Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....

    Inte konstigt att i vuxen ålder inte ha något större intresse av att inleda en relation med någon som har helt olika erfarenhet av relationer än en själv.

  • Anonym (anonym)
    Anonym (Män) skrev 2017-12-09 12:43:07 följande:
    En kvinna som har sex med många blir psykiskt förstörd. Uppmuntrar man det beteendet kommer fler kvinnor att förstöras.
    -inte bli kvinnor som har sex med ,många psykiskt förstörda med tanke på att prostituerade mår alldeles utmärkt av att ha massor av sex hela tiden och dessutom tjäna massor av pengar på att göra något trevligt.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Logik?) skrev 2017-12-09 15:07:03 följande:
    Det är inte mera kvinnoförakt än det är mansförakt att tycka en gammal manlig oskuld är skadat gods.
    Jag har inga åsikter om någon vill kalla mig för slampa eller har synpunkter på mitt sexuella bagage. Jag gör ingen skillnad på kön heller. Där är jag konsekvent .
    Det jag vänder mig emot är hyckleriet att kritisera ett kön för att ev bagage spelar roll och samtidigt se det irrelevant för det egna könet. Såsom att kritisera män som tycker det är slampigt med kvinnor som ligger runt men samtidigt anse att män som ät oskulder efter viss ålder är skadat gods.
    Det är själva bristen på erfarenhet av kärleksrelationer som gör att äldre ratas inte att de inte haft sex.
  • Anonym (anonym)
    Afterlife skrev 2017-12-09 16:56:59 följande:
    Hehe, jag förstår faktiskt inte hur man tänker om man förutsätter att en som haft 20 (misslyckade) relationer bakom sig nödvändigtvis skulle vara bättre på att ha relationer en den som inte haft någon. Hugget som stucket, säger jag.
    20 misslyckade relationer i 30-års åldern är nog lika illa som 0 relationer vid samma ålder om man är ute efter något varaktigt.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Män) skrev 2017-12-09 17:42:20 följande:
    Om vi tittar till forskning så finns det en direkt korrelation mellan de med många sexpartners och skilsmässor.
    Nej det finns ingen sådan forskning det finns låtsas forskning från kristet perspektiv där det talas om att 0 partners före äktenskap ger färre skilsmässor men då finns även skälet att dessa människor är mer religiösa och flitiga kyrkbesökare. Är ganska säker på att de som lever religiöst i Sverige mer sällan skiljer sig och har mindre sex innan äktenskap
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Män) skrev 2017-12-09 18:31:32 följande:
    Att du inte gillar forskningen betyder inte att den inte existerar. Du är inte seriös.
    Det är ingen forskning som används någonstans förutom inom vissa kretsar dessutom tas det inte upp om det blir färre eller fler skilsmässor om män är oskulder när de gifter sig dock finns det forskning från strikt kristna om att sexlivet är mycket dåligt för 30% av de som är uppfostrade med att sex är något som händer först efter giftermål.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Hmmmmm...) skrev 2017-12-09 18:39:59 följande:
    Är det destruktivt att ha sex tre gånger på ett år? Hur sällan vill du själv ha sex?

    Låt oss säga att man har sammanlagt 10 år som singel (mellan kängre förhållanden). Det blir 30 män.
    Du får ju självfallet inte ha sex som singel utan bara dejta utan sex
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Hmmmmm...) skrev 2017-12-09 18:59:08 följande:
    Vilket skulle rendera ännu fler trådar på FL från män som är sura för att de inte får sex. Alltså om man tycker att kvinnor ska hålla på sig måste man själv vara beredd på att vara oskuld till man gifter sig.
    Det blir ju lite knepigt eftersom kvinnor då skulle bli extremt kräsna och bara dejta den som uppfyller varenda kriterier de har 
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Män) skrev 2017-12-10 09:17:23 följande:
    Ja, tråden i min länk är ett bra exempel på en sådan kvinns med dålig karaktär , som ligger runt.

    "
    Nu har det gått snart ett halvår sedan vi separerade och lite mindre än så innan skilsmässan gick igenom. Detta på mitt initiativ. Jag ville av olika anledningar skilja mig. Men nu i efterhand känner jag att det var fel beslut. Jag saknar honom och undrar hur jag kunde vara så dum.

    Jag lämnade honom för att jag blev förälskad i en annan och var väl jättelycklig med honom i ett par veckor men sedan brast det. Jag hann knappt separera innan den relationen inte heller funkade.

    Men det var inget fel på mitt äktenskap. jag älskade och älskar honom (min exman alltså) och var faktiskt lycklig med honom. lite uttråkad och kände mig lite fången men inte alls olycklig. Jag saknar honom så mycket att det gör ont."
    www.familjeliv.se/forum/thread/78261522-angra...
    Hittar inte något om att den kvinnan har dålig karaktär och är otrogen, man har nämligen rätt att lämna sin partner av vilket skäl som helst,
  • Anonym (anonym)
    KKarate skrev 2017-12-10 10:34:09 följande:
    Exakt detta.

    Folk, speciellt kvinnor på familjeliv.se är för korkade för att förstå vad forskning är, tyvärr.

    De förstår inte samband även om världens bästa professor skulle berättat för dem.
    Sambandet är att konservativt kristna kvinnor utan partners före äktenskap skiljer sig mer sällan än ickereligiösa kvinnor huruvida religiösa män som haft partners före äktenskap skiljer sig mer sällan än de som haft partners framkommer inte. 
    Om vi skulle leva efter hur konservativt kristna lever så skulle ingen ha sex för äktenskap vilket innebär att alla skulle vara oskulder till kring 28-30 år eftersom det är den ålder där vi  Sverige genom tiderna bildat familj.
Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....