Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....

    Överste Senap skrev 2017-12-11 14:33:33 följande:
    Jag har aldrig påstått att det är vanligt.
    Sedan skulle jag säga att TS fall är ett exempel i sig medan de som säger att de skulle göra likadant är andra exempel.
    Troligen skulle en stor andel vuxna kring 30 år reagera ungefär likadant som Ts i tråden oavsett om det är en man eller kvinna som när de kysser varandra första gången avbryter för att berätta att den aldrig kyssts någon förut sänt kan vara lite gulligt i tonåren
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Trams) skrev 2017-12-11 17:04:33 följande:
    Ja, så gör kvinnor som lever i hederskulturer eller är med i stränga religiösa församlingar. Och ungdomar på högstadiet och gymnasiet. Och till viss del kanske också kvinnor på mindre orter med 10.000 eller färre invånare, där alla känner alla.

    Vuxna kvinnor i större städer skiter i allmänhet ofta ganska mycket i "risken för sitt sexuella rykte" .Möjligtvis i den mån att man undviker sex med kollegor och folk på jobbet men då handlar det ofta minst lika mycket om risken för att stämningen på jobbet ska bli laddad och pinsam än rädsla för att andra ska tycka att man är en hora.
    Sedan undviker väldigt många kvinnor också att ragga desperat på krogen genom att "gå från bord till bord"men det är ju för att just desperationen i sig är avtändande för väldigt många män.
    Så är det för kvinnor med. Jag har aldrig någonsin träffat någon kvinna som tycker att det är attraktivt och sexigt med en man som uppenbart desperat raggar genom att gå från bord till bord i hopp om stt få napp.

    Och en sak till: De flesta vuxna män i Sverige idag lägger sin energi på helt andra saker än att spionera på vuxna kvinnor de inte ens känner för att kartlägga vilka de eventuellt har eller har haft sex med.
    Vi har ingen iransk moralpolis som har som heltidsarbete att avslöja "lösaktigt leverne".

    Varför i hela världen skulle det vara laddat för mig och min man att vi bägge hade haft sex med andra personer innan vi inledde vårt förhållande? Vi var en bit över 30 när vi träffades och i den åldern tar de allra flesta helt enkelt för givet att partnern har haft ett par sexpartners innan. Exakt hur många eller vad de hette spelade ingen roll för oss. Varken jag eller min man var när vi var en bit över 30 intresserade av att träffa en jämnårig oskuld.
    Inte sällan läser man berättelser av män som talar om kräsna kvinnor då de försökt dejta sådär 50 eller fler kvinnor tanke är ju då att de flesta inte ens känner så många singelkvinnor som de finner intressanta så de måste rimligtvis försöka med varenda kvinna som de får minsta kontakt med.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 18:49:46 följande:
    Det spelar inte så stor roll. Du kommer aldrig hitta en motsvarighet hos det andra könet.

    Det skulle aldrig aldrig aldrig hända att en 28-årig kvinna går på tre dejter med en man och när hon på tredje dejten nervöst berättar för mannen att hon är oskuld så drar han sig ur och vill inte träffa henne mer.

    Förr eller senare måste man, oavsett man är djupt troende kristen, feminist eller muslim, lägga sin tro och vidskepelse åt sidan och inse att det finns avgörande biologiska skillnader mellan män och kvinnor.

    Kvinnor undviker av biologiska skäl män som är oerfarna medan män av lika biologiska skäl mer än gärna söker sig till kvinnor som är oskulder/oerfarna.

    Det är ur denna biologiska drift som synen på kvinnan som någon som ska hålla på sig och inte vara lösaktig växt fram parallellt i varenda kultur över hela jordklotet.
    Klart att mannen skulle dra sig ur situationen om han inte vid denna tredje dejt känt att han ville ha en seriös relation med. 
    De flesta både kvinnor och män har faktiskt sex med någon som är oerfaren i början på sitt sexliv eftersom sexdebuten sker kring 16 år och oftast med någon som är nära i ålder och då rimligtvis inte har någon större erfarenhet.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 19:10:25 följande:
    Men suck. Du har uppenbarligen inte ens läst tråden som länkades till...

    Vad trött man blir...

    Obestämd
    Jo jag har läst tråden, efter ett tags nätumgänge träffades de 3 gånger och sista gången så avbröt killen den mysiga stunden när de inledde kyssande för att berätta att han aldrig kysst någon. Hade kvinnan varit allvarligt intresserad av mannen så hade hon inte avslutat utan fortsatt velat träffas.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 19:32:03 följande:
    Du menar alltså att det inte finns något kausalt samband mellan mannens brist på erfarenhet och det faktum att han blev ratad?
    Fanns säkerligen ett samband med en vuxen mans hispighet vid kyss samt erkännande att han aldrig kysst någon innan beroende på hur han framställt sig vid de 2 ggr de tidigare träffats och hur deras nätkontakt varit.

    Fanns någon tråd tidigare där en kvinna vid första dejt träffade en man där mannen och hon talat en hel  del om sex innan de träffades och där var hon inte längre intresserad eftersom den vuxne mannen aldrig haft någon relation men framställt sig som om han var någon som inte gillade att ligga runt. 
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 20:18:47 följande:
    Det intressanta här är hur du beskriver honom som "hispig" och därigenom nedvärderar honom och hans upplevelser. Jag misstänker att du är kvinna? Du hade troligen agerat på ett liknande sätt om du träffat en "vuxen man" som visar "hispighet vid kyss"? Därmed stärker du tesen snarare än omkullkastar den, även om jag betvivlar att du riktigt förstår det själv.

    Män utan sexuell erfarenhet ratas av kvinnor till förmån för män som är mer sexuellt erfarna.

    Omvänt gäller för män. Där premieras sexuellt oerfarna kvinnor och de som "knullat runt" mycket har ett lägre värde vid partnerval.
    Det är han själv som säger att han blev alldeles hispig och nervös i soffan när de började kyssas och då tyckte att det var ett lämpligt tillfälle att han aldrig kysst någon. 
    Vuxna män skulle reagera likadant om kvinnan på 28 år på tredje dejt blir stressad och nervös och berättar att  hon aldrig kysst någon såvida mannen inte är en av de där som 
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 20:58:11 följande:
    Nej, det hade jag inte blivit och jag vågar påstå att de flesta män inte heller skulle reagera likadant. Absolut inte.

    Om inte annat är det ju extremt taskigt att dissa någon på grund av det.
    Jo de vuxna männen som haft någon erfarenhet av relationer skulle backa ur om en vuxen kvinna avbryter kyssar för att berätta att hon aldrig kysst någon förut.
    Extremt illa att inte redan när de började prata online lät kvinnan förstå att han inte hade så mycket erfarenhet av relationer för majoriteten av alla är inte oerfarna kring 30 år.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 21:26:13 följande:
    Haha, nu får du mig att skratta så högt att mina grannar nog undrar vad som står på. Jo, det är precis just det som är poängen!

    Skrattande

    Poängen är att män och kvinnor är biologiskt olika och därmed har olika preferenser och gör olika val vid partnerval.

    För femtioelfte gången. Män föredrar i större utsträckning oerfarna kvinnor, helst oskulder, medan kvinnor vill ha mer erfarna män.

    Den dag du inser detta så kommer SÅÅÅ många pusselbitar falla på plats för dig. Varför kallas kvinnor horor och slampor men inte män t.ex?

    Allt ALLT ALLT kan härledas till vår biologi.


    Det handlar inte nödvändigtvis om att gnälla. För min del handlar det om en fascination för vetenskap, vår biologi, att vi är så olika och fungerar så olika. Här på Familjeliv blir det extra fascinerande.

    Jag är inte ett dugg oskuld, det var MÅNGA år sedan jag förlorade den och jag har hunnit ligga med ett ansenligt antal kvinnor sedan dess. Att försöka förstå skillnaderna mellan män och kvinnor skulle jag vilja hävda är jättenyttigt om man vill komma någon vart med det andra könet.
    Vuxna män som varit i relationer skulle knappast bli intresserade av 28-åriga okyssta kvinnor utan istället fundera på vilka problem kvinnan har eller har haft 

    Osäkra män är möjligtvis de som föredrar oskulder vuxna män vill ha kvinnor som vet vad de gillar i sexväg
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 21:59:32 följande:
    Undrar du implicit om jag kan tänka mig "välgörenhetsex" på tredje dejten med en 28-årig oskuld som jag ända fram till jag får reda på att hon är oskuld uppfattar som tillräckligt intressant för att fortsätta dejta? Behöver jag ens svara på det?

    Cool

    Åh, du är så otroligt mycket kvinna att du inte ser det själv när du ställer upp en sådan frågeställning utan att tänka ett steg längre...
    Fast intresset minskar självfallet dramatiskt om det visar sig att dejten har noll erfarenhet av relationer och jag har varit i relationer mer eller mindre under 10 års tid.
  • Anonym (anonym)
    Anonym (Haha) skrev 2017-12-11 22:27:51 följande:
    Då är väl jag en osäker man då. Jag har inga problem med att du febrilt försöker klistra etiketter på mig och andra män eftersom du samtidigt, utan att du förstår det själv, är med och bevisar tesen.

    Osäkra och oerfarna män är oattraktiva och omanliga i kvinnors ögon och i den högen vill du triumferande placera mig. Duktigt!

    Det är bara det att det är precis den poängen som jag och några män till här i tråden hela tiden försökt få fram. Den du själv omedvetet driver.

    Jag förstår bara inte hur du inte lyckas inse det själv?
    Någon som under de första kyssarna känner sig manad att berätta att den aldrig kysst någon förut blir tämligen oattraktiv om en själv inte också är på den oerfarna nivån.
Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....