonym (Elin)
    Anonym (.) skrev 2017-12-11 09:15:20 följande:
    Alla de där tre punkterna du listar stämmer och kan verifieras.

    Jo det går väl bra att säga att de ska ta sig samman och det är ett bra råd.

    Men det blir ju lite taffligt när det kommer från en kvinna eftersom exakt inga av de här kraven ställs på dig, orsaken att du får ligga är att du har vagina och inte din bubblande personlighet direkt. Naturen har gett din sexualitet ett positivt marknadsvärde och de här pojkarna ett negativt, runt 25% av dem ska dö, det är så naturen satt upp spelet, nu kommer det blir fler än så då vi ändrat könskvoterna samt på marginalen ändrat matingstrategin kvinnor väljer, så att pojkarna inte kan kompensera med att investera mer in kvinnan och på så vis få en familj.

    Men som sagt inga av de här reglerna gäller dig, allt du behöver göra är att sära på benen och om du inte orkar det, så kommer nån att göra det också åt dig. Din investering börjar där sexet slutar, vilket är orsaken till varför du får välja.

    Du kan eventuellt skänka en tanke åt vad som kommer att hända när gruppen genetisk döda pojkar blir väldigt stor samt de inser varför, vilket det finns indikationer på att de börjar förstå.
    Vilken varm och gosig offerkofta du har stickat till dig själv. 

    Fler killar än tjejer vill ha KK:s eller ONS, så om mängder av killar siktar in sig på de betydligt färre tjejerna som bara vill ha löst sex så kommer de säkerligen få hård konkurrens och bli ratade för att de inte är tillräckligt skillade. Det blir ju per automatik skevt när killar vill ha sex utan känslor och tjejer vill ha känslor för att ha sex. Om ni söker er utanför den bubblan saker annorlunda.

    Nästan alla tjejer vill ha en riktig relation. En där man faller för personen och vill ge det en chans för långsiktighet. Varför skulle oskuldsgrejen vara så viktig då? Det finns tid att öva upp något och man är kär i personen. Jag vet flera killar som blev av med oskulden sent, och när de väl hittade tjejen som de ville vara med så var det uppenbarligen inget problem. Alla är gifta och har barn nu. 

    Ja, killar förväntas vara aktiva. Det finns förväntningar på tjejer också. Men acceptera det för fan, och gör det bästa av situationen, istället för att sitta isolerad och gnälla över att det är kört på förhand.
    Alla ofrivilliga evighetssingelmän som jag har träffat har haft uppenbara brister i attityd som orsakat tillståndet. Det har inte handlat om att omvärlden varit fel. Har hjälpt 3 killkompisar (som var oskulder efter 30) att få till det med bra tjejer. Det gick fort när de gjorde rätt. Hade de fortsatt på sin egen ynkliga strategi så hade de fortfarande varit ensamma.

    Att bara skicka iväg sopiga meddelanden på div. sunkiga dejtingsajter är liksom ingen framgångsstrategi som jag rekommenderar någon, så jag fattar inte varför många tror att de har uttömt sina möjligheter när de försökt sig på det och misslyckats.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (anonym) skrev 2017-12-11 12:50:12 följande:
    Ja de kommer ju när de vill ha sex de där få gångerna välja ut den som är charmigast och den de tror är bra på sex och den de uppskattat umgänge med
    De, tjejer som killar, som överlag ligger mest mest regelbundet är väl framförallt de i relationer. Tjejer inleder relationer med bra killar som de mår bra av att vara med, inte på basis av deras sexhistorik. 
  • Anonym (Elin)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 18:41:25 följande:
    Det roliga med ditt svar är att du så totalt missar poängen i det inlägg du svarar på. Det är svårt att inte skratta lite för sig själv när man läser vad folk skriver när de försöker svara på inlägg som går högt över huvudet på dem.

    Ibland är tiga guld, eller vad säger man?

    Det handlar inte om att män tar på sig offerkoftor, det handlar om att försöka förstå de fascinerande skillnader som finns mellan män och kvinnor. Det är ett vetenskapligt etablerat faktum att en större andel kvinnor än män lyckas fortplanta sig (som exempel). Män får i betydligt större utsträckning finna sig i att de aldrig hittar en partner att få familj och barn med.
    Och en hel del av de ofrivilliga singelmännen behåller sin oskuld genom att överdriva betydelsen av en massa förklaringsmodeller och ge upp på förhand, hellre än att faktiskt anpassa sig till läget och göra ansträngningarna som krävs. Det är väldigt få män som är 100% körda på förhand. Många förlorar på något så basalt som att inte ens försöka socialisera med kvinnor (små patetiska försök på dejtingsajter räknas inte). 

    Men det är klart - det är väl lättare att skylla på världens kvinnor än att rannsaka sig själv och inse att man hade en roll i problemet.
    Det senaste som det gnälls över är att kvinnor ratar oskulder. Det har dykt upp ett 10-tal FL-trådar om det de senaste månaderna. Antingen är det samma snubbe som ältar som tusan, eller så var det något som tacksamt snappades upp av offerkoftorna.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 20:18:47 följande:
    Det intressanta här är hur du beskriver honom som "hispig" och därigenom nedvärderar honom och hans upplevelser. Jag misstänker att du är kvinna? Du hade troligen agerat på ett liknande sätt om du träffat en "vuxen man" som visar "hispighet vid kyss"? Därmed stärker du tesen snarare än omkullkastar den, även om jag betvivlar att du riktigt förstår det själv.

    Män utan sexuell erfarenhet ratas av kvinnor till förmån för män som är mer sexuellt erfarna.

    Omvänt gäller för män. Där premieras sexuellt oerfarna kvinnor och de som "knullat runt" mycket har ett lägre värde vid partnerval.
    Män som är socialt efterblivna ratas före män som är inkännande och vettiga. 
    Socialt kompetenta män som är oskulder har inga problem i såna lägen.

    Socialt efterblivet: avbryta en kyss och förklara att man aldrig gjort det förut. Det är ungefär lika vettigt som att avbryta kyssen och prata om vad man åt till lunch eller vilken skostorlek man har. 
    Min man var oskuld när vi träffades. Han förklarade på ett enkelt sätt att han helt enkelt inte träffat rätt och att han inte hade haft nån lust att ligga runt med random tjejer bara för att. Eftersom han är socialt kompetent kompenserade med att vara väldigt inkännande och romantisk, och han blev snabbt grym. Jag hade noll problem med det. Jag känner flera män som träffade tjejer sent och de klarade sig utmärkt när det väl var dags. 

    Jag håller med om att många män har seriösa problem med att träffa tjejer, men varför fokusera så fullständigt på något som oskuld-frågan? Det är ju sannolikt inte den som kommer att vara det stora problemet.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 20:46:19 följande:
    Hehe. Jag känner att det där var en pik riktad mot mig. Var det det?

    Cool
    Nej, det var min generella bild av läget här på FL. Har sett mycket gnäll från killar.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 20:56:25 följande:
    En man hade inte i samma läge backat ur om en kvinna plötsligt nervöst avbröt kyssen och förklarade att hon är oskuld.

    Jag vet inte om jag kan förklara det på något sätt så att poängen går hem...
    Men det kvittar ju att män inte bryr sig om sånt! Det är ju inte poängen! Det finns även saker som män kan säga som kvinnor inte bör göra (om de vill vara attraktiva) i såna lägen. 

    Poängen är att män oavsett erfarenhet inte kan avbryta en kyss och säga sånt och förvänta sig att det förbättrar situationen. Man kan absolut ha diskussionen nån gång (även om det verkar rätt sjukt att hålla på och redovisa sånt pliktskyldigt), men  just då, när man ska hångla, är ju inte rätt tillfälle. Det enda som är vettigt att säga under en hångelsession är få men välavvägda komplimanger.
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 21:00:27 följande:
    Det jag fiskade efter var om du som så många andra kvinnor använder oskuldsstämpeln som ett sätt att försöka nedvärdera män på. Det verkar som du gör det och därmed bevisar du tesen ytterligare.

    Men det är det som är det häftiga med vetenskapen! Den är sann vare sig vi vill erkänna det eller ej. Du följer dina biologiska instinkter oavsett du tror på dem eller inte. Det visar du och så många andra kvinnor gång på gång på gång i den här tråden.

    Visst är det häftigt?

    Cool
    Jag tycker bara att det är irriterande att så många killar kastar bort utmärkta chanser till kärlek och sex. Alla fattar att det är jobbigt att gå utanför en comfort zone, men det är rätt löjligt att lägga mer tid på att gnälla och leta generella ursäkter än att försöka lösa problemet.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 21:26:13 följande:
    Haha, nu får du mig att skratta så högt att mina grannar nog undrar vad som står på. Jo, det är precis just det som är poängen!

    Skrattande

    Poängen är att män och kvinnor är biologiskt olika och därmed har olika preferenser och gör olika val vid partnerval.

    För femtioelfte gången. Män föredrar i större utsträckning oerfarna kvinnor, helst oskulder, medan kvinnor vill ha mer erfarna män.

    Den dag du inser detta så kommer SÅÅÅ många pusselbitar falla på plats för dig. Varför kallas kvinnor horor och slampor men inte män t.ex?

    Allt ALLT ALLT kan härledas till vår biologi.
    Anonym (Elin) skrev 2017-12-11 21:17:42 följande:
    Jag tycker bara att det är irriterande att så många killar kastar bort utmärkta chanser till kärlek och sex. Alla fattar att det är jobbigt att gå utanför en comfort zone, men det är rätt löjligt att lägga mer tid på att gnälla och leta generella ursäkter än att försöka lösa problemet.

    Det handlar inte nödvändigtvis om att gnälla. För min del handlar det om en fascination för vetenskap, vår biologi, att vi är så olika och fungerar så olika. Här på Familjeliv blir det extra fascinerande.

    Jag är inte ett dugg oskuld, det var MÅNGA år sedan jag förlorade den och jag har hunnit ligga med ett ansenligt antal kvinnor sedan dess. Att försöka förstå skillnaderna mellan män och kvinnor skulle jag vilja hävda är jättenyttigt om man vill komma någon vart med det andra könet.
    Jag tror också att könen är olika och har olika preferenser. Men du överdriver hur gärna tjejer vill ha män som legat runt och att tjejer skulle ogilla män med liten erfarenhet. Tjejer attraheras inte heller av manliga slampor med stort bekräftelsebehov som ska täcka upp för den sopiga självkänslan.

    Den som får den bra tjejen är den som verkar stabil, vettig och har social kompetens. Det kräver inte en massa erfarenhet och det är inget som bevisas av att han har legat runt. Sånt som övertygar om att mannen är ett kap är markörer för intelligens, ansvarskännande, omtanke, humor och intressanta intressen. 

    Och ja, det kanske framstår kräset jämfört med killar som bara vill ligga runt med snygga tjejer, men tjejer har biologisk anledning att vara mer kräsna.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 21:51:01 följande:
    Om en man får välja mellan en 25-årig kvinna som är oskuld och en kvinna som haft två sexpartners i två olika relationer så kommer han, allt annat lika, välja den kvinna som är oskuld. Om inte i 100 procent av fallen så åtminstone i 95 procent.

    Får en kvinna göra samma val så kommer hon välja den man som haft två sexpartners tidigare. Om inte i 100 procent av fallen så åtminstone i 95 procent.

    That's science baby!
    Var har du de vetenskapliga källorna som stödjer det, du som tjatar om vetenskaplighet.

    Och nej, mannen väljer sannolikt den som är snyggast och verkar mest okomplicerad (enkel att umgås med, ordnat liv osv). 
    På samma sätt väljer kvinnan den som verkar vettigast och mest attraktiv av andra skäl. Jobbval, intelligens, humor och sociala skills väger tyngre än två tidigare partner eller inte.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (.) skrev 2017-12-11 22:31:30 följande:
    Som jag redan sagt, du har helt rätt i ditt råd, men du missar poängen, och vidden och grymheten av det här. Och det just grymheten som gör att vi inte har en äkta beskrivning av de här processerna.

    Tänk dig en skolgård med pojkar och flickor, där vi ställer flickorna för sig i en grupp, och sen pojkarna för sig i två olika grupper, de som kommer att få para sig och de som inte kommer att få familj.

    Gruppen pojkar som aldrig kommer att få familj är jättelik, 30% av samtliga pojkar, och de här pojkarna vet inte vilka grymheter livet har att erbjuda dem, så är långt är de bara glada pojkar som intresserar sig för annat än flickor, de vet inte att det är en massa fel på dem ännu.

    Men det går alldeles utmärkt att redan nu plocka ut de som är döda, trots att de bara är barn. Inte med perfekt precision, men nära nog, eftersom kvinnors selektion är formelbaserad. Det är pojkarna som är korta, blyga, som inte är speciellt bra på gympan, som är på den undre halvan av intelligenspektrumet.

    En av de här nackdelarna kan kompenseras för, men när det blir flera blir det svårare och svårare att kompensera, det kostar helt enkelt för mycket energi, så de har inte råd.

    Ditt råd missar poängen, för det fokuserar på att ta en pojke från ena gruppen och leda över till den andra, genom en riktad energiinsats på rätt ställe vid rätt tidpunkt, och detta kan visst fungera, och i det har du rätt. Men den samlade lyckan minskar i gruppen eftersom allt du gjort nu är att du lett en pojke över en grupp bara för att samtidigt ta en en medlem i den gruppen och leda tillbaka till gruppen bland de döda. Och kostnaden för det är mer energi som pojkarna ska spendera på något som måste anses komplett meningslöst annat är i termer av serva kvinnors instinkter.

    Det går inte att öka lyckan i en grupp som bedöms på relativa grunder mot varandra genom att öka stressen i gruppen.

    Tänk dig ett relativt betygsystem för våra barn där vi slår 30% av barnen, samtidigt som vi gör det extremt viktigt att lyckas, om du inte lyckas är du genetiskt död. Din ide är nu att vi erbjuder läshjälp på kväller för de barn som ligger under gränsen för att lyckas, att vi hittar olika sätt att avleda mer och mer energi så att de nå över gränsen. Och varje gång vi lyckas med det, så ramlar nåt annat barn ur. Ett bra recept att öka självmorden bland barn säkert, men inget som leder till en speciellt lycklig skara barn.

    Man kan inte lyfta sig själv i håret eftersom kraften verkar relativt den egna kroppen, hur hårt man än drar, det enda som händer är att man får ont.

    På samma sätt kan man inte öka antalet lyckliga människor i ett relativt system, genom att öka stressen i systemet.

    Man behöver ändra systemet, inte pressen på enskilda individer.
    Jag håller med dig helt! Är också på det klara om det dåliga ratiot mellan könen. Därtill tror jag att vi kan försämra siffrorna ännu mer eftersom det lär finnas gott om tjejer som inte är/kommer att vara intresserade av förhållanden eller random sex öht. De får det sociala och känslomässiga behovet mättat av härliga tjejkompisar, bekräftelse från ett givande arbetsliv och sexbehovet stillat av alla roliga leksaker som är bättre än män i sängen. Barn kan man skaffa utan män, när man vill, genom en resa till Danmark.

    Män har dessutom länge varit emotionellt efterblivna i förhållanden och förväntar sig  ibland att vara lika bortdaltade som folkhemsmännen i hushållet, men tjejer vägrar i högre utsträckning att göra det obetalda extraarbetet och ser förhållanden som något onödigt jobbigt. Kvinnliga singlar är säkert lyckligare än manliga. O.s.v.

    Men de jag stör mig på här på FL t.ex. är killar som inte är helt och hållet fucked up, men som ger upp och gnäller istället. De män som framförallt är körda i Sverige på köttmarknaden är invandrarkillar som inte har ett enda kapital (socialt, ekonomiskt, kulturellt, bildning etc) som behövs för att imponera på tjejer som kan få typ vem de vill. 
    Däremot borde svenska killar med hyfsad utbildning, normalt utseende och en normalfungerande hjärna ha en chans hos några. Men det kräver en attitydförändring och lite ansträngning. Livet är orättvist, men det blir knappast bättre av att älta det in absurdum.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (.) skrev 2017-12-11 23:20:13 följande:
    Förstod du inte vad det här betydde:

    "...allt annat lika...."

    eller förstod du men valde att ignorera för att det var lättare att hitta argument mot dig själv och din egen halmgubbe?
    Ja, jag missade det, men jag ser ingen poäng i att fortsätta diskutera med dig. Jag känner inte igen mig i din vetenskaplighet som du aldrig belägger. Några partners hit och dit - varför tror du att det är så avgörande för kvinnor?

    Mina erfarenheter är inget värda eftersom de är anekdoter. Jag tyckte att det var lite skönt att min man var oskuld. Inga jobbiga ex, inga könssjukdomar. Jag har två nära väninnor och en svägerska som gift sig med män som var oskulder när de träffades, så de tyckte tydligen inte heller att det var en dealbreaker. Har hjälpt killkompisar träffa tjejer och det har också gått bra. 

    Men om min man haft några partners tidigare hade det inte heller varit nån dealbreaker. Jag skulle inte tycka att det spelade någon större roll, egentligen. Han kanske hade lärt sig nåt bra och fått coola insikter av det, vad vet jag. Hade han däremot legat runt massor hade jag inte velat ha honom öht, för det signalerar något dåligt i min värld. Det var väldigt mycket som gjorde att jag blev attraherad av honom. Han var även oerfaren och småkass sexuellt i början, men med god vilja och bra kommunikation från bådas sida lärde vi oss synka varandra väldigt snabbt och idag är vårt sexliv fantastiskt.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (.) skrev 2017-12-11 23:36:19 följande:
    Då missade du tydligen hur stor den här gruppen är, och vad det beror på, det är uppenbarligen inget fel 30% av alla pojkar.

    Framförallt är det ingenting som är fundamentalt bättre med flickorna, vilket du verkar antyda när du skriver att pojkarna är efterblivna, flickorna är exakt likadana, syskon till pojkarna, men råkar ha fått sexuellt kapital gratis av naturen.

    Du missar också något väldigt fundamentalt. Livet må vara orättvist och det går bra att referera till det, men då kan man heller inte klaga när man fråntas alla sociala rättigheter som kvinna och blir fastkedjad i ett kök.

    Det är just den systemanalysen och dess naturliga konsekvens som är svår att smälta. Om feminism och kvinnlig frihet endast leder till att män blir olyckliga och där mer av det ena leder mer av det andra, varför då inte helt enkelt sätt stopp för alltihopa?

    Varför behålla ett relativt betygsystem som leder till självmord istället för att ändra det.

    Har du något svar på det alls?
    Nej, flickorna är verkligen inte fundamentalt bättre. Men det kvittar ju när de är mer eftertraktade. 

    Och det är inte fel på 30% av killarna. Men för många fastnar i ensamheten i onödan. Det finns gott om män som hade kunnat träffa en kvinna om de bara ändrat taktik och attityd. Jag har t.ex. sett män klaga över att det är kört när deras enda ansträngning varit att skicka några halvhjärtade eller ostrategiska meddelanden på dejtingsajter. Det hade inte behövt vara kört för alla dessa, men de rannsakar inte situationen och gör det som krävs för att lyckas. Och givetvis är det förståeligt att vissa inte vill konfrontera sånt som är ångestframkallande, men ibland måste man helt enkelt våga för att vinna. Och hur orättvist det än är att män måste anstränga sig mer än kvinnor, så är det ju realitet. 

    Om feminism har lett till att kvinnor inte låsts fast i kvinnofällor (där de mer eller mindre är någons hushålls- och sexslav), och istället lyckats skapa livsvillkor där de kan försörja sig själva och vara fria, så är knappast anti-feminism lösningen som gör världen till en bättre plats.
    Dessutom är det ju patriarkala strukturer som ligger bakom en del av problemet. Det saknas kvinnor i mängder, även när man slår ut det globalt. Läste nyss att tiotals miljoner kvinnor saknas i flera av de asiatiska länderna vardera, eftersom flickfoster aborterats. Nån spillover-effekt blir det kanske även här när män kommer hit i drivor pga samhällskollapsen det orsakar i hemländerna. Ju fler män som är på flykt osv.

    Överblivna män är både sorgliga och farliga och det är klart att vi måste göra något åt det, men vi kan ju inte offra kvinnor för att tillfredsställa mäns behov. Om kvinnor inte vill ha männen är det inte kvinnorna som ska tvingas. Vi får väl sätta vårt hopp till artificiell intelligens och robotar, så att män får utlopp på ett harmlöst sätt. Det finns nog ingen annan lösning.
  • Anonym (Elin)
    Anonym (.) skrev 2017-12-11 23:56:31 följande:
    Jag har aldrig skrivit något om antal partners så det är svårt att veta vad du pratar om.
    Nej inte du, men ursprungsinlägget från (haha) var:

    "Om en man får välja mellan en 25-årig kvinna som är oskuld och en kvinna som haft två sexpartners i två olika relationer så kommer han, allt annat lika, välja den kvinna som är oskuld. Om inte i 100 procent av fallen så åtminstone i 95 procent.

    Får en kvinna göra samma val så kommer hon välja den man som haft två sexpartners tidigare. Om inte i 100 procent av fallen så åtminstone i 95 procent.

    That's science baby!"
  • Anonym (Elin)
    Anonym (.) skrev 2017-12-12 01:39:45 följande:
    Du ser det inte själv, men din argumentation svajar mellan två olika utgångspunkter. Världen är orättvis och så är, världen är rättvis och det är viktigt.

    När något drabbar pojkarna så refererar du till första argumentet, när flickor drabbas så är det andra som gäller. 

    Ingen kommer i längden att acceptera det där, det vet du nog själv.

    Du hade rätt i första argumentet, och därmed blir det här inlägget poänglöst.

    Alla har sett vad kvinnor är kapabla till när de ges tillfälle att med referenser till argument två skaffa sig fördelar och motståndet växer hela tiden.

    Det finns en enkel elegant lösning på dilemmat, samma lösning i princip alla kulturer i alla tider valt och den kommer att väljas igen för den var naturlig och i samklang med mänsklig natur, när den väljs kommer du att peka på argument två, utan att förstå att du skulle gjort det i ett sammanhang och tidigare.
    Det är ingen motsättning att tycka att det är bra att kvinnor har grundläggande mänskliga rättigheter och att samtidigt erkänna att män inte har samma förutsättningar som kvinnor att locka en partner. Att få en partner och sex är ingen mänsklig rättighet.

    Att återigen göra kvinnor till slavar (lyfta fram ett äktenskap som hon är ekonomiskt låst i) är iaf ingen elegant lösning. 
    Mansöverskott, mäns förväntningar och att män tillåter sig vara brottslingar är problem som måste hanteras på flera sätt. Men det är patriarkala strukturer som har satt oss i den här oredan, så det är knappast lösningen på något.

    Hårdare straff mot brott, bättre undervisning (som lär pojkar vettigare förväntningar och normer), terapi för folk som mår dåligt, tekniska lösningar som ersätter mänskliga relationer osv osv osv. Tuff skit för killarna som blir över, men så blir det när folk tar idiotiska beslut. Världskrigen skapade överskott av kvinnor när det begav sig.
Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....